Lostx loncası ile derdi olanlar ????
- mehmetx42
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Lostx loncası ile derdi olanlar ????
ecelinizgeldi denilen arkadaş emde beni görunce kaçacak delik aradıgı için böle iftiralara baş vurmuş madem ki öle yapmış bundan sonra lostxloncasaı bunu böylece kapatmaz haberi oolsun bu loncanın kurucuları leo ve devrimcidir derdi olan böle caresizce millete yalan degişlde geldin yuzumuze konuşsunlar erkekler böle yapar ..
Lostxblackdragon
LOST LONCASI
LOST LONCASI
-
- Salgın Koruyucusu
Re: Lostx loncası ile derdi olanlar ????
bırak kanka senide benide loncayıda herkez tanıyor böle bebklerle ugraşma salla geç 14 yaşındaki çocuga ne yapacan ki yanına varsan altına eder erolcigdem ve kikimoto bu size son uyarımdır bundan sonra ayagınızı denk almazsanız olacaklardan ne ben nede loncam sorumlu degildir Beladamat em saterken erolcigdemim ben diyor fotolarıda elimde var bunları bana verdirme senin yalanına inanalar benimkinede inanır fazla uzatmayın bu meseleyi can sıkıyorsunuz 4 ay agız tadıyla oyun oynayayım sonra sizin olsun herşey ama illa biz seninle ugraşacaz derseniz ben ugraşırım mesele degil
- Erolcigdem
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Bak Dostum bunu sana bir daha soyluorum Benim BELADAMAT dengesiziyle bir alakam yoktur okmi ?
BELADAMAT ben erolçigdem dedini ben bile gordum Emde satarken
Ozaman Buyucumdeydim Bulutbey
BELADAMAT ben erolçigdem dedini ben bile gordum Emde satarken
Ozaman Buyucumdeydim Bulutbey
Düşmanın karınca gibi ise sen onu fil gibi san.
The Lodos Of OTTOMAN
The Lodos Of OTTOMAN
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Bu konu cok uzadı . Forumu Kirletmeyelim Lütfen..
-
- Salgın Koruyucusu
erol senin yaşın kaç bilmiyorum dun bölgeden sıparl bilmem neler diye bagırıp durmuşsun haberim bile yoktu ama bu şekilde gelirseniz bize herşeyle karşılaşırsınız adam olan adam yok sıpa velt bilmem ne diye konuşmaz ben damat sensin demedim çunku okadar ufalmadım seni de tanımam etmem ama illaa dert uretecez derseniz gelin uretelim mesele degil ben 4 ay sonra yokum
- Erolcigdem
- İskele Babası
Bak aslanim Benim sizinle sorunum yok Lostxteyoder'le var adam milletin namusuna laf ederLeonidas42 yazdı:erol senin yaşın kaç bilmiyorum dun bölgeden sıparl bilmem neler diye bagırıp durmuşsun haberim bile yoktu ama bu şekilde gelirseniz bize herşeyle karşılaşırsınız adam olan adam yok sıpa velt bilmem ne diye konuşmaz ben damat sensin demedim çunku okadar ufalmadım seni de tanımam etmem ama illaa dert uretecez derseniz gelin uretelim mesele degil ben 4 ay sonra yokum
Siz Adama adeta destek veriorsunuz h
Düşmanın karınca gibi ise sen onu fil gibi san.
The Lodos Of OTTOMAN
The Lodos Of OTTOMAN
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
hay be geçen çarsamba lost a bakamadım kendi kendime kapandım
DDD bu derdim muhahahaha 

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
slm lostxefsane 1m paramı götürdü

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
- eceligelen12
- İskele Babası
BiriLerinin kuyruk acısı var heraLde
Lost ların ve Konyalı ların tag bulup 2-3 aynı mahalle arkadası toplayıp lonca kurduklarını sandıklarını herkez biliyor sanırım (= ve Şimdi.. benı teke tek de zihinim tutulmadan kesemiyecegınız biliyorsunuz.. Em de 2 kişi kesince kendınızı bir şey sanıyorsunuz.. Ve bunu foruma kadar taşıyorsunuz.. Daha fazLa cevap vermıycem yeter bu size
Ama acıyorum cidden