enfectionn yazdı:Bu Bölüme İsimLeri Yazıcam.Birini Seçip GÜZEL Yorumu Patlatıcaksın.En Güzel Yoruma Anka Serverında Hediye Vericeğim...Klavysine Güvenen Buyursun 
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: [withotlove][Atilla][İslambey][Hakkı][Major-Blade][mojito][Yağız][Gecesüvarsi][Lekerxugur][Unkown]][Lekerxfatih][Stoneoflife][Vakainzibat][Cellat][Lekerxufuk][Sur-Lekerxselcuk][Furkan][RiskyxGeneral]RiskyxKomutan][Kuzenim Alper][Biladerim yiğit][Winstondagger][Fantom][Cüneyt][BrotherxAnka][BrotherLoncası][Koray][İcon][Deadvalleyefsane][deadvalleycacco][Şerbet][Vitamin][Hakan][Tetik][Cinowild] Unuttuklarım varsa Kusura bakmasınLar .Bunlar Dışında Eklemek İStediklerinizin Nickini Yazarsanız SEvinirim....
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Başlıyayım xDDD
Wiyohutlove [ Maden DeLisi xDDD ] İslambey [ Muhabbette 1 numara kızdırmayın Söver xDDD ] Hakkı [ Polis xD Diikatli ol xDD ] Mojito [ Ömer Abi xD Sırları Sever. ilkleri başarmak onun amacıdır xD ]
Yağız [ Oyununu Oynar Kimseye bulaşmayı sevmez ]
Gecesüvarisi [ Recep xD Makaradır Fakat Sigarayı azaltması lazım.
Ugur [ olum bi ara oyundan cık madenleri benım cekmem lazm ]
Unkown [ Tanımsız xD BilinmiyoR [ Aşk Delisi]]
adaş [ psiko xD oyun hastası benım ıcın oyuna geri geLdi.
stoneoflife [ Ablam xD Bu aralar Görüşmem lazm ama bi turlü goruşemedik xD Aşık oda ben gibi xD ]
Vakaizaptiye [ Çarı ilk gördüğümde arkılerın şaka yaptıgını dşündüm sonradan aklıma geldi VAKA xD
ufuk [ Zaaaa xD Çömez hala xD Abisinden Boylu fakat Akıl yok xD ]
selcuk[ Suskunlugu severr ]
Yğt[ Anılın kardeşi xD ilk zamanlarda pek muhabbetimiz yhoktu sonradan alıştık xD kardeşim xD Facede EMO xDD ]
fantom [ Şiir Delisi Şiir yazmadan olmuyor.]
cacao [ Büyücülüğü bunun yuzune oğrendım xD ve şimdi 1 Numara xD unkown'um ]
tetik [ Kavgayla başladı tanıklıgımız xD Ama kardeşim xD Mujux zD
cino [ Cino Cino cino xDD Acyip bişi. Biz orada 3-5 Kişi ile Canla Başla Savaşıyoz xD adam Gitmiş Karşı Klanın Şifacısıyla muhabbet içinde xDD ahahah aXD siz düşünün Artık xD Oyundaki EN makara KişiLiktir. Ama Pek Konuşmayı sevmez oyunda xD ]