Bıkdım usandım herkes baksın
Bıkdım usandım herkes baksın
Arkadaşlar Demons,Büyücüxdemons bunlar carlarım benim fakat bazı kişiler beni erkek hüseyin falan zannediyor bazıları benim erkek olmadığımı biliyor kuzenim Hemşirexxşifa (Özqemm) Bazı kişiler bana hüsyein diyor artık bıktım istediğiniz ismi takın oyunu bırakıyorum size erkek olmadığımı ispatlamaya calıştım inanmadınız o zaman size diyecek söz yok arkadaşlarımla topluca oyuna karşıyız
- Sinekvalesi
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
Re: Bıkdım usandım herkes baksın
Ah birde Ne demek istediğini anlayabilsem.
Dünya yıkılsa üzerime,son sözüm yine iki kelime ,otur kalbimin üzerine Öyle kal aşkım.
- kaBocNn
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Bayan oLduğun haLde sana erkek demeLerinden şikayetçisin sanırım. YazıLarın bunu çıkardım. Üzücü bir durum. Ama sanırım seni hüseyin oLarak biLiyorLar ki hüseyin diye hitap ediyorLar. Bayan oLunca ne oLuyor bu oyunda anLamıyorm zaten.
Ya hayır bu gerçek hayatıda etkiliyor artık bıraktım oyunu çok geç!!
Canm benıde nazım dıye bırıyle karıştırıolardı hep şımdı açıklayınca hepsı tm ceren dedıler bı sorun yoq şükür
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Off yha bundan sora oynmcam bi deeri kalmadı
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
sendemı bırakıyosun :S özgede bıraktı benı kım kascakDemonssss yazdı:Arkadaşlar Demons,Büyücüxdemons bunlar carlarım benim fakat bazı kişiler beni erkek hüseyin falan zannediyor bazıları benim erkek olmadığımı biliyor kuzenim Hemşirexxşifa (Özqemm) Bazı kişiler bana hüsyein diyor artık bıktım istediğiniz ismi takın oyunu bırakıyorum size erkek olmadığımı ispatlamaya calıştım inanmadınız o zaman size diyecek söz yok arkadaşlarımla topluca oyuna karşıyız![]()
benim sifayada bilmemnenın yegenı x gibi bisi diyolar soylemeyım sımdık de nıck desıfre olmasın
- kaBocNn
- FareAdam Düşmanı
Oyun bu devam et sınırını stresını at derım.
Yani bende erkek oLdugum haLde kız dıyorLar. canser dıyen var meseLa kuLakLarı cınLasın inş.
Yani bende erkek oLdugum haLde kız dıyorLar. canser dıyen var meseLa kuLakLarı cınLasın inş.
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi
kaBocNn yazdı: Oyun bu devam et sınırını stresını at derım.
Yani bende erkek oLdugum haLde kız dıyorLar. canser dıyen var meseLa kuLakLarı cınLasın inş.![]()
hahahah bence bu arkadaş daha çok stres yapmalı
http://bit.ly/qM7njk
- Sahxesad
- FareAdam Düşmanı
Demonssss yazdı:Arkadaşlar Demons,Büyücüxdemons bunlar carlarım benim fakat bazı kişiler beni erkek hüseyin falan zannediyor bazıları benim erkek olmadığımı biliyor kuzenim Hemşirexxşifa (Özqemm) Bazı kişiler bana hüsyein diyor artık bıktım istediğiniz ismi takın oyunu bırakıyorum size erkek olmadığımı ispatlamaya calıştım inanmadınız o zaman size diyecek söz yok arkadaşlarımla topluca oyuna karşıyız![]()
Kusura bakma kardeşim ama sende biraz çocuk sıfatını algıladım.Bence kimseyi aldırmadan hem hayatın hemde oyunu oyun diye oynamanı tavsiye ederim.BAŞARILAR...!
IxaRŞıaLaxI SuSKuNuM(Şahxsuskun)
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!