Herşeyden, herkesden farklı olarak sadece adalet istiyoruz !
Herşeyden, herkesden farklı olarak sadece adalet istiyoruz !
Sınırsız sayıda Kenan, Motorin vb. boss yaratıklardan kestim. Beraber kestiğimiz bir arkadaşım vardı, adama 3 kenan kesiminden 3 adet ALTERNATOR YÜZÜK düşü. Peki bana, tanka bu aralar tavanda olan iksir fiyatlarına rağmen düşen neden hep madalya ? Neden bir girişte o kadar iksir harcayıp, para kazanmak için girdiğim yerde para kaybediyorum ? Onu geçtim, bir adam 3 alternator yüzüğü ne yapabilir ? Kolyesi düşse sesimi çıkarmam ama bize madalya düşerken ona neden 3 alternator. Bunu söylemek isteyen çok kişi var, benim ki şikayet değil. Eleştiri serbestse ki serbest olmalı çünkü eleştiri eksiğimizi gösterir sadece ADALET istiyorum !
HARUNYUS
harunyusS
harunyusSs
www.facebook.com/harunyus
www.twitter.com/HarunDursunn

harunyusS
harunyusSs

Re: Herşeyden, herkesden farklı olarak sadece adalet istiyoruz !
aynen katılıyorum bugun bankaya baktım tam 50 yakın madalya olmuş sonuç bılge cevrı yuzuk kolye pekı ben bu takılar ne yapım eyer bolgeden boyle şeyler duşecekse bölgeye gırmenın anlamı varmı acaba ben yerı gelıyo ıksır ıcın (mılyom) harcıyom sonuc hıc :idea:
ya en azından satmak serbest olmalı şaheserleri çok saçma ya
Gakgoşbey
[GM]Nocomment
Merhabalar
Size düşen eşyaları şans ve avantaj olarak görmüyor , sadece En iyisi düşünce kendinizi ayrıcalıklı görüyor iseniz , oyun evreni ve işleyişini tam kavramamışsınız demektir. Şaheser veya benzeri eşya düşen oyuncularımız sorun yaratmazken , düşürmeyen oyuncularımız durmadan forumda konular açıyor yada oyun içinde serzenişte bulunuyorlar. Şuna eminimki bu serzenişte bulunanlar en iyi materyali düşürdüklerinde onlar açısından da mevzu kapanacaktır . Fakat düşüremeyenler konuyu devam ettireceklerdir. Plus başlı başına bir etken olmakla birlikte bunun yanısıra şans faktörünüde göz ardı etmemelisiniz.
Oyun içinde Plus lı olmak zaten başlı başına bir avantajdır bkz: http://www.istanbuloyun.com/default.aspx?page=plus.htm
İyi forumlar
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Plus paketsiz asla kalmadım, kalamamam ve kaldırtmazlarda. .
Adeta mecburi oldu.
Ben burda neden bana şaheser düşmüyor demiyorum, neden adaletin eksik olduğu bir oyun oynayalım ki ?
Neden bir adamda 3 tane aynı şaheser bulunsun ki ?
Bence herhangi bir konuda veya ekinlikte vs. adalet olmassa hayatta başarılı olmaz !
Adeta mecburi oldu.
Ben burda neden bana şaheser düşmüyor demiyorum, neden adaletin eksik olduğu bir oyun oynayalım ki ?
Neden bir adamda 3 tane aynı şaheser bulunsun ki ?
Bence herhangi bir konuda veya ekinlikte vs. adalet olmassa hayatta başarılı olmaz !
HARUNYUS
harunyusS
harunyusSs

harunyusS
harunyusSs

- Soulreaper
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Herkesin dile getirmeye çalıştığı şeyde bu zaten...Haklısın...Bölgelerde düşecek olan şaheserin kişinin char özelliklerine göre olmasını belirleyen bir sistem varsa ki var ;o kişiye tekrar şaheser düştüğünde aynı olmamasını da sağlayabilir kanısındayım...
Alternatör yüzük kolyeyi elektrik buz büyücüsü özelliği olan bir büyücüye düşürtebilen bir ödül sistemi yüzüğü olan bir büyücüye aynı yüzüğü 3 kere 5 kere daha düşürtmemeli...burada konu birine hiç şaheser düşmemesi değil,aynı itemlerin tekrar tekrar düşmemesi...eskiden bu sorun değildi , olmayana satıyor veya hediye ediyodunuz işe yarıyordu ama şu anda bu düşen tekrarlı eşyalarla ancak kasanızı meşgul ediyosunuz o kadar...
Tabii ki herkes aynı olmamalı, tabii ki şaheser denen eşyaların herkese düşmesi kolay olmamalı, ama emek veren oyunda saatlerini geçiren oyuncu gruplarının da bi şekilde ayrıştırması yapılmalı...Biz bol keseden teklifler yapıyoruz programcı değiliz geliştirmeci de değiliz...Ama bu konuların da çözülmesi gerekilen konular olduğu için tartışılmasını ve çözülmeye çalışılmasını sağlamak için dile getiriyoruz...İyi forumlar temennisi ile...
SoulReaPeR
Alternatör yüzük kolyeyi elektrik buz büyücüsü özelliği olan bir büyücüye düşürtebilen bir ödül sistemi yüzüğü olan bir büyücüye aynı yüzüğü 3 kere 5 kere daha düşürtmemeli...burada konu birine hiç şaheser düşmemesi değil,aynı itemlerin tekrar tekrar düşmemesi...eskiden bu sorun değildi , olmayana satıyor veya hediye ediyodunuz işe yarıyordu ama şu anda bu düşen tekrarlı eşyalarla ancak kasanızı meşgul ediyosunuz o kadar...
Tabii ki herkes aynı olmamalı, tabii ki şaheser denen eşyaların herkese düşmesi kolay olmamalı, ama emek veren oyunda saatlerini geçiren oyuncu gruplarının da bi şekilde ayrıştırması yapılmalı...Biz bol keseden teklifler yapıyoruz programcı değiliz geliştirmeci de değiliz...Ama bu konuların da çözülmesi gerekilen konular olduğu için tartışılmasını ve çözülmeye çalışılmasını sağlamak için dile getiriyoruz...İyi forumlar temennisi ile...
SoulReaPeR
MAY THE HOLY LİGHT SHINE UPON YOUR PATH AFTER I REAP YOUR SOULS...BY SOULREAPER...