Ağır vuruşu zaten fulleyeceksin.Ws de rakibin 2-3 canı kalmışsa sert vuruşu 1 sn daha beklemeyip süpürme vurusu yapsan daha iyi olurDarkShare yazdı:Gereksiz ağır vuruşu fullerim daha iyi bence. Konuya artık gerek kalmadı. Yorum yazmanıza gerek yok.
Süpürme.
- xxreddevilxx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Süpürme.
XxReddeviLxX - OttomancavaLry
Arkadaşlar süpürme saldırısının defansife yatkın olduğunu oyun rehperinde okumuştum bu bir çok şeye cevap olacaktır sanırım.Ancak genel yetenek dağılımına bakarsak 2 puan hep arta kalıyor bu 2 puan süpürmeye verilebilir oda kasım sırasında birisi canararınızı çalmaması(Ben genelde 3 ve üzeri yaratık yoplarım etrafıma sonra tek tek keserim) yada wsde az can kalan rakip kaçacağını hissettiğinizde 5 saniye beklemektense bu yetenekde kullanılabilir.Şasen dedeğim şekillerde kullanıldığında çok işe yarayacağını düşünüyorum özelliklede bu yeni yetenek sisteminde az puan yatırılan yeteneklerinde kullanışlı olması üzerine çalışıldığı düşünülürse.Şöyle bir noktada var bence eğer bir yeteneği açtıysan ya 1 yada 5, 10,15 puan olmalıdır çünkü 1 de yenek açılır diğer puanlarda yeni özellikler kazanır ara puanlar ise işe yaramaz bence eğer böyle süşünürsek geriye 1 puan kalır onuda herkez kafasına göre yapmalı.Önerim düşmanı üzerinize çekecek yeneteklerden olmasındandır kasarken çok işe yarayacaktır.
-------------->Peşimist Hip-Hop Melenkolik<-------------
Ben İçinden Gelen Haykırışları Söyleye Bilecek Tercuman
http://browsergame.forumlari.net/
Ben İçinden Gelen Haykırışları Söyleye Bilecek Tercuman
http://browsergame.forumlari.net/
Bu minimum rakamları tabii :lol:MykonS yazdı:çok vurur![]()
7000 8000 vurur genelde :lol: :lol:![]()
![]()
![]()
full ateş item dizin 15 leyin ofansifle süpürmeyi
en az 3 k vurursunuz
en az 3 k vurursunuz
BİRİNİN KARAKTERİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORSANIZ ELİNE GÜÇ VERİNİZ KARAKTERİ ANINDA ORTAYA ÇIKAR
- goksenin
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
15 bini zorladım oldu ful tarshas cevo setle :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Kanqal yazdı:Bu minimum rakamları tabii :lol:MykonS yazdı:çok vurur![]()
7000 8000 vurur genelde :lol: :lol:![]()
![]()
![]()

RUTHLESSXCHATLAQ!!!!!!!!!
◄███▓▒░░ RUTHLESSTEAM ░░▒▓███►ஐ
◄███▓▒░░ /\/\eminönü/\/\ ░░▒▓███►ஐ
◄███▓▒░░ arzın cocukları ░░▒▓███►ஐ
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
ateş çemberi ile karıştırmış arkadaş.ByDant3 yazdı:full ateş item dizin 15 leyin ofansifle süpürmeyi
en az 3 k vurursunuz
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Büyük sahra giy ful vur bakalım kaç vuruyon.
''Alıntıdır bu arada ben keşfetmedim.Başkasından öğrendim.''
''Alıntıdır bu arada ben keşfetmedim.Başkasından öğrendim.''
BİRİNİN KARAKTERİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORSANIZ ELİNE GÜÇ VERİNİZ KARAKTERİ ANINDA ORTAYA ÇIKAR
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
Süpürme vuruşunun ateş hasarı ile akrabağlığı arkadaşlığı yoktur.
Zaten sanırım sırf bu uçuk kaçık düşünceler yuzunden animasyonu değiştirildi.Artık Gecenin Takipçisinin tıss laması gibi vuruyor.Yani emin olun Full buyuk sahra ile vuracağınızı 3 parça max ile vurursunuz.
Zaten sanırım sırf bu uçuk kaçık düşünceler yuzunden animasyonu değiştirildi.Artık Gecenin Takipçisinin tıss laması gibi vuruyor.Yani emin olun Full buyuk sahra ile vuracağınızı 3 parça max ile vurursunuz.
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
oh be sonunda alakasının olmadıqını anlayan birisi çıktı :geek:turkoxHAMSTER yazdı:Süpürme vuruşunun ateş hasarı ile akrabağlığı arkadaşlığı yoktur.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- Ozelxharekat
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
Süpürme Vuruşunun Ateşle Alakası Var Diye düşünüyordum.
Boş Boş konuşuyorsunuz DAha Belki süpürmeyi açmayan denemeyen adamlar kesin konusuyor.
Bende denemedim ama forumdan ateş'le ilgili olduğunu söyleyip çok sağlam çakabildiğini söylediler bana.
Boş Boş konuşuyorsunuz DAha Belki süpürmeyi açmayan denemeyen adamlar kesin konusuyor.
Bende denemedim ama forumdan ateş'le ilgili olduğunu söyleyip çok sağlam çakabildiğini söylediler bana.
bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir.
Saygılarla
Ykysklyprensxx (49) Teknokorsan (49) Nirvanxcobain(39)
Saygılarla
Ykysklyprensxx (49) Teknokorsan (49) Nirvanxcobain(39)