Hangi Sunucu Hangi Karakter * Bu Konu Cok SeViLeCeK*İçeri...
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Re: Hangi Sunucu Hangi Karakter * Bu Konu Cok SeViLeCeK*İçeri...
Bu kişilerin ismini de alabilirsem iyi olur.Anka da tanımadığım kişi yoktur isim vermenizin herhangi bir kötülüğü yoktur ama çok merak ettim.
Ooo arkadaşta kaldı dur bakalım buluruz merak etme 10 unun 10 ununu da bulamasakta bulabildiğimizin söylerim Meraklı melahat 
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !
- kertenkele
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
ben o 1 kişiyi merak ediyom sadece o benim gibi düşünüyoOmzds yazdı:Ooo arkadaşta kaldı dur bakalım buluruz merak etme 10 unun 10 ununu da bulamasakta bulabildiğimizin söylerim Meraklı melahat
:lol: :lol: Dur yaaa neydi N le mi L le mi başlıyoduu :lol:
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !
- kertenkele
- Demirci Çırağı
bi de ankada toplam kaç kişi var onu merak ediyorum
200 300 fln mı yoksa daha mı fazla 
Biz en çok bilinen en iyilerden 10 u seçtik merak etme istihbarat kuvvetli .. Ama , o 10 kişiye sonuçları değerlendirdik yoksa Karakterlerin sınıfları dediğin 500 aktif kişi üzerinden yürütüldü .kertenkele yazdı:bi de ankada toplam kaç kişi var onu merak ediyorum200 300 fln mı yoksa daha mı fazla
- kertenkele
- Demirci Çırağı
o kadar kişi var mı ankadaOmzds yazdı:Biz en çok bilinen en iyilerden 10 u seçtik merak etme istihbarat kuvvetli .. Ama , o 10 kişiye sonuçları değerlendirdik yoksa Karakterlerin sınıfları dediğin 500 aktif kişi üzerinden yürütüldü .kertenkele yazdı:bi de ankada toplam kaç kişi var onu merak ediyorum200 300 fln mı yoksa daha mı fazla
Saymadık ama o kadar olmuştur kayıt ettiklerimizde Anka gine tam garanti değil ama diğer sunucular araştırma yüzdeleri doğrultusunda %100 kesindir. Savaşçı gözünüze çok görünse de demek ki gerçekler farklı savaşçıda üstünlüğü sağlayan en esi sunucu oldugu ve herkes hidradan önceden bile düşündüğü için Eminönü ..kertenkele yazdı:o kadar kişi var mı ankadaOmzds yazdı:Biz en çok bilinen en iyilerden 10 u seçtik merak etme istihbarat kuvvetli .. Ama , o 10 kişiye sonuçları değerlendirdik yoksa Karakterlerin sınıfları dediğin 500 aktif kişi üzerinden yürütüldü .kertenkele yazdı:bi de ankada toplam kaç kişi var onu merak ediyorum200 300 fln mı yoksa daha mı fazla
kalkıpta 2-3-4 te olup savaşçıda laf edenler konuşmasın kıl payı kaçmış olabilir orada savaşçınız az yazmıyor savaşçınız diğerlerine göre az yazıyor
- kertenkele
- Demirci Çırağı
Sunucular yenileştikçe savaşçı sayısı azalıyor belki birgün dengeye bile kavuşabilirOmzds yazdı:Saymadık ama o kadar olmuştur kayıt ettiklerimizde Anka gine tam garanti değil ama diğer sunucular araştırma yüzdeleri doğrultusunda %100 kesindir. Savaşçı gözünüze çok görünse de demek ki gerçekler farklı savaşçıda üstünlüğü sağlayan en esi sunucu oldugu ve herkes hidradan önceden bile düşündüğü için Eminönü ..kertenkele yazdı:o kadar kişi var mı ankadaOmzds yazdı:Biz en çok bilinen en iyilerden 10 u seçtik merak etme istihbarat kuvvetli .. Ama , o 10 kişiye sonuçları değerlendirdik yoksa Karakterlerin sınıfları dediğin 500 aktif kişi üzerinden yürütüldü .kertenkele yazdı:bi de ankada toplam kaç kişi var onu merak ediyorum200 300 fln mı yoksa daha mı fazla
kalkıpta 2-3-4 te olup savaşçıda laf edenler konuşmasın kıl payı kaçmış olabilir orada savaşçınız az yazmıyor savaşçınız diğerlerine göre az yazıyor
Kertenkele bu arada istismar konusunu umarım görmüş ve bilinçlenmişsindir
Kod: Tümünü seç
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=30396