[OKO Taktikleri] Büyücü-Şifacıya karşı
- Toxit
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: [OKO Taktikleri] Büyücü-Şifacıya karşı
MykonS yazdı:Bir git velet seninle vuraşamayız ..
artist sifacı kesecegine inanıyor musun muhtemelen 10 yasında flnsın
Herkes bu konuda hemfikir... Ne 10 ' u konuşmayı yazmayı yeni öğrenmiş 7-8Toxit yazdı:MykonS yazdı:Bir git velet seninle vuraşamayız ..
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !
- Toxit
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Omzds yazdı:Herkes bu konuda hemfikir... Ne 10 ' u konuşmayı yazmayı yeni öğrenmiş 7-8Toxit yazdı:MykonS yazdı:Bir git velet seninle vuraşamayız ..
aynen kardesim
Önüne hangi büyücüyü görürse yalaklığını esirgemez, Tılsım ' da biraz soruşturdular benim için sağolsunlar bu Rosafin yalakasıymış burada da kimi görse Kont ' ların kasma rehberlerinden , bak Pet 'in azına edydu rehberleri görünce Petçiğimmm hiç öyle şey olurmu canım benimmm oldu . O ne tilkidir o kendi bi kombinasyon dahi yapamayacak kadar zavallı, işine yaradığı anda Müşvik Kenter den farkı kalmayan dengesiz bir tiyatrocu .. Zavallı, forumcak acıyoruz ona .Toxit yazdı:Omzds yazdı:Herkes bu konuda hemfikir... Ne 10 ' u konuşmayı yazmayı yeni öğrenmiş 7-8Toxit yazdı:MykonS yazdı:Bir git velet seninle vuraşamayız ..
aynen kardesim
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !
Ben bunları biliyorum bunlar aynı kişilerin farklı forum hesapları yemeyin bizi hadi gülüm yandan yandan
Ben mi rosafinin yalakasıyım :lol: :lol:
Rosafinle en fazla 3 yada 4 kere konuşmuşumdur oda S.a A.s bundan ibarettir ..
Tılsımda beni soruşturuyorsan beni tanımayan yoktur lafımı ve sözümü esirgemem ..
Tılsımda beni soruşturuyorsan beni tanımayan yoktur lafımı ve sözümü esirgemem ..

Sana bir şey soracam bana karşı benim görüşlerimi şaçma bulan (Forumda tanınmış bir büyücü getir) ne istersen verecem sen yokken ben vardım bunu unutma toxit sana gelince sen bizim sunucuda oynuyorsun galiba gel bi konuşalım tartışlalım büyücü şifacı kesemezmiymiş öğreteyim sana ..

Buyur yöneticilerle konuş derdini Toxiti uzaktan yakından tanımam .. Kendisi hem senın sunucundan olduguna gore senı daha da iyi tanıodur. Tılsım albümünde bi foton bile yok be bi de artistlik taslıo ezme peyniriMykonS yazdı:Ben bunları biliyorum bunlar aynı kişilerin farklı forum hesapları yemeyin bizi hadi gülüm yandan yandan
Belki koymak istemiyorum + orada olmayan tek kişi benmiyim fotomu ve yüzümü çok görmek istiyorsan buyur gel tanışalım telefonla konuşalım ardından adres ver orayada geleyim ..

evet bi sensin herkes koymaya başlıyor yavaş yavaş çok korktum bu arada Kalp krizi olmadan kaçayım bu ülkeden :lol: koy fotonu cidden merak ettim albümde de görmek isterim