HACI YEMİN EDİYORUM BÖYLE 1 ŞEY OLMAZ YAH

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
eerrddii24
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

HACI YEMİN EDİYORUM BÖYLE 1 ŞEY OLMAZ YAH

Mesaj gönderen eerrddii24 »

YAH BUGUN BEN KROSPOWERİ HECARİ vb 3 kişi daha gittik KENAN KESMEYE kenan kesemedik çıkışda Krospower adlı KARAKTERSİZ diyorki Emoookardeşi hırsız Sheu iksiri çaldı ÇOÇUK YEMİN EDİYORUM 1 YAZIYOR AMA ÇOÇUĞA HAK WERİYOR ÇIKAMDAN ÖNCE İLLA ADINI HIRSIZA ÇIKARTCAN DEDİ.Her neyse çar susturdu neden oldu bilmiyom başka çara girdim Qmerxbüyü diye şifa war herhalde kankası başladı wer ben de dedimki ANNENİN BABANIN KURANIN ÜZERİNE YEMİN ET GİRİP WERİCEM DEDİM.Cuma namazı vakitden YEMİN EDİYORUM DEDİ BENDE GİRDİM WERDİM

BEYLER ARTIK YEMİN ETMEK BU KDR ÇOK BASİTMİ OLDU KÜFÜR ETMEK BU KDR BASİTMİ OLDU ANNNEM -BABAN ANLATIRDI BİZİM ORDA ANNENİ .................. DEVAMI SÖYLEYİN SİLAHLAR ÇIKARDI KAN DAVASINA KADAR GİDERDİ ŞİMDİ HERKES YEMİN EDİYOR ANA BACI GİDİYOR BİRAZ GİDİN CAMİİ YaDa SOHBET DİNLEYİN ALLAHIN EN BÜYÜK GÜNAHLARIDAN 2 SİNİ 1 SANİYEDE İŞLEDİNİZ İFTİRA ATMAK VE BOŞA YEMİN ETMEK

Emoookardeşi --- Fıratünv ----Emooo---Zeromunzur----Güzelxxbüyücü---Emooqril----Fantin vb....
ResimResim
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Gakgos
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Re: HACI YEMİN EDİYORUM BÖYLE 1 ŞEY OLMAZ YAH

Mesaj gönderen Gakgos »

Küfürlü içeirk silindi. Forum hesabınız 7 gün kapatıldı

[GM]Nocomment
Gakgoşbey
Kullanıcı avatarı
Qmer
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Qmer »

kardeş ben sana pm attım nah işareti yaptın yasakları ekledin buda senin sulçu oldugunu gösterir bir shen kuo iksir için degmez iyi forumlar...
Kullanıcı avatarı
eerrddii24
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

İKSİRİNDE DEĞİLİM ADAM ÖYLE 1 ŞEY İÇİN ÖYLE Bİ YEMİN EDİYORKİ BİDE 4-5 ARKDAŞINA DİYOR HEPSİ 1 DEN YAZYIRO CLAN BEN İKSİRİNDEN değilim ztn yemin etti girdim werdim.YEMİN EDİYORUM BÖYLEYSE ÇOĞU KİŞİ BUNDAN 10 YIL SONRASI İNSAAANLARI DÜŞÜNE MİYORUM

İçerik silindi . Uyarı seviyeniz artırlıldı

[GM]Nocomment
ResimResim
ResimResim
Kullanıcı avatarı
eerrddii24
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Qmer yazdı:kardeş ben sana pm attım nah işareti yaptın yasakları ekledin buda senin sulçu oldugunu gösterir bir shen kuo iksir için degmez iyi forumlar...

sende deDin hırsızsın wer iksiri çoçuğun bende çar susturduna ./nah yaptım SENDEN İFTİRA YANDAŞCISI OLDUN Bİ YANDAN
ResimResim
ResimResim
Kullanıcı avatarı
byiblis
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen byiblis »

Millete iftira atmak kolay...Kanıtınız varsa koyun foruma bizde kimin ne oldunu öğrenmiş oluruz
iyi forumlar....
Across
Byiblis
Byfka

SEMT AŞKI EYÜP SULTAN
Kullanıcı avatarı
eerrddii24
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

eyw kanka walla o kdr kolayki şimdi bu plus cd içine koydular 20 tl si olan alıyor istediği gibi hemde 3 ay
ResimResim
ResimResim
Blackmore
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Blackmore »

Oyun bu ne yemini ne küfür eğlenmenize bakın canlandırdığınız karakterler senin gerçek yaşamanız Değil unutmayın.
Kullanıcı avatarı
aQuaLand
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen aQuaLand »

eerrddii24 yazdı:YAH BUGUN BEN KROSPOWERİ HECARİ vb 3 kişi daha gittik KENAN KESMEYE kenan kesemedik çıkışda Krospower adlı KARAKTERSİZ diyorki Emoookardeşi hırsız Sheu iksiri çaldı ÇOÇUK YEMİN EDİYORUM 1 YAZIYOR AMA ÇOÇUĞA HAK WERİYOR ÇIKAMDAN ÖNCE İLLA ADINI HIRSIZA ÇIKARTCAN DEDİ.Her neyse çar susturdu neden oldu bilmiyom başka çara girdim Qmerxbüyü diye şifa war herhalde kankası başladı wer ben de dedimki ANNENİN BABANIN KURANIN ÜZERİNE YEMİN ET GİRİP WERİCEM DEDİM.Cuma namazı vakitden YEMİN EDİYORUM DEDİ BENDE GİRDİM WERDİM

BEYLER ARTIK YEMİN ETMEK BU KDR ÇOK BASİTMİ OLDU KÜFÜR ETMEK BU KDR BASİTMİ OLDU ANNNEM -BABAN ANLATIRDI BİZİM ORDA ANNENİ .................. DEVAMI SÖYLEYİN SİLAHLAR ÇIKARDI KAN DAVASINA KADAR GİDERDİ ŞİMDİ HERKES YEMİN EDİYOR ANA BACI GİDİYOR BİRAZ GİDİN CAMİİ YaDa SOHBET DİNLEYİN ALLAHIN EN BÜYÜK GÜNAHLARIDAN 2 SİNİ 1 SANİYEDE İŞLEDİNİZ İFTİRA ATMAK VE BOŞA YEMİN ETMEK

Emoookardeşi --- Fıratünv ----Emooo---Zeromunzur----Güzelxxbüyücü---Emooqril----Fantin vb....

Kardeş senin ciddi anlamda Türkçe ile sorunun var. Yazdığın her yazı saçmalık, okunması zor, kirlilikten başka hiç bir şey ifade etmiyorsun..
xaQuaLandX -- Rudebox -- Vaybenöleydim

Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön