Yakamoz Loncası
- Yakamozxbep
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yakamoz Loncası
Cihan abim öncelikle geçmiş olsun diyorum Allah şifalar versin ardından da İsmail sanada çok üzüldüm böyle numarayı nasıl yedin anlamadım gerçi insanlık hali bugün bende son anda farkettim Leonidans(orjinal) yerine Leonıdans(çakma) a şifremi veriyodum
sonradan uyandım böyle ucuz numaralara kanmayalım uğraşanlar elbet olucak fazla gözzzzlerine batıyoruz anlaşılan bunu yapan tanıdık biri herşeyimizi isimlerimizi charlarımızı biliyor birbirimize hitap şekillerimizi dahi yakında ayşe tatile çıkacak
- kaBocNn
- FareAdam Düşmanı
yapıLması gereken sey cok basıt asLında oyunca ısım kuLLanmamak
yada çakma ısım kuLLanmak.
İsmime çar açıp tam arkadasLa sohbet esnasında arkadasa pm atıp sıfre ıstemıs. Buna ben bıle kanabıLırım. Direk ekLeyın arkadas Lıstenıze usenmeyın. emekLerınz gıtmesn.
İsmime çar açıp tam arkadasLa sohbet esnasında arkadasa pm atıp sıfre ıstemıs. Buna ben bıle kanabıLırım. Direk ekLeyın arkadas Lıstenıze usenmeyın. emekLerınz gıtmesn.
- Yakamozxbep
- Sahaf Yardımcısı
Güncel listemiz
Lonca Başkanı
Yakamozxbela - Belaxtube - Belaxbaytar - Belaxbattle
Yakamozxpaix - SwaT
Yakamozxinziva - Nightmare
Lonca Sorumlusu
Yakamozxleo - Leonidans - Leoxşifa - İhtiyarxxbüyücü
Yakamozxemrehan - Hunxküheylan - Hunxemrehan - Nightwalker
Yakamozxkanunu - Chatlaqs
Lonca Disiplin Kurulu
Yakamozxruby - Ruby - Rubyxzirve - Megy
Yakamozxsonador - Sonadorr - Sonadorx
Yakamozxşara - Asilxılgın
Lonca Üyeleri
Yakamozxhipo - Azatefendi
Yakamozxbep - Fevzıbey
Yakamozxokculu
Yakamozxcloe - Lollipopx
Yakamozxromantix
Yakamozxefsane - Legendx
Yakamozxsinga - CARIZMA
Yakamozxvareradem - VARERADEM - Varerademxşifa
Yakamozxmoon - Rising
Yakamozxtayga - Hazerfenxx
Yakamozxdej - Dejong
Yakamozxbambirik - Bambirik
Yakamozxbatuzer - Şifacıserkan - Fireflyxxserkan
Yakamozxkapan - KAPANII - XxTsKaPanxX
Yakamozxapple - Apple
Yakamozxefemeih
Exelcium
Goblinking – Goblinkingxsifa - Goblinkingxsavas
Rihtımm - *LaStMoHiCaaN
Oneyman
Şeri - Şerii
Aksaraylım - Krizantem
Lilyumxbüyü - Lilyum
Nevizadegeceleri - Nightwalker
ERGENEKONLUYUZ
Efexmelih
qmeteq - Mette
Helys
Lonca Kuralları
1. Oyun içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
2. Oyunun işleyişine yönelik suç teşkil edecek dolandırıcılık, hesap bilgilerini ele geçirme, materyal hırsızlığı gibi suçlardan şikayet edilen ve bu suçu delil ile ispatlanan üyeler anında loncadan ihraç edilecektir.
3. Üyeler arasında çıkabilecek her tür anlaşmazlık durumunda lonca başkanı veya lonca sorumlusuna başvurulmalıdır.Gerekli ceza lonca disiplin kurulu tarafından belirlenecektir.
4. Mazeret belirtmeksizin 15 gün boyunca online olmayan üyelerin lonca sorumlusu tarafından kayıtları silinecektir.
Önemli Notlar
Loncamıza üye alımı oyun içinde takip ettiğimiz ve belirlediğimiz kişileri davet ederek yapılmaktadır.
Loncamıza girecek arkadaşlarımızın Yakamozx ön ismini kullanmaları zorunlu değildir
Loncamıza giren arkadaşlarımızın facebook YAKAMOZ LONCASI grubuna katılmaları önemle rica olunur
*LaStMoHiCaaN nickli karakter çalınmıştır geri alındığında forum üzerinden bildirilecektir
Loncaya başvuruda , şikayet ve öneride bulunmak isteyenler aşağıdaki e-mail adreslerinden bize ulaşabilirler.
eren14_14@hotmail.com bepboys@hotmail.com
Lonca Başkanı
Yakamozxpaix - SwaT
Lonca Sorumlusu
Lonca Disiplin Kurulu
Lonca Üyeleri
Yakamozxbep - Fevzıbey
Yakamozxokculu
Yakamozxcloe - Lollipopx
Yakamozxromantix
Yakamozxefsane - Legendx
Yakamozxsinga - CARIZMA
Yakamozxmoon - Rising
Yakamozxdej - Dejong
Yakamozxapple - Apple
Yakamozxefemeih
Exelcium
Rihtımm - *LaStMoHiCaaN
Oneyman
Şeri - Şerii
Aksaraylım - Krizantem
Lilyumxbüyü - Lilyum
ERGENEKONLUYUZ
Efexmelih
qmeteq - Mette
Helys
Lonca Kuralları
1. Oyun içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
2. Oyunun işleyişine yönelik suç teşkil edecek dolandırıcılık, hesap bilgilerini ele geçirme, materyal hırsızlığı gibi suçlardan şikayet edilen ve bu suçu delil ile ispatlanan üyeler anında loncadan ihraç edilecektir.
3. Üyeler arasında çıkabilecek her tür anlaşmazlık durumunda lonca başkanı veya lonca sorumlusuna başvurulmalıdır.Gerekli ceza lonca disiplin kurulu tarafından belirlenecektir.
4. Mazeret belirtmeksizin 15 gün boyunca online olmayan üyelerin lonca sorumlusu tarafından kayıtları silinecektir.
Önemli Notlar
Loncamıza üye alımı oyun içinde takip ettiğimiz ve belirlediğimiz kişileri davet ederek yapılmaktadır.
Loncamıza girecek arkadaşlarımızın Yakamozx ön ismini kullanmaları zorunlu değildir
Loncamıza giren arkadaşlarımızın facebook YAKAMOZ LONCASI grubuna katılmaları önemle rica olunur
*LaStMoHiCaaN nickli karakter çalınmıştır geri alındığında forum üzerinden bildirilecektir
Loncaya başvuruda , şikayet ve öneride bulunmak isteyenler aşağıdaki e-mail adreslerinden bize ulaşabilirler.
Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diorum.Yakamozxbep yazdı:Güncel listemiz
Lonca Başkanı
Yakamozxpaix - SwaT
Lonca Sorumlusu
Lonca Disiplin Kurulu
Lonca Üyeleri
Yakamozxbep - Fevzıbey
Yakamozxokculu
Yakamozxcloe - Lollipopx
Yakamozxromantix
Yakamozxefsane - Legendx
Yakamozxsinga - CARIZMA
Yakamozxmoon - Rising
Yakamozxdej - Dejong
Yakamozxapple - Apple
Yakamozxefemeih
Exelcium
Rihtımm - *LaStMoHiCaaN
Oneyman
Şeri - Şerii
Aksaraylım - Krizantem
Lilyumxbüyü - Lilyum
ERGENEKONLUYUZ
Efexmelih
qmeteq - Mette
Helys
Lonca Kuralları
Önemli Notlar
Mert bi yanlışlıkmı avr yoksa melih tekrar bizimlemi?
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...
Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
- BaTuZeR
- Sahaf Yardımcısı
İsmail ilk öncelikle çarının çalındığını duyduğumda çok üzüldüm geçmiş olsun oyun bu herşey olabilir takma kafana diyecemde ama öle kolayda deil 4 yıllık göz nurun du o senin ama alamasakta çarı kendine yeni bir sayfa açabilirsin Ve Bunu Hiç Unutma Ben Senin Her Daim Arkandayım Bir Mesaj Atman Yeterli :!:
xXSaDaKaTXx - SaDaKaTII
Y a K a M o Z
[/color]Re: Yakamoz Loncası
evt öncelikle herkesin dikatli olmasını rica ediyorum.yigenimin carını Leoxşıfa diye car açarak çalmışlarYakamozxbep yazdı:Cihan abim öncelikle geçmiş olsun diyorum Allah şifalar versin ardından da İsmail sanada çok üzüldüm böyle numarayı nasıl yedin anlamadım gerçi insanlık hali bugün bende son anda farkettim Leonidans(orjinal) yerine Leonıdans(çakma) a şifremi veriyodumsonradan uyandım böyle ucuz numaralara kanmayalım uğraşanlar elbet olucak fazla gözzzzlerine batıyoruz anlaşılan bunu yapan tanıdık biri herşeyimizi isimlerimizi charlarımızı biliyor birbirimize hitap şekillerimizi dahi yakında ayşe tatile çıkacak
--'İhTiYaRxxBüYüCü'--
Kuklacı,Eminönü,Teşkilat Büyücü' ws ihttps://www.youtube.com/watch?v=wZqXWCd ... e=youtu.be
Kuklacı,Eminönü,Teşkilat Büyücü' ws ihttps://www.youtube.com/watch?v=wZqXWCd ... e=youtu.be
Son aLdığım Karara göRe, Sonuna Kadar Devam Sizin qibi aBilerimi Tanıdığım iÇin Ne mutLu baNa Hepinize Tek Tek Teşekkürlerimi Sunarım. aYrıca Konuya geLince Ben o Şifre iStediğinde o Şahıs ın, Tam o eSnada Yunus ile KonuşuyoRdum.Leoxşifa ile o Da aRaya qiRmiş oLdu Kafam kaRıştı. Napalım yAPtık Bi haTa aRtık '' Belaxmohikan karakterimde oLacağım ...
SayqıLaRıMLa ...
LaStMoHiCaaN yaNi 4 yıLLık eMeğim aRtık oLmaSada , yeRiNe Belaxmohikan vAr ...
SayqıLaRıMLa ...
LaStMoHiCaaN yaNi 4 yıLLık eMeğim aRtık oLmaSada , yeRiNe Belaxmohikan vAr ...
%LaStMoHiCaaN % YakamozxJustice % Lastmohikan %
%^_^iSmaiL ^_^ %
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!
YaKaMoZ aiLeSi
%^_^iSmaiL ^_^ %
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!
YaKaMoZ aiLeSi
Aferim İsmail Sanada Bu Yakışır Özellikle Beni Bırakıp Nereye Gitcektin Sen... Ben Bırakırmıyım Seni Sizleri Başka Dostum Kardeşim Arkadasımmı Var Benim Bu Oyunda Loncada Böylesine Duyarlı Arkadaşlar ve Kardeşlik Görünce Benimde Oyuna Olan Hırsım ve Azmim Artıyor Herkese Çok Teşekkür Ederim Kardeşlerim Benim Birbirinize Bu Denli Bağlı Olmanız Beni Çok Sewindirdi Önemli Olan Bu İşte Güwen Vermek Beraber Olmak Her Başarı ve Güç Bunların Ardında Saklı Sizlerle Gurur Duyuyorum Bu Bir Oyun Olabilir Fakat Oynayanlar *İnsan* İrade ve Düşünce Sizlerin Seçiminizi Yaparsınız ve Dewam Edersiniz Bu Yolda Hepimiz Arkadaşız Tekrar Tekrar Teşekkür Ederim Kardeşlerim Allah Hepinizden Razı Olsun.....
Yeni Gelen Arkadaşlarada Başarılar Diliyorum *GSTAMERGS* ve abisi *qmeteq* H.Geldiniz Loncamıza Kardeşliğimize Hayırlı Uğurlu Olmanız Dileğiyle...
Yeni Gelen Arkadaşlarada Başarılar Diliyorum *GSTAMERGS* ve abisi *qmeteq* H.Geldiniz Loncamıza Kardeşliğimize Hayırlı Uğurlu Olmanız Dileğiyle...
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
Melih Bitanedir Askere Gitmeden Tekrar Aramıza Almak İçin Çaba Gösteriyorduk Sonunda Kırmadı Geldi Onu İkna Eden ve Loncada Kim ne Derse Desin En Büyük Görewleri Yerine Başarıyla Getiren Samimi Dostum Merte Teşekkür Ediyorum Saol Kardeşim ...
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
- kaBocNn
- FareAdam Düşmanı
yeni geLenLere başarıLar 2 side pırLanta gibidir