ÖDÜLLÜ ER MEYDANI KAPANMASIN DİYENLER İÇERİ
- evrybodycry
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ÖDÜLLÜ ER MEYDANI KAPANMASIN DİYENLER İÇERİ
eed kapanmasın böyle hem eşya çıkıyo em den hem dışarıda kp kasabiliyoruz. Ama diğer türlü em de kp kasıyoruz ama dışarıda kasamıyoruz
GÖKxIIxCeDRiCxII===49 lwl
AFTERLİFE

AFTERLİFE

Arkadailar bence em nin ödüllü olmasının nedeni ortadaki item azlığının giderilmesi
Eğer yanlış duymadıysam yeni bölgeler için milletin item dizmesi bekleniyordu ve em bu yüzden ödüllü oldu yani amaç item açığıın kapatmak diyebiliriz...
Ancak emde ödül kalksın bence de çünkü o zaman em satanlar da olmayacak
Güçsüz olan em ye giremiyecek .Amaç kazanmak olacak
İyi forumlar ve eylenceler...
Eğer yanlış duymadıysam yeni bölgeler için milletin item dizmesi bekleniyordu ve em bu yüzden ödüllü oldu yani amaç item açığıın kapatmak diyebiliriz...

*******Turagarvsturagar********** Troyaxxturagar*******
O GÜNKÜ YORUMLAR İÇİN BENİ BANLAYANLAR TEŞEKKÜRLER SİZE ANLADIM SİZİ BEN...
- Roaadonis1993
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Sonuna kadar katılıyorum..turkiye90 yazdı:Arkadailar bence em nin ödüllü olmasının nedeni ortadaki item azlığının giderilmesi

İnFazTeamKronicK-IxadonisxI
Hayal Kurarken Bile Elalemden farklıyız,Biz KARŞIYAKALIYIZ...
çıkan ödül ne allah aşkına adam gibi ne çıkardınızda söylüyorsunuz devam etsin diye

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
Kapansın Kp Li Em Daha İyi Em Ömründe İlk defa Girenler var 500 kp yapıp em giriyrlar En İyisi Kapanması....

YAŞA... VE... YAŞAT...

Alayına Kardeşlik
ıCeHeaRT & eRaXkaYa & TooNYuKuK &
- Gregory
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
25 aralıkta Ödüllü er meydanı Son bulacak .
Yeni forum hesabım Tayfaxgregory bilginize...
!!!
- empire
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Watch And Learn
Evet devam etsin (TAM DESTEK)

Maximillian - Maxinova - Maxi
- Megaxrealist
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
qünceL
Delixrealist
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Kayı Alpleri
serkannnn yazdı:Şuanki sistemde er meydanına giren oyuncunun hiçbir şekilde kaybı olmuyor. Bu ise savaş başlar başlamaz 5 kişi kalmana ya da 6 kişi olsan bile birinin bilerek ölüp savaşı kaybetmene neden oluyor. Elbetteki 20dk boyunca savaşıp karşılığında ödül kazanmak güzel ancak kaybedenin bir kaybı olması lazım. Klan parası sistemi tekrar gelirse, er meydanından çıkan oyuncu 500 klan parası kaybedecek dolayısıyla çıkamayacak; her öldüğünde 100 klan parası kaybedecek dolayısıyla ölmemek için çaba sarf edecek(bilerek ölmek yerine).
Ödüllü er meydanı kapansın...
katılyıroum eski em lerde yrek gerekti 500kp gidiyordu ben lussuzken naylonsuz 20 defa em girdim şimdikiler ohh ne rahat
kesinlikle katılıyorum.serkannnn yazdı:Şuanki sistemde er meydanına giren oyuncunun hiçbir şekilde kaybı olmuyor. Bu ise savaş başlar başlamaz 5 kişi kalmana ya da 6 kişi olsan bile birinin bilerek ölüp savaşı kaybetmene neden oluyor. Elbetteki 20dk boyunca savaşıp karşılığında ödül kazanmak güzel ancak kaybedenin bir kaybı olması lazım. Klan parası sistemi tekrar gelirse, er meydanından çıkan oyuncu 500 klan parası kaybedecek dolayısıyla çıkamayacak; her öldüğünde 100 klan parası kaybedecek dolayısıyla ölmemek için çaba sarf edecek(bilerek ölmek yerine).
Ödüllü er meydanı kapansın...
Hırs