Nasıl Çok Para Yapılır?

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
secret96
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Nasıl Çok Para Yapılır?

Mesaj gönderen secret96 »

gtaberlinn yazdı:en iyisi günde 10 kişiden 100 bin dilen hop 1 m öle öle yap iyi kasrsın parayı :lol: vede ark.larından dilenirsin 500 bin 1 m :lol:
dilenmekle olmaz bu iş madenlede hiç olmaz 2 maden cekiom canım sıkılıyor adam hem item kassın hm level sen gece 1 den 8 e kadar cinlerde kas kimse olmaz en az 2 level atlarsın dediğim gibi yparsan...parayıda dert etme sawaşcıda btün görevleri yapınca zaten max olmayan zırh ceket kalıo onlarda tek item alırsın 40 m gibi bişi olur ...
ครкєгא-ครкєгאşเŦค-ĸօოսէձռ×ձรĸεг×
є๓เภöภü

Resim
Kullanıcı avatarı
IxcerenxI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen IxcerenxI »

physcopath yazdı:İridyumu boşver neden dersen maden çekmek çok sıkıcıdır ve en son madenler hariç hiçbiri doğru düzgün para etmez ondan dolayı sen plus al 3000 den fazla kp yap hergün karizma sat çok iyi item dizersin mat. hesabı olarak 2 saat te bir karizma 100 olduğunu düşünürse ve oyunda kalma süren ortalama 6 saat olduğunu düşünürsek ve karizmanı ortalama olarak 600 bnden sattığını düşünürsek 3x600=1,800 m eder günde haftada 1,800x7=12,6 m eder.ayda 12,6x30=378 m olur ve artık istediğin itemi alırsın.Üstüm full azat cevroş takılıyorum ve müthiş adam kesiyorum şu yöntem ile :mrgreen:
1,800,6x30=378 m olur

bune xD
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Kullanıcı avatarı
IxcerenxI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

mantık var 12 m 4 le çarp 48 xD
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Kullanıcı avatarı
physcopath
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen physcopath »

sana laf anlatmak deveye hendek atlatmak gibi bişey nası anlıon orda ölemi yazıo biraz dikkatli bak
Kullanıcı avatarı
zaferexselam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen zaferexselam »

physcopath yazdı:İridyumu boşver neden dersen maden çekmek çok sıkıcıdır ve en son madenler hariç hiçbiri doğru düzgün para etmez ondan dolayı sen plus al 3000 den fazla kp yap hergün karizma sat çok iyi item dizersin mat. hesabı olarak 2 saat te bir karizma 100 olduğunu düşünürse ve oyunda kalma süren ortalama 6 saat olduğunu düşünürsek ve karizmanı ortalama olarak 600 bnden sattığını düşünürsek 3x600=1,800 m eder günde haftada 1,800x7=12,6 m eder.ayda 12,6x30=378 m olur ve artık istediğin itemi alırsın.Üstüm full azat cevroş takılıyorum ve müthiş adam kesiyorum şu yöntem ile :mrgreen:
bi hesaplama hatası var haftalık doğru fakat 1 ayda 30 haftamı var?haftalık gelirle 30u çarpmışsın yani arkadaşımzn bu yöntemle kazanacağı para senn yazdıın tutarın çok daha altında...
Kullanıcı avatarı
IxcerenxI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

zaferexselam yazdı:
bi hesaplama hatası var haftalık doğru fakat 1 ayda 30 haftamı var?haftalık gelirle 30u çarpmışsın yani arkadaşımzn bu yöntemle kazanacağı para senn yazdıın tutarın çok daha altında...
bende bunu sölemeye çalıştım ama ters bı tepkı aldım gerı donsun yazdıqı ıletıye baksın 12,6x30=378 m olur demış xD komık ılk başta dırekt dıyım matematık özürlüsüne bak dedım
Kullanıcı avatarı
Tugay
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Tugay »

Hepsi güzel öneriler ama ben maden çekemem sıkılırım ve kasma konusuna gelince ondan çabuk sıkılıyorum ara verrek oynuyorumki oyundan bıkmıyım diye plus alma konusu ile başlı başına hayal bizimkiler hayatta aldırmaz annımızın teriyle yapacaz yani =) Bu karizma nasıl satılıyor ben bunu anlayamadım biri düzgünce açıklaya bilirmi.
-------------->Peşimist Hip-Hop Melenkolik<-------------
Ben İçinden Gelen Haykırışları Söyleye Bilecek Tercuman

http://browsergame.forumlari.net/
Kullanıcı avatarı
physcopath
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen physcopath »

Tugay yazdı:Hepsi güzel öneriler ama ben maden çekemem sıkılırım ve kasma konusuna gelince ondan çabuk sıkılıyorum ara verrek oynuyorumki oyundan bıkmıyım diye plus alma konusu ile başlı başına hayal bizimkiler hayatta aldırmaz annımızın teriyle yapacaz yani =) Bu karizma nasıl satılıyor ben bunu anlayamadım biri düzgünce açıklaya bilirmi.
sen parayı ilk önce alcan adamdan adam sana vuracak sen kapatcan açacan adam sana vuracak bi daha kapatcan böle böle karizman 0 olana kadar yapacan ve karizma satmış olacan ;)
Kullanıcı avatarı
Tugay
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Tugay »

Güzelmiş sistem =) bu konuyu açmama rahmen hala param yok 2m 42 lwlim ve oyundan sıkıldım of o yüzden değişik bir karakter aççıcam büyücü düşünüyorum yetenekleri nasıl olmalı arkadaşlar bilen varmı.
-------------->Peşimist Hip-Hop Melenkolik<-------------
Ben İçinden Gelen Haykırışları Söyleye Bilecek Tercuman

http://browsergame.forumlari.net/
Kullanıcı avatarı
secret96
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen secret96 »

lan bu kadar takdik werdik sawaşcıya devam...
ครкєгא-ครкєгאşเŦค-ĸօოսէձռ×ձรĸεг×
є๓เภöภü

Resim

“Savaşçı” sayfasına dön