Beyler ben uzun zamandır oyuna ara vermiştim şimdi oyuna yeniden başlayacağım ve büyücü açacağım baştan
size sorum yetenekler konusunda
ben diyorumki full fiziksel hasar yoğunlaşsam 2.olarakta buz versem sizce nasıl olur eğer iyi olur diyorsanız fiziksel+buz yetenek sistemini yazarmısınız
Deneyimli Arkadaşlar buraya
Deneyimli Arkadaşlar buraya
Gel Ne Olursan Ol Yine Gel
Re: Deneyimli Arkadaşlar buraya
arkadaşlar lütfen çok karasızım evde canım sıkılıyor başlamak istiyorum bir yandanda istemiyorum cevriye görevlerini falan nasıl yağıcam diye öf
başla diyorsanız yetenekler nasıl olmalı buz+meteorot dizcem para kascam yetenekler nasıl olmalı çok soru var kafamda düşündükçe daha da deli oluyorum

- xxreddevilxx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
evet meteorit buz yap ve konsa ver.üzülme yap cevriyede görev mi 
XxReddeviLxX - OttomancavaLry
meteoroit+buz yetenek sisteminin tam dağılımını yazarmısınız
- trapzone1
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
ben denedim iyi olmuyor ama sen bilirsin yine yazayım ..dur145 yazdı:Beyler ben uzun zamandır oyuna ara vermiştim şimdi oyuna yeniden başlayacağım ve büyücü açacağım baştan
size sorum yetenekler konusunda
ben diyorumki full fiziksel hasar yoğunlaşsam 2.olarakta buz versem sizce nasıl olur eğer iyi olur diyorsanız fiziksel+buz yetenek sistemini yazarmısınız
Meteorit 15
Fızıksel blgi 15
Buz oku 15
Buz bilgisi 15
Konsantrasyon 15 ( kutup da 15 olabılır ama meteorıtın oldugu yerde konsu tercıh ederım )
zihin saldırısı 15
büyü bozma 5 ( teslada olabılır ben bunu önerırım durdurmaları cozebılıyor )
Tesla küresi 1
Meditasyon 1
kutup 1 ( kutup 15 yaparsanız 1 i meditasyona verın konsantrasyon 15 yaparsan aynen böle kutuba wer )
eski biR dost < IITRABZONLUII >
- KankaXzeus
yani cevriyeyi yaparsın günde rahat 2-3 kere zaten cevriye için toplanıyorlar pek çevren olmasada onların grubuna girer yaparsınız cevriyeyi takmadur145 yazdı:arkadaşlar lütfen çok karasızım evde canım sıkılıyor başlamak istiyorum bir yandanda istemiyorum cevriye görevlerini falan nasıl yağıcam diye öf![]()
![]()
başla diyorsanız yetenekler nasıl olmalı buz+meteorot dizcem para kascam yetenekler nasıl olmalı çok soru var kafamda düşündükçe daha da deli oluyorum
![]()
Bir zamanlar bir tablo kadar güzel İstanbul'da sen bu savaşın neresindesin?
- heroolcay0620
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
bi arkadaşım 44 ten sonra meteorit(fiziksel)in fazla hasar vermediğini söylemişti meranlara falan bence büyücü yetenekleri gerek er meydanında gerek klan savaşlarında olsun şöyle olmalı
15 buz
15buz bilgisi
15 direnç kırma
1 büyü bozma(istenilirse 15 yapılabilir fark etmez)
1 Meditasyon(kutup rüzgarı fazla kudret harcıyo onun için)
15 elektrik+15bilgisi(meteorit de olabilir)
1-15kutup rüzarı
1-15Tesla
15 Zihin saldırısı
açıkçası benim büyücümün yetenekleri buna benziyor ve yararınıda gördüm full büyü buz olmama sadece ayakkabı kaldı gözlüğü 2. plana koydum buz vuruşumdan memnunum tavsiye ederim bu dizimi gerekirse konsantrasyonada verilebilir belki iyide olur
15 buz
15buz bilgisi
15 direnç kırma
1 büyü bozma(istenilirse 15 yapılabilir fark etmez)
1 Meditasyon(kutup rüzgarı fazla kudret harcıyo onun için)
15 elektrik+15bilgisi(meteorit de olabilir)
1-15kutup rüzarı
1-15Tesla
15 Zihin saldırısı
açıkçası benim büyücümün yetenekleri buna benziyor ve yararınıda gördüm full büyü buz olmama sadece ayakkabı kaldı gözlüğü 2. plana koydum buz vuruşumdan memnunum tavsiye ederim bu dizimi gerekirse konsantrasyonada verilebilir belki iyide olur
Donvitocarleone(49)
Xxscorpionxx(45)
Scorpionxxxxxxx(42)
Rooneyy(43)
Scorpionxxxxx(46)
Hpotter(42)
Xxscorpionxxx(25)
Xxscorpionxx(45)
Scorpionxxxxxxx(42)
Rooneyy(43)
Scorpionxxxxx(46)
Hpotter(42)