Arkadaşlar junon'u kestik fotoları nasıl koyıcam foruma ?
-
Fenerlisavasci
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Arkadaşlar junon'u kestik fotoları nasıl koyıcam foruma ?
junon u dün süper bir grupla devirdik elimde çok güzel fotolar war nasıl atıcam foruma bilemiyorum bi yardımcı olsanız ?
- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Re: Arkadaşlar junon'u kestik fotoları nasıl koyıcam foruma ?
Hizliresimal.com '' Google Arama Moturna Yaz Yeniler İçin Anlaşılabilmesi Kolay Bir Sitedir ,
Ardından Resimleri Updownload Et Ve En Alttaki Http:// İle Başlayan Linki Kopyalayarak
'' İMG '' Butonuna Bas Forumda Konu Açarken Ardından İMG & İMG Kalıplarının Arasına Link^i Yerleştir .
Ardından Resimleri Updownload Et Ve En Alttaki Http:// İle Başlayan Linki Kopyalayarak
'' İMG '' Butonuna Bas Forumda Konu Açarken Ardından İMG & İMG Kalıplarının Arasına Link^i Yerleştir .
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
- DjYaNdAnGeL
- Cin Avcısı

- Klan: Lodos
Re: Arkadaşlar junon'u kestik fotoları nasıl koyıcam foruma ?
:arrow: YaKLaşık 2.5 Saat UgraşLarımızın Sonucunda Önce 'CenTuRion' BoŞunu ALt eTMemizin Ardından.. Kum YıLANLarı ve ZorLu cehenem TazıLarını KesTikTen Sonra,Junon'a Namı diGer.(HaReTeRa)'yı KesMe CabaLarımız MeyVesini Verdi DeneNen Onca TakTik Ve StraTeJi'nin Sonunda ChooSeNSxGhOsT..aRKadaŞımıza..EvoCatıNın KoruMası Gece ZırHı DuŞmuşTur.. HayırLı Olması TemenimLe..GubTaKı Herkese Zırh DuşuRene Kadar Devam Edecegimiz MıGRat baskınLarının iLK Ayagı 'İdi..Bir SonraKı AyakTa GöruşMek Uzere iyi ForumLar.. Ve bi kaç FoTo..
:arrow:

Junon'u 2 Defa Birinde 47 CanLa Birinde de Tam hatırLamıyorum 9 canLa KaçırdığıMız Junon'u 3 . Denemede KesTik ..CekiR Ge 1 SıcRar ..2 .SıcRar ...3 .Sünde YaKaLaNr HesaBı Oldu..

Junon'u 2 Defa Birinde 47 CanLa Birinde de Tam hatırLamıyorum 9 canLa KaçırdığıMız Junon'u 3 . Denemede KesTik ..CekiR Ge 1 SıcRar ..2 .SıcRar ...3 .Sünde YaKaLaNr HesaBı Oldu..
djYanDanqeLL - AntekeLi- -