Asilbey biz hırsızlarla ws atmıyoz gercek olayı ögrendım ...
-
XMecxdnz
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Asilbey biz hırsızlarla ws atmıyoz gercek olayı ögrendım ...
hırsızmış asilbeyı kulanan..!!!!
- uqurxsamet
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
߿߿N ߀N>M
Nekadar Adi ve kişilksiz karaktersiz birisin
wsde yeniliyorsun sonra böle bi konu açıorsun sen ne akdar adi #@!? it birisisin Böle weledler oyunu çekilmez hale getiriyor.
Emn olun bırakanlarn tamamının İlk Nedeni Budur.
1.Char Çalıntıysa kanıt koy it
2.Kulakdan duyma haberlerle qeliorsun hırsız diosun ozmn Snn Annen de #@!? Buda kulaktan duyma
Hadi hazmettir.
3.Senn Kadar 2m için Düşen ve kendine laf söyleten 1 insan ewladı görmedm.
Zaten İnsan ewladı Şerefi Onuru İçin Yaşar Emeğiyle Kazanır,Kaybedince Tebrik eder Kazanınca Mütavazi olur.
Bendne bu kadar.
iyi formlar Esen kalın
wsde yeniliyorsun sonra böle bi konu açıorsun sen ne akdar adi #@!? it birisisin Böle weledler oyunu çekilmez hale getiriyor.
Emn olun bırakanlarn tamamının İlk Nedeni Budur.
1.Char Çalıntıysa kanıt koy it
2.Kulakdan duyma haberlerle qeliorsun hırsız diosun ozmn Snn Annen de #@!? Buda kulaktan duyma
Hadi hazmettir.
3.Senn Kadar 2m için Düşen ve kendine laf söyleten 1 insan ewladı görmedm.
Zaten İnsan ewladı Şerefi Onuru İçin Yaşar Emeğiyle Kazanır,Kaybedince Tebrik eder Kazanınca Mütavazi olur.
Bendne bu kadar.
iyi formlar Esen kalın
Eskiler eskiden güzeldi..
Re: Asilbey biz hırsızlarla ws atmıyoz gercek olayı ögrendım ...
Çok hırsız gördüm ama senin kadar yüzsüzünü görmedim.
Hem Ünal'ın çarını çalıyorsun hemde utanmadan forumda çar seninmiş gibi konular açıp yorumlar yazıyorsun.
Önceki konudada dedim haram zıkkım olsun o çar sana, elbet bi yerlerden çıkacak buna emin ol.
Kimsenin hakkı kimsede kalmaz ama bu dünyada ama ahirette ödeyeceksin bunun bedelini...
Hem Ünal'ın çarını çalıyorsun hemde utanmadan forumda çar seninmiş gibi konular açıp yorumlar yazıyorsun.
Önceki konudada dedim haram zıkkım olsun o çar sana, elbet bi yerlerden çıkacak buna emin ol.
Kimsenin hakkı kimsede kalmaz ama bu dünyada ama ahirette ödeyeceksin bunun bedelini...
Darthwader
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
- ataxborabey
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Re: Asilbey biz hırsızlarla ws atmıyoz gercek olayı ögrendım ...
Halen kulaktan duyma diyor lan gerzek herif sancak açıldıgından beri biz ünalla arkadaşız sen neden bahsediyorsun ama sana rahat yok ben bu oyunda ve bu sunucuda oldukca bunu bil yeter ...