Zaza yazdı:Amaç :roll: :roll: Durum vahim iflisi kesen bile yazıor
Napsın millet yok junonu kestik yok kenanı kestik diye konu açıyo adamda iflisten yararlanmış
Gece 2 de bi ayrıcalık sanki.
Hayır yani şimdi sevincini paylaşabilirsin burdan doğal ama arkiye katılıyorum gece 2 de yazmana gerek yoktu büyük marifetmiş gibi
Siz hangı GAzı kullanıyonuz Biri junon keser 50 baslık açıo onlara laf atsanıza leyn Tabi Onlara diyemedınız o znm bunada yorum yapma GEreksızse sılerler Sen gmmısınde GEreksız yazıyon hayrettttt bişi
Deepocean yazdı:bence siz arkadaşın ne demek istediğini anlamadınız o burda iflisi kesdik gibisinden bi gösteriş değil iflis kesimine adam bulunamıyo şu zamanda gece 2 de yardım etmek isteyen çıkdı demek istiyo haklı bence bölgede sık sık yardım yazıları akıyo ama sanmıyorum çoğu kişi ben gelirim yardıma dediğini .... sözde diil özde yardımlaşma için ....
Yasin kardeş evet katılıyorumçBaşıma millet GM oldu.Gereksiz yazıp duruyorlar.Bu konuyu GM görmüyormu.Görüyor.GM bu konuyu gereksiz bulmuyor ki silmiyor ve kilitlemiyor
ARGOS-ARGOSS
.
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Arkadaslar küçümser şeyler yazmayın...adam böbürlenmiyor sadece kesildiği için minnetlerini sunmak istemiş...gereksiz konu diyenler okumaz yorum yazmaz olur biter değil mi...
MAY THE HOLY LİGHT SHINE UPON YOUR PATH AFTER I REAP YOUR SOULS...BY SOULREAPER...