ŞAHESER DÜŞME SİSTEMİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
eray
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: ŞAHESER DÜŞME SİSTEMİ

Mesaj gönderen eray »

Tugay yazdı:Ne plusmuş beh.Benim gibi plussuzlar ne yapacak hep size düşerse bir şeyi anlayın şans işlemi şöyledir diyelim adam ameliyat olacak %70 ölüm riski var ama başarılı bir operasyon geçirerek kurtuluyor yani %70 ölme riski var diye illaki ölmüyor sadece ölme riski daha büyük.Diyelimki adamın %20 şansı var düşecek eşya için + plus buda %50+ şans kaç etti %70 ve geriye kalan 5 kişide ise %6 şans kalıyor ama orantı gereği bunlardan birine düşüyor. Bu orantı giydiğiniz eşya, kullandığınız pc ve en son düşen iteme kadar hesaplanıp yapılıyor yani yakın zamanda item düşürmemek ve bol bol canavar kesmek bu orana sizi yaklaştırıyor ve son olarak kenanı kestiğinizde ödül olarak dönüyor unutmayın duyguları ve beyni olmayan bir makinenin size şans yaratma olasılığı yok sadece orantı ayarlar buda bir havuza benzitilebilinir canavar kestikçe belli bir puan birikiyor bu havuzda ve dolduğunda yada gerekli puana geldiğinde ise size item düşüyor ve sıfırlanıyor yani o havuzu doldurun bir sonra kesmeye gidin kenanı.Eyer şans olayı olsaydı düşmeyip düşmeyip birden düşmezdi düşmesi gerektiği kadar item ;) siz pluslulara birden düşecek ve tam düşecek kanımca en iyileri.

SABREDİN BENCE SİZE İYİ İTEMLER BİRDEN DÜŞECEK.
Orantı diyorsunda. Biz 2 kere arka arkaya aynı grupla gitik. 2 sindede tank a ışık kolye düştü. Bunuda cevapla görelim :mrgreen:
Tek gerçek ; ölümdür ..!

Eray BOZKURT

HydRopHopiA
Kullanıcı avatarı
Effairenclik
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Effairenclik »

Tugay yazdı:Ne plusmuş beh.Benim gibi plussuzlar ne yapacak hep size düşerse bir şeyi anlayın şans işlemi şöyledir diyelim adam ameliyat olacak %70 ölüm riski var ama başarılı bir operasyon geçirerek kurtuluyor yani %70 ölme riski var diye illaki ölmüyor sadece ölme riski daha büyük.Diyelimki adamın %20 şansı var düşecek eşya için + plus buda %50+ şans kaç etti %70 ve geriye kalan 5 kişide ise %6 şans kalıyor ama orantı gereği bunlardan birine düşüyor. Bu orantı giydiğiniz eşya, kullandığınız pc ve en son düşen iteme kadar hesaplanıp yapılıyor yani yakın zamanda item düşürmemek ve bol bol canavar kesmek bu orana sizi yaklaştırıyor ve son olarak kenanı kestiğinizde ödül olarak dönüyor unutmayın duyguları ve beyni olmayan bir makinenin size şans yaratma olasılığı yok sadece orantı ayarlar buda bir havuza benzitilebilinir canavar kestikçe belli bir puan birikiyor bu havuzda ve dolduğunda yada gerekli puana geldiğinde ise size item düşüyor ve sıfırlanıyor yani o havuzu doldurun bir sonra kesmeye gidin kenanı.Eyer şans olayı olsaydı düşmeyip düşmeyip birden düşmezdi düşmesi gerektiği kadar item ;) siz pluslulara birden düşecek ve tam düşecek kanımca en iyileri.

SABREDİN BENCE SİZE İYİ İTEMLER BİRDEN DÜŞECEK.

tamam iyi güzelde 40 ı gectı bişey düşmedi nasıl bir orantı bunu biraz acarmsın ==?*
Resim
Kullanıcı avatarı
Tugay
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Tugay »

Yazımda her şey açıklanıyor yeterince açtım orda tekrar okuyun.
-------------->Peşimist Hip-Hop Melenkolik<-------------
Ben İçinden Gelen Haykırışları Söyleye Bilecek Tercuman

http://browsergame.forumlari.net/
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen rapper »

Effairenclik yazdı:Arkadaşlar artık kenana gitmek ten bıktım ama kenan bana madalya vermektenbıkmadı sadece kenana 5 ci kere giden bir kişiye 2 ci şaheser düşüyor 37 ci gidşimde şahesersiz dönüyorum bunun neresinde adalaet yetmezmiş gibi şaheserin aynsı düşüyor barı daha önce düşmemişlere düşse gam yemıcem yeter üdşer bel kı dedik 37 oldu /nah şaheser bıktım artık ya yeter burama geldı bende hakkımı emeğimi istiyorum 37 x 2 =74 saatimi bu oyunda harcamışım artı kutu mutu dedınız o lanet ktulardan 4 tane almışım bana bi b halt düşmesin neresinde lan bunun adalet gösterin bana
Sadece bir şans işi .. Bende plusluyum ve plussuz olan bir adam yanımda canavardan 1 tane kesiyor ve urban item düşürüyor. Ben pluslu oldugum halde ve canavarı 10 larca kez kestiğim halde bana bi halt düşmüyor itemsiz işportalık eşyalar düşüyor. Sadece şans işi bu ama şu PLUS PAKETİN , eşya (İTEMLİ) düşme olasılığını arttırılmaları gerektiğini düşünüyorum ..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
kaBocNn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kaBocNn »

Bu tür oyunLarda şans diye bir kavram yoktur. Kendimizi kandırmayaLım !.
Bu tür oyunLarda bir oran vardır. Örnek oLarak diyeLim ki kenandan necleus kolye cıkma oranı 2 ve sıgınak 1 desınz. Sıgınak 1 de kenan kesıLdı. Siz girdiniz ve buyuculerden bırısıne necleus dustu. Oranımız 2 çünkü. Yani şans diye birşey yok bu oyunda. Mesela maden konusu. Bakırı eLe aLaLm. 5 tane de bir saf cıkıo var sayaLm. 5. yi çektiğinizde çıkar. Yani bu tür oyunLarda oranLar konusur. Şans diye birşey yoktur. Fakat bu oranLar biLinmediği için adına şans konusmustur.
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen rapper »

kaBocNn yazdı: Bu tür oyunLarda şans diye bir kavram yoktur. Kendimizi kandırmayaLım !.
Bu tür oyunLarda bir oran vardır. Örnek oLarak diyeLim ki kenandan necleus kolye cıkma oranı 2 ve sıgınak 1 desınz. Sıgınak 1 de kenan kesıLdı. Siz girdiniz ve buyuculerden bırısıne necleus dustu. Oranımız 2 çünkü. Yani şans diye birşey yok bu oyunda. Mesela maden konusu. Bakırı eLe aLaLm. 5 tane de bir saf cıkıo var sayaLm. 5. yi çektiğinizde çıkar. Yani bu tür oyunLarda oranLar konusur. Şans diye birşey yoktur. Fakat bu oranLar biLinmediği için adına şans konusmustur.
Oranları bilmediğimiz için şans oluyor zaten ;) Hangi oran gelirse .. Şans diye buna diyoruz.. Ama plussuz bir adama plusludan daha çok item düşüyorsa bunun oranla falan alakası yok adam 4 tane kutu aldığını söylüyor 4 x 20.00 = 80 tl yapıyor.. Bu oyuna 80 lira veripte hiç para vermeyen arasında para vermeyen lehine olaylar oluyorsa bunun oranla falan alakası yoktur yada Yönetimin Plus Paket Sisteminin "Büyülü EşyA Düşürme Olasılığı" nın gözden geçirmesi gerekiyordur..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
aqua1977
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen aqua1977 »

item falan düştüğü yok herkes bıktı artık kenandan junon dan adelet falan hikaye dün açılan çar düşürdüğüyle üstünü diziyo biz uraşıyoz para kasalımda item alalım diye bu ne şimdi adaletmi
Kullanıcı avatarı
aqua1977
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

aynı itemden dört beş düşüren var onlar ne olcak satılmıyo aktarılmıyo palavra
Kullanıcı avatarı
aqua1977
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

terzideki reçetelerde üretilmiyo buda başka dert :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
TWTY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen TWTY »

Merhabalar

Size düşen eşyaları şans ve avantaj olarak görmüyor , sadece En iyisi düşünce kendinizi ayrıcalıklı görüyor iseniz , oyun evreni ve işleyişini tam kavramamışsınız demektir. Şaheser veya benzeri eşya düşen oyuncularımız sorun yaratmazken , düşürmeyen oyuncularımız durmadan forumda konular açıyor yada oyun içinde serzenişte bulunuyorlar. Şuna eminimki bu serzenişte bulunanlar en iyi materyali düşürdüklerinde onlar açısından da mevzu kapanacaktır . Fakat düşüremeyenler konuyu devam ettireceklerdir. Plus başlı başına bir etken olmakla birlikte bunun yanısıra şans faktörünüde göz ardı etmemelisiniz.

Oyun içinde Plus lı olmak zaten başlı başına bir avantajdır bkz: http://www.istanbuloyun.com/default.aspx?page=plus.htm

İyi forumlar

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?

D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön