10 karizma için denilenler... Tşk ediyorum Lostx loncası...

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
greenxpoison
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: 10 karizma için denilenler... Tşk ediyorum Lostx loncası...

Mesaj gönderen greenxpoison »

KarDeşim ordaki küfürlere dikkat edin resmide lostx lerden kim küfretmiş lan adam gibi oynayın oyununuzu yaptığınız şerefsizliği anlatsanıza niye küfretmişler sölesenize onlar söylenmez tabi... O resmde hiç bir lostun küfürü yokkkkk... Erolcigdem Millete sıpa diyen bebe sende adamı deli etme çarlarımız susturluk die cevap veremiyoz die atıp tutma klavye erkek liğide de yapma.. Arkası yiyen klavye erkeği değiliz diyen buyursun gelsin KONYA/ Seydişehir/ Ortakaraören / KARDELEN CAFE.... Alayınız Kılavye BEBE sİ...

isteyen dışlasın isteyen küfürbaz desin.. adam olun adam gibi davranın küfür yemeyin... ADAM olan kendine küfrettirmez.....

Konyalıxserseri
Kullanıcı avatarı
soldier39
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen soldier39 »

Sonuna Kadar Arkandayım Kiki

Byshadow/Generous
Kullanıcı avatarı
GaLaTaSaRaY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen GaLaTaSaRaY »

bu sözlerı soyleyen ınsanlık dısı yaratık olm ne hakla o lafları soyluyorsun lan sen kımsın asagılık herif insan olun bıraz oyunda bıle gercek karakterınızı bellı edıyorsunuz

kiki arkandayız
Benjiro
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

Arkadaşlar orda Konyalı olarak qözüküyor ama Teyoder in lafıyla sölüyor Belli .

Kikimokonun böyle konu açtıgını pek qörmem açmışsada doğrudur ...
Kullanıcı avatarı
vincexcarter
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen vincexcarter »

Herkes Onları BılıyoR voLkanım Takma Bunlar Boyle Bı zaManlar Dİljan, Kankaxlyder, feLanda vardı Hepsı mazı oldu Kötüler Barınamaz Her Zaman. Ordan Burdan Çalıp çırparak Olmuyor Bu işler Elbet Hesabı GöruLur.

_____________________________________________________________________________________________________

Vincexcarter
Vincexcartter
SabıR, BoyuN EgmeK değiLdiR.
SabıR, MücadeLE EtmeKTİR ...

Vincexcarter /CaRTeRII / CaRTeRIII / VincexCARTER (25)
Kullanıcı avatarı
Erolcigdem
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Erolcigdem »

mehmetx42 yazdı:Lan siz evinizde süt içerken teyo bu oyunda Karakürk keserdi siz kimsiniz ve Erolcigdem koçum seninde em sattıgın günleri unutmadık .
Sipa seni ben ne zaman et sattim.BiLip bilmeden konusma

BELADAMAT ibnesi Er meydaninda Ben erolçigdem dedi zaman bende vardim Bulutbey benim salak
Düşmanın karınca gibi ise sen onu fil gibi san.

The Lodos Of OTTOMAN
Kullanıcı avatarı
Serhatt
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Serhatt »

SoNuNa Kadar Arkandayız Kiki Bu tiplere Oyunu Deil dar Hayatı Zndan edeceksn !!!
Resim

YAŞA... VE... YAŞAT...

Resim

Alayına Kardeşlik
ıCeHeaRT & eRaXkaYa & TooNYuKuK &
Leonidas42
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Leonidas42 »

Bak amcam sizin erkekliginiz klavye dışı olmaz zaten sizdende başka bişey beklemiyorum ben Lostxleonidas ben senin anana bacına kufur kullanmadım ısbatla ben degil çarımı loncamı silerim foto koymuşsun bir orda lostlarla ilgili bi foto yok bence bu senin uydurman iki 14 yaşında çocuksun beni degil buraları dar etmek ben seni ikvye sokmam 3 ısbatla ben gene silerim çarımı ben kimseye kufur etmedim
attin diyorsan foto göster milletiböle boş şeylerle kandırmaya çalışma inanan yanlızca senin çevrendeki iki kişi beni Lordum tanır leydim tanır polatxruzgar tanır zerdali tanır ve buna benzer bir çokinsan çok iyi tanır senin palavralarınada kimse innamaz
Leonidas42
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

bir vikentekartımısın nesin bu oyunda hepiniz böle klavye efesi olmuşsunuz iki ısbatlayın gönderin kufurleri herkez görsun gönderemezsiniz çunku öle bi kufur yok kimsenin anasına bacısına kufur etmedik sizin kuyruk acınız ne için biliyomusunuz çulsuzsunuz beş kuruşa muhtaçsınız çekemiyorsunuz loncayı 3 siz daha dunku bebesiniz ha şuda var dunku veya bugunku mesele degil yılanın kuyruguna basmazsan sokmaz teyoder benim arkadaşım kafemde musşterim öle bişey yapmaz ama yapmışsada alnından öpecem sizin gibilere yakışan tek şey bu
Leonidas42
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

bebekler anca yalan söleyerek yırtarlar

1 kiki ben san dalmadım yanınızdan geçerken bana daldınızz 2 kfur etmedik gene daldınız kestiniz 3 wsye çagırdım kanatma erkegisin bilmem ne dedin makinaya herkez gire biliyor sende gir sende yap kanatma oda bi yetenek kulanmak için verilmiş bende kulanıyorum ben san nie kalkan açtın dedimmi diyemem çunku oyun yetenekleri bunu anca senin gibi çocuklar der 4 sevgiline karşı bişey denilmedi pluslarımız biiti die bölgeden kötulemeye kalktın bunu senin gibi çaresizler yapar ancak ve bırovo demek istiyorum sana çunku çok guzel yalan söyluyorsun beni emin önune sokmayacakmışsın dun akşam görduk kaleden çıkamadın dar edecem dedin kendin dar kaldın bundan sonra sana tek tavsiyem adam ol bizden kimseye zarar gelmez ayagınızıda denk alın bizi öle kucumsemeyin ugraşırsanız görusunuz ne ldugumuzu
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön