Kemanist ten Veda!!!!

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
k4tliam94
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Kemanist ten Veda!!!!

Mesaj gönderen k4tliam94 »

Hilalxxfenomen ne planı sayıklıyorsun sen yansıttığım zırh a pm atsaydın senin olabilirdi belliki gözün kalmış belli. Ben plan içinde değilim huyum kurusun işte ama gerçekten oyun zevkliydi ama gmler resmen işin bknu çıkarttı kardeşim itemsizlikten değil benim oyunu bırakışım insanların aptalca ve bitmek tükenmeyen açlığı büyük rol oynadı. neyse olan oldu artık.. Bu arada bana önerebileceğiniz bi online oyun varmı :d sıkıntıdan patlıcam facede kesmiyor artık!!!
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

k4tliam94 yazdı:Hilalxxfenomen ne planı sayıklıyorsun sen yansıttığım zırh a pm atsaydın senin olabilirdi belliki gözün kalmış belli. Ben plan içinde değilim huyum kurusun işte ama gerçekten oyun zevkliydi ama gmler resmen işin bknu çıkarttı kardeşim itemsizlikten değil benim oyunu bırakışım insanların aptalca ve bitmek tükenmeyen açlığı büyük rol oynadı. neyse olan oldu artık.. Bu arada bana önerebileceğiniz bi online oyun varmı :d sıkıntıdan patlıcam facede kesmiyor artık!!!
Öncelikle oyunu bırakmana üzül, hayatın boyuncu başarıdan başarıya koşman dileğiyle...

Önerebileceğim oyun yine bir Türk MMO'su, yakında çıkacak "İsilah" ;)

Herkese iyi forumlar...
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
kanseroejen
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kanseroejen »

Bülent senin soayd ne bana özelden gönder face bulamıorum senn
Yaşlanarak Değil Yaşayarak Öğrenilir Zaman Sadece Armutları Olgunlaştırır.
Kullanıcı avatarı
Kanqal
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Kanqal »

Bırakma oyunu be kardeş düzenlersin yine carı ? :cry:
-_-_-_-_Jenqaa-_-_-_-_-[/b]
Kullanıcı avatarı
eagleee
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen eagleee »

Bilgic yazdı:bu oyunda insan kalmadı kardeş bende bırakıyorum oyunu
inş emin ol cok üzülürüm :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Scalgar »

Aynı sorun bendede var kardeşim grup bölgeleri geldiğinden beri hiç girmedim itemim yok gelen geçen kesiyor takma kafana ;)
Nothing
Omzds
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Omzds »

Rescuer yazdı:
k4tliam94 yazdı:Hilalxxfenomen ne planı sayıklıyorsun sen yansıttığım zırh a pm atsaydın senin olabilirdi belliki gözün kalmış belli. Ben plan içinde değilim huyum kurusun işte ama gerçekten oyun zevkliydi ama gmler resmen işin bknu çıkarttı kardeşim itemsizlikten değil benim oyunu bırakışım insanların aptalca ve bitmek tükenmeyen açlığı büyük rol oynadı. neyse olan oldu artık.. Bu arada bana önerebileceğiniz bi online oyun varmı :d sıkıntıdan patlıcam facede kesmiyor artık!!!
Öncelikle oyunu bırakmana üzül, hayatın boyuncu başarıdan başarıya koşman dileğiyle...

Önerebileceğim oyun yine bir Türk MMO'su, yakında çıkacak "İsilah" ;)

Herkese iyi forumlar...
isihlah mı o ne be :lol:
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !
Kullanıcı avatarı
Bilgic
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Bilgic »

Berkay sorunun mu var senin??
Lordxbilgic
Lordxyaslı
artık oyunu bırakmıs bulunuyorum size iyi oynlar dılerım allaha emanet olun
Kullanıcı avatarı
Bilgic
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Bilgic »

Grafikleri iyi oyun istiyorsan oyunda bana ulaş burda banlanırım.
Lordxbilgic
Lordxyaslı
artık oyunu bırakmıs bulunuyorum size iyi oynlar dılerım allaha emanet olun
Kullanıcı avatarı
aslan44
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen aslan44 »

Evet arkadaş oyunda açLar iyice coğaldı gorev yapmaya gıdıyorum 3 5 kişi dırek gelıp kesıyorlar.

“Genel Sohbet” sayfasına dön