Kemanist ten Veda!!!!
Re: Kemanist ten Veda!!!!
Hilalxxfenomen ne planı sayıklıyorsun sen yansıttığım zırh a pm atsaydın senin olabilirdi belliki gözün kalmış belli. Ben plan içinde değilim huyum kurusun işte ama gerçekten oyun zevkliydi ama gmler resmen işin bknu çıkarttı kardeşim itemsizlikten değil benim oyunu bırakışım insanların aptalca ve bitmek tükenmeyen açlığı büyük rol oynadı. neyse olan oldu artık.. Bu arada bana önerebileceğiniz bi online oyun varmı :d sıkıntıdan patlıcam facede kesmiyor artık!!!
Öncelikle oyunu bırakmana üzül, hayatın boyuncu başarıdan başarıya koşman dileğiyle...k4tliam94 yazdı:Hilalxxfenomen ne planı sayıklıyorsun sen yansıttığım zırh a pm atsaydın senin olabilirdi belliki gözün kalmış belli. Ben plan içinde değilim huyum kurusun işte ama gerçekten oyun zevkliydi ama gmler resmen işin bknu çıkarttı kardeşim itemsizlikten değil benim oyunu bırakışım insanların aptalca ve bitmek tükenmeyen açlığı büyük rol oynadı. neyse olan oldu artık.. Bu arada bana önerebileceğiniz bi online oyun varmı :d sıkıntıdan patlıcam facede kesmiyor artık!!!
Önerebileceğim oyun yine bir Türk MMO'su, yakında çıkacak "İsilah"
Herkese iyi forumlar...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- kanseroejen
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Bülent senin soayd ne bana özelden gönder face bulamıorum senn
Yaşlanarak Değil Yaşayarak Öğrenilir Zaman Sadece Armutları Olgunlaştırır.
- eagleee
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
inş emin ol cok üzülürümBilgic yazdı:bu oyunda insan kalmadı kardeş bende bırakıyorum oyunu

Aynı sorun bendede var kardeşim grup bölgeleri geldiğinden beri hiç girmedim itemim yok gelen geçen kesiyor takma kafana
Nothing
isihlah mı o ne be :lol:Rescuer yazdı:Öncelikle oyunu bırakmana üzül, hayatın boyuncu başarıdan başarıya koşman dileğiyle...k4tliam94 yazdı:Hilalxxfenomen ne planı sayıklıyorsun sen yansıttığım zırh a pm atsaydın senin olabilirdi belliki gözün kalmış belli. Ben plan içinde değilim huyum kurusun işte ama gerçekten oyun zevkliydi ama gmler resmen işin bknu çıkarttı kardeşim itemsizlikten değil benim oyunu bırakışım insanların aptalca ve bitmek tükenmeyen açlığı büyük rol oynadı. neyse olan oldu artık.. Bu arada bana önerebileceğiniz bi online oyun varmı :d sıkıntıdan patlıcam facede kesmiyor artık!!!
Önerebileceğim oyun yine bir Türk MMO'su, yakında çıkacak "İsilah"
Herkese iyi forumlar...
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !
Berkay sorunun mu var senin??
Lordxbilgic
Lordxyaslı
artık oyunu bırakmıs bulunuyorum size iyi oynlar dılerım allaha emanet olun
Lordxyaslı
Grafikleri iyi oyun istiyorsan oyunda bana ulaş burda banlanırım.k4tliam94 yazdı:Hilalxxfenomen ne planı sayıklıyorsun sen yansıttığım zırh a pm atsaydın senin olabilirdi belliki gözün kalmış belli. Ben plan içinde değilim huyum kurusun işte ama gerçekten oyun zevkliydi ama gmler resmen işin bknu çıkarttı kardeşim itemsizlikten değil benim oyunu bırakışım insanların aptalca ve bitmek tükenmeyen açlığı büyük rol oynadı. neyse olan oldu artık.. Bu arada bana önerebileceğiniz bi online oyun varmı :d sıkıntıdan patlıcam facede kesmiyor artık!!!
Lordxbilgic
Lordxyaslı
Lordxyaslı
k4tliam94 yazdı:Hilalxxfenomen ne planı sayıklıyorsun sen yansıttığım zırh a pm atsaydın senin olabilirdi belliki gözün kalmış belli. Ben plan içinde değilim huyum kurusun işte ama gerçekten oyun zevkliydi ama gmler resmen işin bknu çıkarttı kardeşim itemsizlikten değil benim oyunu bırakışım insanların aptalca ve bitmek tükenmeyen açlığı büyük rol oynadı. neyse olan oldu artık.. Bu arada bana önerebileceğiniz bi online oyun varmı :d sıkıntıdan patlıcam facede kesmiyor artık!!!
Evet arkadaş oyunda açLar iyice coğaldı gorev yapmaya gıdıyorum 3 5 kişi dırek gelıp kesıyorlar.