O zaman ;Omzds yazdı:Ben de katılayım bari .
+ /katıl
Omzds yeniden desteğini verdi ve katıldı. :lol:
O zaman ;Omzds yazdı:Ben de katılayım bari .
+ /katıl
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !
Kafamgüsel Omzds nin desteğine teşekkür ettiOmzds yazdı:O zaman ;Omzds yazdı:Ben de katılayım bari .
+ /katıl
Omzds yeniden desteğini verdi ve katıldı. :lol:
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !
Haklı olabilirsiniz ama bir sunucu, kendisine para kazandıranları mı önce alır oyuna yoksa bedava oynayanları mı?kok29 yazdı:bende destek veriyom bu konuya bi arkdaşim savaşci tankdi junonu keserken hemde cani 40 iken oyundan düştü ve plussiz oldugu için giremedi ve isyan ettik o gün saat de gece 03:30 civariydi oyuna girebilmesi tam 25 dakkisini aldi ve junon kesimi de iptal olmuş oldu. oyun gün geçtikce sogutmaya başlatiyolar insanlari yok plusmus yok item düşcekmişde yok iksir üretmek için maden toplicanda vs vs saymakla bitmez gün geçtikce oyun kötüleşmeye başladi ve herkezin şikayetleri şıunlar oldu
1- İlla Plusmi alcaz (Artik zorunlu hale geldi yoksa plusin bekle dişarda)
2-İksir için illa maden mi toplicaz (bi iksir üretmek için toplam 15 dakkinazi madenlerde geçireceksiniz ama o madenlerde kimse yoksa varsa üretmeniz daha uzun sürer ve buda sinirinizi bozar zaten bozuyoda neyse diyelim. diceksiniz parasi olan alir olmayan napsin peki artik maden satanda kalmadi pek.)
3-Grup bölgelerindeki tüm boss lari kes ama bir item çikmamasi (belki bazi arkadaşlar bir kaç defa kesmiştir ama ben ve tanidiğim kişileri göz önüne aliyom sayisi belirsiz kenan ve junon kestik ödül yok toplam kasamda 158 madalya oldu ve ata ata bir hal oldum artik madalyalari çantamdan biktiğim için)
4- Grup bölgelerine savaşcisysaniz zor girersiniz heleki arkadaş grubunuz yoksa hiç giremezsiniz.(buda tüm savaşcilarin isyan hakki ve bende isyan ediyom neden savaşcilari yok ettiniz die.)
5-Grup bölgelerinde boss lardan düşen efsunlu itemleri artik tamamen şanş işi demiyom adaletsizlik ve haksizlik oldugunu düşünüyom defalarca kesmeme ragmende ya madalya yada o bosslardan düşen maden çikmakda onuda neyapcaksak artik mor reçeteler olanda zirhci istiyor çogu oyunucuda gercek carini zirhci yapmamişdir bunada eminim ve bunada isyanim var.
Saygilarimla İlkyardim E.ö sunucu
Sunucu, kendisine para kazandıranı da bedava oynayanı da "önce" alır .mitmet yazdı:Haklı olabilirsiniz ama bir sunucu, kendisine para kazandıranları mı önce alır oyuna yoksa bedava oynayanları mı?kok29 yazdı:bende destek veriyom bu konuya bi arkdaşim savaşci tankdi junonu keserken hemde cani 40 iken oyundan düştü ve plussiz oldugu için giremedi ve isyan ettik o gün saat de gece 03:30 civariydi oyuna girebilmesi tam 25 dakkisini aldi ve junon kesimi de iptal olmuş oldu. oyun gün geçtikce sogutmaya başlatiyolar insanlari yok plusmus yok item düşcekmişde yok iksir üretmek için maden toplicanda vs vs saymakla bitmez gün geçtikce oyun kötüleşmeye başladi ve herkezin şikayetleri şıunlar oldu
2-İksir için illa maden mi toplicaz (bi iksir üretmek için toplam 15 dakkinazi madenlerde geçireceksiniz ama o madenlerde kimse yoksa varsa üretmeniz daha uzun sürer ve buda sinirinizi bozar zaten bozuyoda neyse diyelim. diceksiniz parasi olan alir olmayan napsin peki artik maden satanda kalmadi pek.)
3-Grup bölgelerindeki tüm boss lari kes ama bir item çikmamasi (belki bazi arkadaşlar bir kaç defa kesmiştir ama ben ve tanidiğim kişileri göz önüne aliyom sayisi belirsiz kenan ve junon kestik ödül yok toplam kasamda 158 madalya oldu ve ata ata bir hal oldum artik madalyalari çantamdan biktiğim için)
4- Grup bölgelerine savaşcisysaniz zor girersiniz heleki arkadaş grubunuz yoksa hiç giremezsiniz.(buda tüm savaşcilarin isyan hakki ve bende isyan ediyom neden savaşcilari yok ettiniz die.)
5-Grup bölgelerinde boss lardan düşen efsunlu itemleri artik tamamen şanş işi demiyom adaletsizlik ve haksizlik oldugunu düşünüyom defalarca kesmeme ragmende ya madalya yada o bosslardan düşen maden çikmakda onuda neyapcaksak artik mor reçeteler olanda zirhci istiyor çogu oyunucuda gercek carini zirhci yapmamişdir bunada eminim ve bunada isyanim var.
Saygilarimla İlkyardim E.ö sunucu
hop dur bakalım kapitalist bir ülkede yaşıyorsun.ne kadar para o kadar köfte.komünist bir ülkede değiliz aman dikkat dinsiz der asarlar :mrgreen:Omzds yazdı:Sunucu, kendisine para kazandıranı da bedava oynayanı da "önce" alır .mitmet yazdı:Haklı olabilirsiniz ama bir sunucu, kendisine para kazandıranları mı önce alır oyuna yoksa bedava oynayanları mı?kok29 yazdı:bende destek veriyom bu konuya bi arkdaşim savaşci tankdi junonu keserken hemde cani 40 iken oyundan düştü ve plussiz oldugu için giremedi ve isyan ettik o gün saat de gece 03:30 civariydi oyuna girebilmesi tam 25 dakkisini aldi ve junon kesimi de iptal olmuş oldu. oyun gün geçtikce sogutmaya başlatiyolar insanlari yok plusmus yok item düşcekmişde yok iksir üretmek için maden toplicanda vs vs saymakla bitmez gün geçtikce oyun kötüleşmeye başladi ve herkezin şikayetleri şıunlar oldu
Saygilarimla İlkyardim E.ö sunucuParanın açacağı kapınında sınırı vardır, Çünkü her şeyin fazlası zarardır .