Kurtx Loncasının Başkanı Ya Üyelerine Sahip ol Söz gecir yada Hayvan Gibi Tasma Bağla ....
Neden mi ? 36 Seviye bir arkadaşım ile Vs aıyorumm Kurtlarxkaradeniz gelip kesiyor tekrar ayı şeyi yapıyor YA SAHİP oL ,YADA TASMA tak
Ben Kimmiyim ?
Konuralplee Cellatxmrd
Kurt Loncası'nın üyeLeri Dikkat Edin
Kurt Loncası'nın üyeLeri Dikkat Edin
Konuralplee Tarafımdan Bortecinexseza'ya Verilmistir
Haklı Daima Suçludur
Haklı Daima Suçludur
Re: Kurt Loncası'nın üyeLeri Dikkat Edin
Kurtlarxakdeniz de olabilri .)
Haklı Daima Suçludur
Haklı Daima Suçludur
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurt
Tasma takılıcak olduktan sonra o tasmayı ilk önce senin gibi sığırlara takmak lazım anlaşılan o ki Kurt Loncasını karalamak için pek heveslisin ama bunu yapmadan önce giç bir lonca üye listesine bak ki Kurtlarxkaradeniz isimde bir üye var mı öyle bir üyemiz yok olsa bile senin bu pervasısz yaklaşımından bunu hak ettiğini qanlar ceza vermezdim ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
isimde Hata olduğundan Bir şe Demiyorum aL kanıtı Kurtlarxgökdeniz Bu işte o Gun o kadar kesti beni Ağzımı açmadım Açmamda Senin Bana Sığır Demiş olman Kendini Ne olarak gördüğünü Yansıtır
Konuralplee-Cellatxmrd
Konuralplee-Cellatxmrd
Haklı Daima Suçludur
Haklı Daima Suçludur
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Okuma yazman yokmu Öyle bir üye loncada yok diyoruz yani ihraç edilmiş
Bu yaklaşımın en çok sana zarar verecek Önlemini al
Bu yaklaşımın en çok sana zarar verecek Önlemini al
ByF4 yazdı:isimde Hata olduğundan Bir şe Demiyorum aL kanıtı Kurtlarxgökdeniz Bu işte o Gun o kadar kesti beni Ağzımı açmadım Açmamda Senin Bana Sığır Demiş olman Kendini Ne olarak gördüğünü Yansıtır
Konuralplee-Cellatxmrd

Hasarı Bile Bile Cıktım ben bu yola Gecmiş tecrübelerimle KurtlarxGökdeniz hala Loncada Ben önlemliyim Amacım Düşman edinmek değil .)
Bin Dost Az Bir Düşman Çok
Bin Dost Az Bir Düşman Çok
Haklı Daima Suçludur
Haklı Daima Suçludur
- kanseroejen
- Salgın Koruyucusu
kurtreis yazdı:Tasma takılıcak olduktan sonra o tasmayı ilk önce senin gibi sığırlara takmak lazım anlaşılan o ki Kurt Loncasını karalamak için pek heveslisin ama bunu yapmadan önce giç bir lonca üye listesine bak ki Kurtlarxkaradeniz isimde bir üye var mı öyle bir üyemiz yok olsa bile senin bu pervasısz yaklaşımından bunu hak ettiğini qanlar ceza vermezdim ...
viewtopic.php?f=31&t=8862
Yaşlanarak Değil Yaşayarak Öğrenilir Zaman Sadece Armutları Olgunlaştırır.
ByF4 yazdı:Kurtx Loncasının Başkanı Ya Üyelerine Sahip ol Söz gecir yada Hayvan Gibi Tasma Bağla ....
Neden mi ? 36 Seviye bir arkadaşım ile Vs aıyorumm Kurtlarxkaradeniz gelip kesiyor tekrar ayı şeyi yapıyor YA SAHİP oL ,YADA TASMA tak
Ben Kimmiyim ?
Konuralplee Cellatxmrd
Ulan karaktersız, serefsız ,adı daha ne dıyeyım sana sen o tasmayı gıtte ........ tak karaktersız ınsanı dınden ımandan cıkarmayın ulan :evil: kendıne saygısı olmayan baskasına saygı duyarmı al ıste ornek . Bu loncada baban yasında ınsan var utan be yazık sana verılen emege terbıyeye yazık :evil:
Kurtlarxyagız *** Havzalı ***
Forum sayfalarında göstermiş olduğunuz uygunsuz davranışlar sebebiyle ; Forum hesabınız süresiz kapatılmıştır.
[GM]Nocomment
[GM]Nocomment
En son vesselam tarafından 22 Tem 2010 16:58 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- kurtlarxferyat
- İri Fare Avcısı
ByF4 yazdı:isimde Hata olduğundan Bir şe Demiyorum aL kanıtı Kurtlarxgökdeniz Bu işte o Gun o kadar kesti beni Ağzımı açmadım Açmamda Senin Bana Sığır Demiş olman Kendini Ne olarak gördüğünü Yansıtır
Konuralplee-Cellatxmrd
Senin Uyelerımız hakkında TASMA bağlama tabirini kullandığından Kurtreiis in sana Sığır demiş olması bence cok hafif bir kelime.
Sana takılan tasmayı sen kopartmıssın sanırımki bu gun sabah Çeteci mağrası önunde görev için toplandığımızı söylememize ragmen yanındaki arkadaslarınla beraber bize saldırmıs olmanı gösterır. Ki Senin o hareketi yapmıs oldukdan sonra Kurtlarx loncasının seni her gördüğü yerde saldırması senın görevinin olması bile bizleri ilgilendirirmi? Hayır. Sonra bölgeden Kp açları diye Sızlanıp durursunuz.
İyi forumlar

Kurtlarxferyat
Kurtlarxscream
Kurtlarxsamaraa
Blackbeard
Dergahxferyat
Http://www.Kurtloncasi.com