Oyunda Gordugum En buyuk Hata.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Geophal
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Oyunda Gordugum En buyuk Hata.

Mesaj gönderen Geophal »

Selam Arkdaslar.. Bu oyunu Yaklasık 3 seneden Berı oynuyorum Bu oyunda gordugum En buyuk Hata Gm Ve Yonetcılerın Sorumsuzlukları Oldu.Dun Sunucumuza ıkı Gm geldı.Bız,Bızım Sorunlarımızı Cevaplıcaklar Sanmısken.Onlar İsmet Beyı Kesmeye Gıttıler.Sorunlarımızı Ortaya Attıgımızda da Cewap Alamadık Bunları onların yuzlerıne Vurdugumuzdada Cocuk Azarlar Gıbı azarladılar.Bunu Hangı Cesaretle Yaptıklarınıda Bılmıyorum.Bu oyun Oyuncular Sayesınde Ayakta...
Bı Oyuncunun Onlıne Saat Sayısını Grub Bolgelerı sayesınde arttırdınız.Bı boss Kesmeye gıttıgımızde en az 3 saatımızı Alıyor Bunu Icınde sıze tsk ederım.Ama Sunuda Goz Onunde bulundurun Onlıne Oyuncu Sayısı Gıt Gıde Azalıyor.Bunun Sebebını Oturun Bı Dusunun.Ve Artık İstanbul Kıyamet Vaktı Oyuncuları Kendı Gozunuzde Bı musterı Olarak Gorun.Ister Olur ISter Olmaz Bı Kısı Olarak Degıl.
Bu Saatten Sonra Ugrasmam Dunumle.Ve Dunumdekılerle..Ben Yarına Bakarım Yarındakılerle .!

ReDsxGeo - GeopHaL -Xhsyn - Boltuver
Kullanıcı avatarı
bbknow
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı

Re: Oyunda Gordugum En buyuk Hata.

Mesaj gönderen bbknow »

GMLer Yöneticiler MomtLar TTLeR Size diyorum Bu Oyun Türkiyenin iLk MMORPG oyunu bunu unutmayın Türkiyeye yakısan bir oyun oLsun Sırf para için bu oyunu insanlara sunmayın Biraz ilgilenin ve birlikte çok daha iyi yerlere daha yüksek kitLeLere uLastırabiLiriz
MeqaxtRuht Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)

Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !

ÇemberLiTaŞ .. !
Kullanıcı avatarı
kfat4
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen kfat4 »

GM, DEV ve benzeri kişilerin oyuna gelip oyuncuyu dinlemek gibi bir işi yoktur. Koskoca "İKV destek" bölümü açıldı. Birçok kişi alındı buraya. Sırf oyuncu-yönetici arasında köprü oluşturmak ve sorunları daha yüksek bir bölüme taşımak için.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
Kullanıcı avatarı
XTIMURX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen XTIMURX »

kfat4 yazdı:GM, DEV ve benzeri kişilerin oyuna gelip oyuncuyu dinlemek gibi bir işi yoktur. Koskoca "İKV destek" bölümü açıldı. Birçok kişi alındı buraya. Sırf oyuncu-yönetici arasında köprü oluşturmak ve sorunları daha yüksek bir bölüme taşımak için.
İKV Destek bölümüne de GM ler bakıyor bunu hatırlatırım.
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı

XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
Kullanıcı avatarı
kfat4
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen kfat4 »

XTIMURX yazdı:
kfat4 yazdı:GM, DEV ve benzeri kişilerin oyuna gelip oyuncuyu dinlemek gibi bir işi yoktur. Koskoca "İKV destek" bölümü açıldı. Birçok kişi alındı buraya. Sırf oyuncu-yönetici arasında köprü oluşturmak ve sorunları daha yüksek bir bölüme taşımak için.
İKV Destek bölümüne de GM ler bakıyor bunu hatırlatırım.
Demek istediğim, onların oyuna girdiklerinde oyuncuyu dinlemek gibi bir zorunluluğu yoktur. Bu işi oyun dışında yapıyorlardır doğrudur. Fakat oyuna geldiğinde illaki gelip benim sorunumu halledecek düşüncesi yanlıştır.
KORLEG
ZÜLKARNEYN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön