Yeni bir sınıf(karakter)
Yeni bir sınıf(karakter)
yaklasık 2 senedir ikv oynuyorum kıyaslama yapmak gibi olmasın coğu online oyunlarda karakter daha fazla kaç kişi bu düşünceye katılır bilmem ama ikv ye yeni bir sınıf(karakter) gelmesi iyi olmaz mı sistem oturmus böyle birsey belki olamaz ama ben yinede bu düşünceyi yazmak istedim eminim benim gibi düşünenlerde vardır.... böyle bir düşünceyi forma yazan arkadas varsa alıntı varsaysın
Kurşunun Sesi Her Dilde Aynıdır....
Re: Yeni bir sınıf(karakter)
Bence Olmazeskiden olsaydı olurdu neden dersen...
Yeni karakterin ismi diyelim "x" 3 Günde sunucuda "x"hariç karakter göremezsin....
Yeni karakterin ismi diyelim "x" 3 Günde sunucuda "x"hariç karakter göremezsin....
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Oyunun tarihçesi ve hikayesini bozmayacak şekiled bir karakter sınıfını aklınızda yaratabiliyorsanız bizimle de paylaşın.
bence gelebilir ama 1 ay boyunca tüm hatalara katlanmamaız gerekir en az 1 ayReymond yazdı:gelmesin bence sistem oturmuş ne gerek var
legolasşifa [49] Ashab-I KeHF(^)
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
6 ..firewall yazdı:bence gelebilir ama 1 ay boyunca tüm hatalara katlanmamaız gerekir en az 1 ayReymond yazdı:gelmesin bence sistem oturmuş ne gerek var
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !
- Liderxbuyucux
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
7 dıcmOmzds yazdı:6 ..firewall yazdı:bence gelebilir ama 1 ay boyunca tüm hatalara katlanmamaız gerekir en az 1 ayReymond yazdı:gelmesin bence sistem oturmuş ne gerek var
SUNUCU:'BEYAZKÖŞK'
KARAKTER İSMİ:'Acımasızaslann'&'Prensim'
KARAKTER TÜRÜ:'Savaşçı'&'Büyücü'
KARAKTER LWLİ:'49'&'40'
KLAN:'LODOS'

KARAKTER İSMİ:'Acımasızaslann'&'Prensim'
KARAKTER TÜRÜ:'Savaşçı'&'Büyücü'
KARAKTER LWLİ:'49'&'40'
KLAN:'LODOS'

- Sheytanist
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Eski GM Abura'nın "Merlinin Kazanı" foroumuna yaptığı röportajı paylaşmıştım.Orada plus'tan farklı olarak bazı marketlerde satılacak bir paketten bahsetmişti ve İkv Kutu geldi.Röportajın 2. sayfasında ki soru ise " Yeni bir sınıf açılacak mı? "şeklindeydi.
Ve Abura'nın cevabı "İlerleyen zamanlarda avcı sınıfının eklenmesi düşünülüyor."
Gelmesi çok güzel olur bence.İnş gelir.
Ve Abura'nın cevabı "İlerleyen zamanlarda avcı sınıfının eklenmesi düşünülüyor."
Hakkımda ne düşünüyorsan Allah 10 katını versin..
"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."
Sheytanist*
"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."
Sheytanist*
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
avcı gelene kadar sıfayı 49 yaparık artık 
Benim bilgim şu ki : Avcı sınıfı gelmeyecek. Avcılıkla alakalı türden yetenek, item gibi geliştirilmiş tüfeksel menzilli silahların da olacağı bir set 70. seviye geldikten sonra Savaşçılara eklenecek benim bilgim bu.Sheytanist yazdı:Eski GM Abura'nın "Merlinin Kazanı" foroumuna yaptığı röportajı paylaşmıştım.Orada plus'tan farklı olarak bazı marketlerde satılacak bir paketten bahsetmişti ve İkv Kutu geldi.Röportajın 2. sayfasında ki soru ise " Yeni bir sınıf açılacak mı? "şeklindeydi.
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !