Hidra Kesim Taktiği...
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Re: Hidra Kesim Taktiği...
Tamam kimsenin kalbi kırılmasın.Taktik taktiktir eğer yararlı olduysam ne mutlu bana.Ama zamanı gelince açıklamam daha uygun olacaktı.Herkesin canı sağolsun.
- Excellence
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Eyvallah turko sanada bu yakışırdı.Keşke hiç olmasaydı bir daha hareketlerime daha dikkat edicem.İnanın bir oyun için kalp kırmaya değmezmiş.turkoxHAMSTER yazdı:Tamam kimsenin kalbi kırılmasın.Taktik taktiktir eğer yararlı olduysam ne mutlu bana.Ama zamanı gelince açıklamam daha uygun olacaktı.Herkesin canı sağolsun.
EXCELLENCE
bizim sancakdaki kesme taktiğimiz şöyle
1. Grub
1 Savaşcı
1 Büyücü
1 Şifacı (şart deil)
sonra çağır görevi olan büyüleri :lol:
Gelelim taktiğe
şimdi savaşcıda 1 adet maraton papuç 1 adette antilop iksir içecek menzili içerisinde dönüp duracak 95 canına kadar falan sadece o tank ve büyücüsü dalıcak daha sonra büyücüler ara sıra menzil yaparak kadimin canını alıcak
depremde 10 canı kalınca 9 canı kalmasına yakın deparı basıcak tank üstünde ck olucak deprem atınca sarısılacak ve ck onu kurtacak ardından sarsılmaz geçene kadar depar aktif olacağı için rahatlıkla depremi atlatacak sonra tekrar dönmeye dewam 1 dk. sonra tekrar aynı şekilde deparlayacak depreme yakın büyücü 5 sn. kala haber verecek deparı basıcak yazıyı falan görüp basıncaya kadar 2 sn. depreme kalıo ve gene ck kurtarıor 2 yada 3 deprem yiyerek kadim ölüyor
ha bu şifacınız az iken olan taktikdir 6 adam gibi şifa varsa önerim yöneticilerin taktiği olacakdır.
bunuda ben paylaşıyım istedim
1. Grub
1 Savaşcı
1 Büyücü
1 Şifacı (şart deil)
sonra çağır görevi olan büyüleri :lol:
Gelelim taktiğe
şimdi savaşcıda 1 adet maraton papuç 1 adette antilop iksir içecek menzili içerisinde dönüp duracak 95 canına kadar falan sadece o tank ve büyücüsü dalıcak daha sonra büyücüler ara sıra menzil yaparak kadimin canını alıcak
depremde 10 canı kalınca 9 canı kalmasına yakın deparı basıcak tank üstünde ck olucak deprem atınca sarısılacak ve ck onu kurtacak ardından sarsılmaz geçene kadar depar aktif olacağı için rahatlıkla depremi atlatacak sonra tekrar dönmeye dewam 1 dk. sonra tekrar aynı şekilde deparlayacak depreme yakın büyücü 5 sn. kala haber verecek deparı basıcak yazıyı falan görüp basıncaya kadar 2 sn. depreme kalıo ve gene ck kurtarıor 2 yada 3 deprem yiyerek kadim ölüyor
ha bu şifacınız az iken olan taktikdir 6 adam gibi şifa varsa önerim yöneticilerin taktiği olacakdır.
bunuda ben paylaşıyım istedim
...
- shevchenko199410
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
aynenshevchenko199410 yazdı:Ne anlatmak istediğini tam anlamadım![]()
Excellence sen erkekmisin be çocuk ? özür diliyor birde olaya bak ağlayacak nerdeyse beyinsiz mahluk git ayağını yala bari adamın korkak pislik
YeNiLMeZzZ
Sonsuza dek BÜYÜK KUMANDAN !
Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın üzerinde ölmeyi tercih ederim.
Che,her zaman yolumuza ışık tutmaya devam edecek,Ya özgür Vatan,Ya Ölüm..

- shevchenko199410
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Sana ne oluo şimdi.Belli senin de yaşın 15 den fazla değil...vivaelche yazdı:Excellence sen erkekmisin be çocuk ? özür diliyor birde olaya bak ağlayacak nerdeyse beyinsiz mahluk git ayağını yala bari adamın korkak pislik
Whitelie
Tskxhxuğur
Nightkiss
Tskxhxuğur
Nightkiss
shevchenko199410 yazdı:Sana ne oluo şimdi.Belli senin de yaşın 15 den fazla değil...vivaelche yazdı:Excellence sen erkekmisin be çocuk ? özür diliyor birde olaya bak ağlayacak nerdeyse beyinsiz mahluk git ayağını yala bari adamın korkak pislik
şevşenko gerizekalımısın rolmü yapıyosun ? avukat mısın gerçi sen malsın senden avukat olmaz ama :mrgreen: :mrgreen:
YeNiLMeZzZ

- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
"Düşüncelerim nefret dolu..."shevchenko199410 yazdı:Sana ne oluo şimdi.Belli senin de yaşın 15 den fazla değil...vivaelche yazdı:Excellence sen erkekmisin be çocuk ? özür diliyor birde olaya bak ağlayacak nerdeyse beyinsiz mahluk git ayağını yala bari adamın korkak pislik
yeteri kadar açık sanırım.
Petcarar yazdı:"Düşüncelerim nefret dolu..."shevchenko199410 yazdı:Sana ne oluo şimdi.Belli senin de yaşın 15 den fazla değil...vivaelche yazdı:Excellence sen erkekmisin be çocuk ? özür diliyor birde olaya bak ağlayacak nerdeyse beyinsiz mahluk git ayağını yala bari adamın korkak pislik
yeteri kadar açık sanırım.
haha ? sen kendini ajanmı zannediyosun bula bula o sözümü buldun imzadan ? :lol: :lol:
benim kızdıgım haklı bi olay adamı tehdit ettiler mahkeme diye buda karı gibi korktu başladı özür dilerimö zür dilerim yalvarmaya güçsüz insan yok olmaya mahkumsun tekrar söylüorum bu kadar özür dileme git yanında adamın ayaklarını yala belki mahkemeye vermez korkak soysuz
YeNiLMeZzZ