Kütük Yaran Sorunu?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Kütük Yaran Sorunu?

Mesaj gönderen rapper »

SessizGemi yazdı:Beyler ben kütük yaranın şeklini sevdiğim için Teşkilat sunucusunda oyuna başladım.
Bişey soracam hangi sunucuda kütük yaranlar daha fazla?

Birde duyduğuma göre hala kütük yaran düşüyormuş.Doğrumu?Düşüyorsa nerden düşüyor yardım lütfen.
Kütük yaranlar özellikle 39 level döneminde en moda ve en güçlü silahlardı :) Ancak teknik bir sorun nedeniyle Kütükle Balta takası görevi yapıldı. Ancak herkez Ya kütüğü verip baltayı mı alacam gibisinden yorumlar yaptığı için o görevi fazla yapan olmadı sanıyorum. Ve bunun içinde sunucumuzda hala kütük yaranlar mevcut. 39 Level zamanında 8-9 binlere çıktığım oluyordu kütükle , ne güzel günlerdi :)
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
SessizGemi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen SessizGemi »

Bu kadar sevilen ve beğenilen silah olan kütük yaranın oyundan kaldırılmak istenmesi ve canavarlardan düşmemesi bence ilk oyuncularına karşı yapılan bir haksızlıktır.Zaten savaşçılar artık acınası hale düştü.Bence kütükler tüm sunuculara yeniden getirilmeli.Ve 40 lwl üstü modelleri olmalı.Mesela titanyum kütük,krizoberli kütük gibi.

Kütüğün geri gelmesini isteyenlerin sayısıda bir hayli fazla.Bence kütük geri getirilmeli.8.bin veya 9 bin bilemedin 15 bin vursun.ADI ÜSTÜDE savaşçı.Zaten en ezik savaşçı bile büyücüye yaklaşabilirse kesiyo.Bence büyücülerin kütüğün verdiği hasardan yakınmaları çok mantıksız.Zaten savaşçı dibine gelirse rahatça kesiyo.

Haksızmıyım arkadaşlar??
-------Secretman--------
----------RÜZGARLAxKONUŞAN-------------
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

savaşçı 39 lwl ki zamanındaki gibi güçlenmesi gerek ayrıca kütüklerinde üstü modelleri olmalı biraz daha güzelleşrirerek eskisi gibi 10 bin 9 bin vuralm savaşçını zaevkine ozamnlar daha çok varıyordum
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kullanıcı avatarı
SessizGemi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Görüntü itibarıylada çok hoş.
-------Secretman--------
Kullanıcı avatarı
SessizGemi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Bugün gm Orti merana geldi.Bu konuyu söleyecektim fakat çıktı fazla durmadı.
-------Secretman--------
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Petcarar »

kritikten sonra eskiden max hasarlar da kritik çarpanıyla çarpılıyordu artık bu yapılmıyor.yani kütükler kısaca çöp oldu.ama şekline falan hastaysan bişey diyemem.
Kullanıcı avatarı
shevchenko199410
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen shevchenko199410 »

SessizGemi yazdı:Bu kadar sevilen ve beğenilen silah olan kütük yaranın oyundan kaldırılmak istenmesi ve canavarlardan düşmemesi bence ilk oyuncularına karşı yapılan bir haksızlıktır.Zaten savaşçılar artık acınası hale düştü.Bence kütükler tüm sunuculara yeniden getirilmeli.Ve 40 lwl üstü modelleri olmalı.Mesela titanyum kütük,krizoberli kütük gibi.

Kütüğün geri gelmesini isteyenlerin sayısıda bir hayli fazla.Bence kütük geri getirilmeli.8.bin veya 9 bin bilemedin 15 bin vursun.ADI ÜSTÜDE savaşçı.Zaten en ezik savaşçı bile büyücüye yaklaşabilirse kesiyo.Bence büyücülerin kütüğün verdiği hasardan yakınmaları çok mantıksız.Zaten savaşçı dibine gelirse rahatça kesiyo.

Haksızmıyım arkadaşlar??
Oldu senin için birde tek atan çifte yapalım :D Ztn 8-9 bin demek büyücüye tek atmak demek. Biraz düşünün sonra yorum yapın.Bu oyunda sadece savaşçı karakteri yok...
Whitelie

Tskxhxuğur

Nightkiss
anektod
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen anektod »

SessizGemi yazdı:Eminönünde ismini vermek istemediğim biri var.Bana diyoki bendeki Max Hasar+Kritikli kütük serverde değil oyunda tek diyor.Satmam diyor.Yani nasıl olurda koskoca oyunda sadece 1 adet böyle kütük olur?
o dediğin Max + Kritik Kütükten Eminönü Sunucusunda var evet. ama yanılmıyorsam ya 1 ya 2 tane Gümüşi olsa gerek o yüzden boşuna arama. Ben olsam Bende satmam o Günlerin anısına bir kaç resim şimdi.

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
Resim

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms

Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
Kullanıcı avatarı
SessizGemi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Zaten kritik vuruşları kontrol altına alınmış.Ama kütük yaranlar hala neden kaldırılmak isteniyor anlamış değilim.
-------Secretman--------
anektod
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen anektod »

SessizGemi yazdı: Zaten kritik vuruşları kontrol altına alınmış.Ama kütük yaranlar hala neden kaldırılmak isteniyor anlamış değilim.
kütük değişimi görevi kütükleri çekmek içindi zaten zaten kütüğü fazlaca eline geçirebilen yok geçirenlerde o görev kütüğünü kolay kolay satmıyor yinede tekrar edelim demirci dileğin kütük değişimi görevini sakın yapmayın sonra zaten görevden verilen esk hermen sermen baltanız olur kütüğünüzden olursunuz :)
Resim

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms

Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön