Aklımda bir fikir var dostlar !!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
cancan2697
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Aklımda bir fikir var dostlar !!!!

Mesaj gönderen cancan2697 »

beyler bayanlar aklımda birfikir var belki daha önce sunulmuştur ama lonca sistemiyle ilgili günümüzde açılan loncalarda loncamızın adında lonca üyesi olmayan charlar görüyoruz ben diyorum yeni gelecek lonca sisteminde şayet gelirse karakter oluşturma ekranında örneğin corcix.. isim yazıldı oyundaysak bize corcix.. adlı kişi loncanıza katılmak istiyor kabul ediyomusunuz desin şeyet oyunda değilsek nasıl kayı olacak üye derseniz burası brz saçma gelebilir yazışma metninüstünde f g butonları var oraya birde l butonu eklenirse biz çevrimdışıyken kayıt olanların ismi ve yanında v(kabul) x(reddetme) butonları olsa üye olmayanlarda giremez loncamıza davet etme konusuna gelince bende pek burda zorlandım ya adama sağ tıkladımızda ticaret flan yazan yerde metin 2 gibi lonca daveti olacak yada yeniden char aççak yazdığım gibi

fikrim bunlardan ibarettir dostlarım veya beni dostu kabul etmeyenlerim xd fikrimi beğenenlere veya sadece okuyupta beğenmeyenlere teşekkürlerimi sunarım

Tarkankurt....
Yanlış Birşey Yazmışsam Affola !
Kullanıcı avatarı
shevchenko199410
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Aklımda bir fikir var dostlar !!!!

Mesaj gönderen shevchenko199410 »

Fikirlerini söylemişsin güzel.Fakat senin anlattığının metin2 den pek bir farkı yok.Bence yönetimi farklı birşeyler düşünmüştür.Diğer oyunlardan farkımızın olması lazım ;)
Whitelie

Tskxhxuğur

Nightkiss
Kullanıcı avatarı
cancan2697
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Aklımda bir fikir var dostlar !!!!

Mesaj gönderen cancan2697 »

:D