TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
- Tskxhxugur
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
GÜNCEL...
-
- Acemi Savaşçı
Tmdır. Ama bir çok yanlışınız var. İlk mesajda toplantıların ne zaman yapılacağı ve uzun bir süre ayrılacaksak bunları .. isimli kişiye iletmelisiniz gibi. Ozaman artık bu charı Kp charı yapıyorum.Tskxgenelkrmay yazdı:Zwartacı kardeşim kac haftadır oyunda yoksun kastığın yok tatil dolayısıyla girememiş olabilirsin ama haber vermen gerekirdi o yüzden bazı kişileri loncadan attım aynı lwl durmalarından ve gırmemelerinden...
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
Kadim yeni taktik bulunmuştur...bu sefer kesin kesılecektır... cumartesı etkınlık duzenlenecektır.

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
- Tskxhxugur
- FareAdam Düşmanı
Bir türlü kesemedin gittiTskxgenelkrmay yazdı:Kadim yeni taktik bulunmuştur...bu sefer kesin kesılecektır... cumartesı etkınlık duzenlenecektır.
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Bana uyar.Tskxgenelkrmay yazdı:Kadim yeni taktik bulunmuştur...bu sefer kesin kesılecektır... cumartesı etkınlık duzenlenecektır.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- emrecelik54
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: ÜLKÜ OCAKLARI
Arkadaşlar en geç pazar günü plus alıyorum ve kasmaya başlıyorum. Bi açıklama yapmıştım cezam iptal edildi heralde.
Oyunda görüşmek üzere...
Tskxkxproksima / Dangerxhypnogaja / Teknoxblack
Oyunda görüşmek üzere...
Tskxkxproksima / Dangerxhypnogaja / Teknoxblack
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
Kadim icin Yeni taktik bulunmuştur...PAZARTESİ SAAT 12:00 2 grub Yola cıkıyoruz bilginize.
Bu sefer kesinlikle kesiyoruz. Teşkilat sunucusunda kesen PAŞAx loncasından bilgi aldım.
2 Savaşcı 6 Büyücü 4 Şifacı şeklinde gidilecektir...
2 Savaşcı >>> Tskxkxmareşal ve Tskxkxoramiral olucak===>Tank
6 Büyücü >>> Tskxhxorgeneray<>Tskxhxalbay<>Oğuz<>Tskxhxkomutan<>Lostxbordo<>Tayfaxkaranlık
4 Şifacı >>> Tskxdxebbk<>Tskxdxnakres<>Hasxburak<>Tskxdxkandemir
Tskxhxorgeneral==>Elektırık ve Bilgisi-30-Buz ve Bilgisi-30-Büyü Bozma-15-Kutup-15-Meditasyon-8-Şeklinde olucak.
Tskxhxalbay ==>Elektırık ve Bilgisi-30-Buz ve Bilgisi-30-Büyü Bozma-15-Kutup-15-Meditasyon-8-Şeklinde olucak.
Tskxhxkomutan ==>Elektırık ve Bilgisi-30-Buz ve Bilgisi-30-Büyü Bozma-15-Kutup-15-Meditasyon-8-Şeklinde olucak.
Lostxbordo ==>Elektırık ve Bilgisi-30-Buz ve Bilgisi-30-Direnc Kırma-15-Kutup-15-Meditasyon-8-Şeklinde olucak.
Oğuz ==>Elektırık ve Bilgisi-30-Buz ve Bilgisi-30-Direnc Kırma-15-Kutup-15-Meditasyon-8-Şeklinde olucak.
Tayfaxkaranlık ==>Elektırık ve Bilgisi-30-Buz ve Bilgisi-30-Direnc Kırma-15-Kutup-15-Meditasyon-8-Şeklinde olucak.
Tskxdxebbk==>İyileştirme ve Bilgisi-30-Fizik Direnç-15-Panzehir-15-Can Kurtaran-15-Kaldırma-15-Meditasyon-8-olucak.
Tskxdxnakres=>İyileştirme ve Bilgisi-30-Fizik Direnç-15-Panzehir-15-Can Kurtaran-15-Kaldırma-15-Meditasyon-8-olucak.
Tskxdxkandemir=İyileştirme ve Bilgisi-30-Element Direnç-15-Panzehir-15-Can Kurtaran-15-Kaldırma-15-Meditasyon-8-olucak.
Hasxburak==>İyileştirme ve Bilgisi-30-Element Direnç-15-Panzehir-15-Can Kurtaran-15-Kaldırma-15-Meditasyon-8-olucak.
Bu sefer kesinlikle kesiyoruz. Teşkilat sunucusunda kesen PAŞAx loncasından bilgi aldım.
2 Savaşcı 6 Büyücü 4 Şifacı şeklinde gidilecektir...
2 Savaşcı >>> Tskxkxmareşal ve Tskxkxoramiral olucak===>Tank
6 Büyücü >>> Tskxhxorgeneray<>Tskxhxalbay<>Oğuz<>Tskxhxkomutan<>Lostxbordo<>Tayfaxkaranlık
4 Şifacı >>> Tskxdxebbk<>Tskxdxnakres<>Hasxburak<>Tskxdxkandemir
Tskxhxorgeneral==>Elektırık ve Bilgisi-30-Buz ve Bilgisi-30-Büyü Bozma-15-Kutup-15-Meditasyon-8-Şeklinde olucak.
Tskxhxalbay ==>Elektırık ve Bilgisi-30-Buz ve Bilgisi-30-Büyü Bozma-15-Kutup-15-Meditasyon-8-Şeklinde olucak.
Tskxhxkomutan ==>Elektırık ve Bilgisi-30-Buz ve Bilgisi-30-Büyü Bozma-15-Kutup-15-Meditasyon-8-Şeklinde olucak.
Lostxbordo ==>Elektırık ve Bilgisi-30-Buz ve Bilgisi-30-Direnc Kırma-15-Kutup-15-Meditasyon-8-Şeklinde olucak.
Oğuz ==>Elektırık ve Bilgisi-30-Buz ve Bilgisi-30-Direnc Kırma-15-Kutup-15-Meditasyon-8-Şeklinde olucak.
Tayfaxkaranlık ==>Elektırık ve Bilgisi-30-Buz ve Bilgisi-30-Direnc Kırma-15-Kutup-15-Meditasyon-8-Şeklinde olucak.
Tskxdxebbk==>İyileştirme ve Bilgisi-30-Fizik Direnç-15-Panzehir-15-Can Kurtaran-15-Kaldırma-15-Meditasyon-8-olucak.
Tskxdxnakres=>İyileştirme ve Bilgisi-30-Fizik Direnç-15-Panzehir-15-Can Kurtaran-15-Kaldırma-15-Meditasyon-8-olucak.
Tskxdxkandemir=İyileştirme ve Bilgisi-30-Element Direnç-15-Panzehir-15-Can Kurtaran-15-Kaldırma-15-Meditasyon-8-olucak.
Hasxburak==>İyileştirme ve Bilgisi-30-Element Direnç-15-Panzehir-15-Can Kurtaran-15-Kaldırma-15-Meditasyon-8-olucak.

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
ARKADAŞLARIM SİZDEN 1 İSTEYİM VAR..... çarımın bloklanması beni bu oyundan İİ ce uzaklaştırdı ve beni seven tüm arkdaşlaarımdan tek isteyim İKV Destek Takımı meil atmanızı istiyorum atarsanız sevinirim SAYGILARIMLA......
*******Tskxdxotopsiİ**************Byxfantoomz*******
*******Türk Silahlı Kuvvetleri Loncası*******
*******Türk Silahlı Kuvvetleri Loncası*******
- CeWHeR
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
Ya Memet Bir Turlu Adaçayı Yaprağı Ve Ceviz Bulamıyorummm..
BEYAZKÖŞK
CeWoXLioN [ 49 ]
Cewher [ 49 ]
Tskxkxcewher [ 49 ]
TEŞKİLAT
TheTigeR [ 49 ^]
aLTuNKaYa [ 49 ^]
Altunkaya [ ?? ]
Cewherr [ 49 ]
CeWoXLioN [ 49 ]
Cewher [ 49 ]
Tskxkxcewher [ 49 ]
TEŞKİLAT
TheTigeR [ 49 ^]
aLTuNKaYa [ 49 ^]
Altunkaya [ ?? ]
Cewherr [ 49 ]
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Topla o zaman.CeWHeR yazdı:Ya Memet Bir Turlu Adaçayı Yaprağı Ve Ceviz Bulamıyorummm..
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı