İkv yi siz kursaydınız nasıl olurdu ?
İkv yi siz kursaydınız nasıl olurdu ?
İKV Yİ SİZ KURSAYDINIZ OYUN NASIL OLURDA YADA AYNI OYUNDA NASIL DEĞİŞİKLİLER YAPARDINIZ. 
Goldenx [46]
Summerxmagıc [NEW !]
Winterxsquad [NEW !]
Summerxmagıc [NEW !]
Winterxsquad [NEW !]
- empire
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Watch And Learn
Re: İkv yi siz kursaydınız nasıl olurdu ?
Oyundan çıksan bile Görevi kaldığı yerden devam ettirirdim.
Şu an aklıma başka bişey gelmiyor.
Maximillian - Maxinova - Maxi
Ben beceremem !! xD
Ama hayal gücüyle emın ol şuankı ıkvden çok daha ıyı ıkv yapabılırdım ama hayal gücü xD
Ama hayal gücüyle emın ol şuankı ıkvden çok daha ıyı ıkv yapabılırdım ama hayal gücü xD
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
emin ol öle bişe yapılabilse çoktan yaprlardıempire yazdı:Oyundan çıksan bile Görevi kaldığı yerden devam ettirirdim.![]()
legolasşifa [49] Ashab-I KeHF(^)
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
Elin gevuru nasıl yapmış?firewall yazdı:emin ol öle bişe yapılabilse çoktan yaprlardıempire yazdı:Oyundan çıksan bile Görevi kaldığı yerden devam ettirirdim.![]()
Şu an aklıma başka bişey gelmiyor.3 yıldır var bu sorun ama çoğu görevde bitirince exini flb verio bazılarında kötü oluo
Yanii
Goldenx [46]
Summerxmagıc [NEW !]
Winterxsquad [NEW !]
Summerxmagıc [NEW !]
Winterxsquad [NEW !]
Adı , Kıyamet değil; "Dünya'nın Sonu" ya da "Dünya'daki sondan Türkiye" olur ve giderek haritayı büyütür 2020 ye kadar tüm Türkiye'yi 2050'ye kadar tüm dünyanın haritasını yapar ve milyonlarca oyuncuyla 2050'de Wow'un önüne dikilirdim.
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !
Arkadaşlar böyle büyük bir MMORPG oyununu hazırlamak kolay değil . Herkes kafasından Ben yaparım , bunda ne var ki gibi sözler sallamasın
Böyle bir oyun yapmak için proffesyonellik, teknik ekipman , maddi güç , insan desteği gibi faktörler kesinlikle olmalı. Ayrıca oyunun gelişmesi içinde yapılan reklamlar,plus paket uygulamasını hazırlama , dvd çıkartma vs. çabası . Ve Metin2 gibi yanından geçen adamı bir daha görmeyeceğin gibi bir oyun yapmak da bence kötü olur
Herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmen lazım 
Ki bu oyuna yenilik gelecekse diyelim ..
Mutlaka şu düşme olayı [ Hata Kodu 183 ] kalkmalı veya oyuna girdiğin zaman başladığın göreve kaldığın yerden devam edebilesin. Demin buz büyücüsü görevi yapıyordum son 2 kalmıştı oyundan düştüm . Ve susturma yememek için baya kastım kendimi
Ki bu oyuna yenilik gelecekse diyelim ..
Mutlaka şu düşme olayı [ Hata Kodu 183 ] kalkmalı veya oyuna girdiğin zaman başladığın göreve kaldığın yerden devam edebilesin. Demin buz büyücüsü görevi yapıyordum son 2 kalmıştı oyundan düştüm . Ve susturma yememek için baya kastım kendimi
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İşte bu yüzden başkaları yapıyor. :lol:Omzds yazdı:Adı , Kıyamet değil; "Dünya'nın Sonu" ya da "Dünya'daki sondan Türkiye" olur ve giderek haritayı büyütür 2020 ye kadar tüm Türkiye'yi 2050'ye kadar tüm dünyanın haritasını yapar ve milyonlarca oyuncuyla 2050'de Wow'un önüne dikilirdim.
İmkansız denen bir şey yoktur, hayal gücünüzün önünü karanlıklara boğduğunuz sürece; doğru söyleyenlere muhalefet, hayatın yanlışlarında iktidarcılar olursun... Tekrar söylerim ki, imkansız denen bir şey yok ve söylediklerimde bir mantıksızlıkta yok, bu oyunla ilgili yenilikler değil zaten oyunun ilerleyiş yönünü belirtir. Önce beyoğlu açılır arkasından onun arkasındakiler Edirne derken Diyarbakır'a dek Hakkari'ye dek uzanır sonra da Dünya ne var bunda :?:katakuli yazdı:İşte bu yüzden başkaları yapıyor. :lol:Omzds yazdı:Adı , Kıyamet değil; "Dünya'nın Sonu" ya da "Dünya'daki sondan Türkiye" olur ve giderek haritayı büyütür 2020 ye kadar tüm Türkiye'yi 2050'ye kadar tüm dünyanın haritasını yapar ve milyonlarca oyuncuyla 2050'de Wow'un önüne dikilirdim.
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !