Bu Nasıl Malzeme :D
- SirKots
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Bu Nasıl Malzeme :D
Merhaba
Oyunumuzun eski sürümlerinde iksir reçetelerinin mataryelleri oldukça zorlu ve üretim yapan kişi sayısı yok denecek kadar az durumdaydı. Meteor Bölgesi eklentisiyle iksir reçetelerinin mataryelleri tekrar gözden geçirilerek hafifletilmişti.
Demek ki bu iksir reçetesi gözden kaçmış olmalı. Belki bu bildiriminiz ile ileri ki günlerde bu reçete düzeltilebilir, belki bu iksirin üretimi çok şart olmadığı için önemsenmeyip böyle kalabilir.
Oyunumuzun eski sürümlerinde iksir reçetelerinin mataryelleri oldukça zorlu ve üretim yapan kişi sayısı yok denecek kadar az durumdaydı. Meteor Bölgesi eklentisiyle iksir reçetelerinin mataryelleri tekrar gözden geçirilerek hafifletilmişti.
Demek ki bu iksir reçetesi gözden kaçmış olmalı. Belki bu bildiriminiz ile ileri ki günlerde bu reçete düzeltilebilir, belki bu iksirin üretimi çok şart olmadığı için önemsenmeyip böyle kalabilir.
Sirkots
- bilall
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ALTINORDU
hehe bende 2 gun once gordum hemen yanıma aldım, resmını foruma koyacaktım ama arkadaş koymuş..Allah aşkına bunu kım uretır
- Effairenclik
- FareAdam Düşmanı

Eskiden ikv de iksrin hiç bir değeri yoktu can ve kdureti ksiri üreteni pek bilmem taki bu iksirleri üretilsin ve yönetımde itiraz almadığı için özenmiyordu sonra oyun genişledikce iksir üretımleride düşürüldü bu recetede hatadan dolayı bölyedir

Selamlar
Aynı reçeteden bendede var üretimimde hemde)) buda olsa olsa iksirlerin şahaseri olmalı ))
İyi eylenceler
Ormes: Sancak Sunucu
Mesor: Teşkilat Sunucu
Aynı reçeteden bendede var üretimimde hemde)) buda olsa olsa iksirlerin şahaseri olmalı ))
İyi eylenceler
Ormes: Sancak Sunucu
Mesor: Teşkilat Sunucu
- girayankara
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
Gözde kaçmış olması çok zor eski forumun oyuncu önerileri bölümünde zincir modlei iksir reçetesi ile ilgili en az 5 konu vardı , düzeltmek istemiyor gibiler
Önemsenmeyip böyle kalabilir ihtimali çok güçlü bundan önce öyleydi en azından 
Eskiden , materyallar zorluydu .cunku adam sayısı azdı
bu eskiden kalma
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !