Dalcaxqörkem beni dövüp charımı çalmıştır.

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
hasanxbuyucu
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran

Re: Dalcaxqörkem beni dövüp charımı çalmıştır.

Mesaj gönderen hasanxbuyucu »

Geçmiş olsun :)
En son hasanxbuyucu tarafından 22 Tem 2010 12:55 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Hasanxbüyücü
Hasanxsavaşçı
Hasanxşifacı
Kullanıcı avatarı
hasanxbuyucu
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen hasanxbuyucu »

Yazık :)
Hasanxbüyücü
Hasanxsavaşçı
Hasanxşifacı
MERANFATiHi
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen MERANFATiHi »

hasanxbuyucu yazdı:SAF KAN MAL OLUP DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BİR MAHLUKATTIR BU MAL DD AHAHAHAHAHAH DD EMBESİL GİT BAbanı KANDIR SEN DD

:mrgreen: :mrgreen:
Meranın Fatihi
TskxSubaykevınnashLordXmaGicSoulofXApacheStayla

Dünyaya Tek Armağanım Oda Orta Parmağım.
Kullanıcı avatarı
Dalcaxqorkemm
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Dalcaxqorkemm »

Ben oyunu bırakalı 1 hafta olmak üzere arkadaşlar gel seninde itemlerini vereyim çocuk lütfen arkamdan böyle yazılar olmasın banada arkım söyledi ben böyle bir şey yapmadım..
fotoğraflarımı izinsiz koyduğun içinde senle ayrı bi görüşcez...

Dalcaxqörkem..
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir Ki Gülüm Ben Senin İçin Yaşamayı Göze Almışım
hashxboldd
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen hashxboldd »

lan gelip dövüp almadınmı lan yalancı ordakı int cafeciyede dedim konuşcak senle ver lan itemlerimi adam gibi hakkınla kazanamassın demi şerefsizz
MERANFATiHi
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen MERANFATiHi »

çok belli oluo dalaylama görkem yaptığın :D

kndin üyelik açıp milleti kandırıosun xD çok eziksin gülüm.
Meranın Fatihi
TskxSubaykevınnashLordXmaGicSoulofXApacheStayla

Dünyaya Tek Armağanım Oda Orta Parmağım.
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Rapkoliq »

hashxboldd yazdı: Resim bu fotoda en sağdakidir Resim burda ayaktakı elinde şarap şişesi olan kafasında mavi şey olan

arkadaşlar birsürü fotosunu koydum işte bu herif beni dövdü charımı çaldı kendisini dövmek istiyorum
1 - çekemediği kişileri kirletmek için çakma kullanıcı veya çakma karakter açarak milleti kirletir
2 - Gavur (hristiyan vs.) çocukları gibi elinde biraz ile hava atar (anası babası terbiye vermemişki elinde bira)
3 - Dövdü diyor lan olum dalcax görkem hava atmak için böyle yapıyor len o dişi sineği bile dövemez :D
arkadaşlar birsürü fotosunu koydum işte bu herif beni dövdü charımı çaldı kendisini dövmek istiyorum
Demiş birde Dalcaxgörkem'in imzasına bakın aynı renk ile yazılmış yazı =) MERAN MİLLETİNİ SALAK SANARKEN KENDİNİSİ S. Oğli Salak :mrgreen:

Allah'a küfür eden, aile terbiyesi görmemiş, Allah'tan korkmayan, kendini ölümsüz sana SALAK çocuktan ne çıkar. Her çocuk kendi ailesini temsil eder, demekki ailesindede Din anlayışı yok. Din anlayışı olmayan bir aile hayvandan daha aşağıdır.

..ve eşhedu enne muhammedin resulAllah! > Peygamberimizin Hz.Ali değil, Hz.Muhammed (s.a.v)'dir gerzekler :mrgreen:
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Kullanıcı avatarı
Dalcaxqorkemm
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Dalcaxqorkemm »

1. Rapkoliq benim o fotolardaki kişi olduğumu iyi biliyorsun
2. ben böyle basit numaralarla milleti kandırmam bunu da iyi biliyorsun benim istesem yapabilceklerimi kendinde iyi biliyorsun
3. Hashxbold ali diye bi çocuk dedikleri doğru eskiden yapmış olabilirim ama gelip foruma yansıtmam
4. beni kirletmeye çalışan birisin her lafımda değişik yorumlar katıyorsun acın büyük biliyorum senin yeterince şeylerini ortaya çıkarttım
5.Rapkoliq msn de senin ettiğin küfürleri herkes gördü senin hayatın yalan dolan bizimki yine ortada
6. Hashxbold un dedikleri doğru ona ne itemini aldıysam vercem oyunu bıraktım kuyruk acını ben bitiremem rapkoliq
7. Bira Şarap içiyorum diyede kimseye açıklama yapamam ortamım yukarda meselası olan gelir adresim yerim yudum belli
8.burdaki herkes beni sever siz hayatımda olmasanızda çok ta umrumda değil :D
9. bir daha forumda veya oyunda karşılaşmıcamızdan emin olabilirsiniz...

Dalcaxqörkem..
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir Ki Gülüm Ben Senin İçin Yaşamayı Göze Almışım
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Rapkoliq »

Dalcaxqorkemm yazdı: Dalcaxqörkem..
Eşşek herif bu forum içerisinde veda ettiğinde sana söyleninlen lafları bana etseler Allahma deli olurdum la hiç bir Allahın kulu ağzına hayır duaya açmadı zaten senin gibi bir şerefis, namusuzun, iftiracının sonu budur :mrgreen:

Kuzeyx loncasına destek verirdi atıldı diye onlara iftira atıyor onları kirletiyor işte söyledim size bağrınızda yılan yaşıyor

Konuya bak > viewtopic.php?f=28&t=29538

sen msnede küfür ettiim diyorsun;

1 - yukarıdaki mesajıma bak ne demişim " çekemediklerini kirletmek için herşeyi yaparsın" hatta g.t bile verirsin :mrgreen:
2 - çakma karakter ve msnler ile ne b.klar yediklerini herkes biliyor
3 - Dalcaxgörkem i herkes tanır sen anlatma bize :P
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Kullanıcı avatarı
Refugee
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Refugee »

McErdem yazdı:Aynen , aynen (: (: Kendini zeki sanan bir velet farkındaysanız hep biralı sigaralı resimlerni koymus tek amacı prim yapmak (: Yazık sana gercekten hergün yeni bir apaçhi (: (:
İçimdeki apaçiye engel olamıyorum :D
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön