McErdem , MegaxMc soyulmuştur!
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: McErdem , MegaxMc soyulmuştur!
Birbirimizi ne kadar sevmesekte bir o kadar sana güveniyorum.Oyundaki dürüst insanlar yavaş yavaş yok oluyor.Tabiatın kanunu böyle herşeyin bir sonu vardır.Yolun açık ola...
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
pusula yazdı:Megalar yavaş yavaş kayboluyo . Bence bunların suçu yok . Direk başkanı indirsiler . Nokta atışı
Ahh Ahh Böyle Konularda Bile Lafı Nerelere Getirebiliyorsunuz Yazık . . Şunu kafana yerleştir koçum 3 yılda bu tarz olaylarla azalacağımıza bunun tam tersi olduysa bu ,senin gibilerin aklındaki düşüncelerle , emellerle orantılı şeyler yapmadığımızı gösterir . Bunu herkes blsin . Sen ve diğerleri ne kadar düşünürlerse düşünsünler, biz böyle şeylerden asla yılmayız , amacınıza ulaşamayacasınız hiçbir zaman . .
Erdemim oyunda bana ulaşırsan sevinirim .
İyi Forumlar
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Her Mega Car Çalınmasını Tadacaktır :mrgreen: jeah xD Yavaş yavaş Kuş Gribi Olurcasına Gidiyorsunuz xD Kim çalyo Acep ya
kötü çocuklar çalmayın şunların carlarını ya xD ahhaahha

- Ottomanxempires
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
Olm Çar çalmaktan zevk mi alıyon napıyon affedersin amazeydan yazdı:Her Mega Car Çalınmasını Tadacaktır :mrgreen: jeah xD Yavaş yavaş Kuş Gribi Olurcasına Gidiyorsunuz xD Kim çalyo Acep yakötü çocuklar çalmayın şunların carlarını ya xD ahhaahha

NefesAlıyorsakUmutVardır

Savaşmadan Pes Etme !

Efsaneler..... Kanla Yazılır....
Xukalaxefsane--Xukalaxölümcül çarlarımda baya bi samimiyetimiz oldu genelde ezuk kalırdın yanımda ama karde gibiydik bi ara tartışmamıza rağmen o kadar sıkı dost olmuşdukki o kadar güveniyordukki birbirimize ben oyuna ara verdiğim süreç içerisinde görüşemedik unuttuk birbirimizi belki hatırlamayada bilirsin ama ne kadar birbirimize karşı küfür hakaret etmiş olsakda hakkım helal olsun kardeşim bu merandan bi #@!? olmaz artık yönetim anca lvl getirsin yaratıkg etirsin sap gibi otursun varmı öyle şey her pohu başka oyunlardan özeniyolar azcık adamlarıda örnek alıpda adam gibi işlerini yapsalar şaşarım zaten herkesin oyunu bırakma sebebi bu nese fazla uzatmıyım hayatta başarılar dilerim kardeşim

- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı

ohohohehahaha elleriniz dert görmesin :mrgreen:
lan egoist kolpalar meranda adam gibi durun kendinizi bi halt sanmayın
lan egoist kolpalar meranda adam gibi durun kendinizi bi halt sanmayın
MERANFATiHi yazdı:trojen mi ohaMcErdem yazdı:Öncelikle oyunda şifremi bilen 2 kişi vardı.. Onun haricinde HİÇKİMSEYE ŞİFRE VERMEDİM... Biri Kuzenim Megaxstyle diğeri öz kardeşim Aopen . Ben char caldım derim ama Aopen caldı demem. O kadar temiz kalpli bir arkadasım ve 1 yıldır sifremi biliyor... Ama duyumlarıma göre öyle geliştirmişlerki artık alısveristen , gruptan bile trojan atıyorlarmış... Lonca olarak toplanırız konuşuruz bir karara varırız çünkü ben tek başıma değilim biz bir aile olarak tam 45 kişiyiz... Hepinize teşekkür ederim.gruptan alışverişten hee öle
biri dedi arkasından herkes uydu alışverişten meselesine..
oldu ozaman bölgeden selam yazıyım tüm a.s yazanları çalıyım.. :mrgreen:
alışverişten nası alcaklaradam iridyum için program mı geliştirmiş bırakın bunalrı yaf...
kardeşim die güvenme :mrgreen:
atalarımızın bi sözü vardı da buraya yazmıyım nloke olurum.. :mrgreen:
çok güvendiğim babam ... die başlıo :mrgreen:
googleye yaz çıakr

kanka hediye

-
MERANFATiHi
- İskele Babası

:mrgreen: saolzeydan yazdı:MERANFATiHi yazdı:trojen mi ohaMcErdem yazdı:Öncelikle oyunda şifremi bilen 2 kişi vardı.. Onun haricinde HİÇKİMSEYE ŞİFRE VERMEDİM... Biri Kuzenim Megaxstyle diğeri öz kardeşim Aopen . Ben char caldım derim ama Aopen caldı demem. O kadar temiz kalpli bir arkadasım ve 1 yıldır sifremi biliyor... Ama duyumlarıma göre öyle geliştirmişlerki artık alısveristen , gruptan bile trojan atıyorlarmış... Lonca olarak toplanırız konuşuruz bir karara varırız çünkü ben tek başıma değilim biz bir aile olarak tam 45 kişiyiz... Hepinize teşekkür ederim.gruptan alışverişten hee öle
biri dedi arkasından herkes uydu alışverişten meselesine..
oldu ozaman bölgeden selam yazıyım tüm a.s yazanları çalıyım.. :mrgreen:
alışverişten nası alcaklaradam iridyum için program mı geliştirmiş bırakın bunalrı yaf...
kardeşim die güvenme :mrgreen:
atalarımızın bi sözü vardı da buraya yazmıyım nloke olurum.. :mrgreen:
çok güvendiğim babam ... die başlıo :mrgreen:
googleye yaz çıakr
kanka hediye![]()
Meranın Fatihi
TskxSubaykevınnashLordXmaGicSoulofXApacheStayla
Dünyaya Tek Armağanım Oda Orta Parmağım.
TskxSubaykevınnashLordXmaGicSoulofXApacheStayla
Dünyaya Tek Armağanım Oda Orta Parmağım.
geçmiş olsun kardeşim nediyeyim
- Drowxdadava
- Cin Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
gecmıs olsunnnn uzuldum gardas
Drowxdadawa = Drowxcorellon=Drowxselvetarm

Loncamıza Gelenler Nick Sorunu Yaşamasın (Daha Fazlası var)
http://www.tdsgame.org/TRPG/images/drow-glyph.gif

Loncamıza Gelenler Nick Sorunu Yaşamasın (Daha Fazlası var)
http://www.tdsgame.org/TRPG/images/drow-glyph.gif