Yav umut bana şu adamı savunup durma.Zaten bunların yüzünden böyle olmadıkmı.Adam gitmiş yılmaza "Kaan senin çarları soydu , onu evinden alıp dövecem."demiş.Yılmazın bütün çarlarının şifresini bilen o nasıl böyle birşeye cesaret ediyor anlamadım.Birde bana oyunda hırsız diyor.Yüzsüz.zumrutyaprak yazdı:Oceans yazdı:Ne diyelim Kdrgzm nin eski sahibide hırsız yeniside ...
Kaan laflarına bıraz dıkkat et ıstersen ...Eskı sahıbı hırsız derken ..ne hırsızlıqını qordun saten oyunu bıraktım canımı sıkma ne olursun
Mcbalamir v Titxtabip vb bırçok çar
kdrgzm kanıtlarım
Re: kdrgzm kanıtlarım

▓▒░ T U R B E Y L E R ░▒▓
▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
bacaksız velet seni ya Titxtabip i çalmadın mı neyimi gördünde hırsız diyorsun vlet seni böyle iftira atmaya çalışmıcaksın bak bizim gibi kanıtlarla çalışıcaksın..
Ultraxoceans geçmiş zamanda Titxtabip hesabımızı çalımış fakat Serhat abi sağolsun yardımı ile geri almıştık... Ve yine çalacagını iddaa edyr bacaksız ...
Telsizden anonsu duyunca korkudan şifreyi geri verdi velet şimdi ise bunları söylyor

burda da tekrar çalacagını iddaa ediyor...

bacaksız velet başkalarına iftira atma kanıtın varsa koy herkez kimin ne mal oldugunu bilsin ..
Özür dilerim arkadaşlar rahatsızlık verdiysem foruma bakmıyorum bunun gibi 2-3 haysiyetsiz bişi yazdıgı icin yazdım bunları kimsenin aklında soru işareti kalmasın kendisi hırsızın tekidir ...
Ultraxoceans geçmiş zamanda Titxtabip hesabımızı çalımış fakat Serhat abi sağolsun yardımı ile geri almıştık... Ve yine çalacagını iddaa edyr bacaksız ...
Telsizden anonsu duyunca korkudan şifreyi geri verdi velet şimdi ise bunları söylyor

burda da tekrar çalacagını iddaa ediyor...

bacaksız velet başkalarına iftira atma kanıtın varsa koy herkez kimin ne mal oldugunu bilsin ..
Özür dilerim arkadaşlar rahatsızlık verdiysem foruma bakmıyorum bunun gibi 2-3 haysiyetsiz bişi yazdıgı icin yazdım bunları kimsenin aklında soru işareti kalmasın kendisi hırsızın tekidir ...

Hehehe sLk herif.Çalsam şifresini değiştirdiğimde geri vermezdim.Senin ezik çarınla zenginmi olacam?Çalmak istesem neden özelinden yazayım.İnsan da az düşünce olur.Ben sanki bilmeyecekmiyim senin foto alacağını.Önceden de dedin Titxtabip i çaldı diye.Çar şuanda kimin elinde? Üstünden bir item bile alınmışmı? Yok , yok.Ozaman konuşmicaksın.O çarı çalmak istesem ilk başta çalardım.Bilki o çarı geri vermemin sebebi senden veya başkasından korkuyor olmam değil , Umut'a olan sevgimdir.Şimdi git o Serhat abine söyle bidaha arasın telsiziyle.Ve gelip beni evimden al bakalım.Yermi??

▓▒░ T U R B E Y L E R ░▒▓
▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
-
- İskele Babası
carı versin bana icindeki itemler onemli deil arkadsalar
-
- İskele Babası
Mynet Müşteri Hizmetleri; 212 328 15 15mecxpencex yazdı:mg]http://www.ressim.net/e/upload/b89ad1ef.jpg
[/img]
[img]http://www.ressim.net/e/upload/e431eba9.jpg
[/img]
[img]http://www.ressim.net/e/upload/f900e26e.jpg
[/img]
[img]http://www.ressim.net/e/upload/67ca1a88.jpg
[/img]
name turkokaradulx
arkadaslar carımı caldı dedim inanmadınız bu fotolar inan dırır belki sizi
TTNET Müşteri Hizmetleri; 444 0 375
Avea Müşteri Hizmetleri; 444 1 500
Sobee ve İKV İletişim; www.istanbuloyun.com/ikvdestek
hesabi calınan arkadaslar yaralana bilir
- xuLuBaTLix
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Forum hesabınız kapatılmıştır.
Merhaba
Lütfen İKV Forum da olduğumuzu unutmayalım
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Lütfen İKV Forum da olduğumuzu unutmayalım
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları