Bu güncellemeden sonra oyun bi hayli dağıldı oynanmaz hale geldi.Sürekli gelen sarı ikv kutusunu satın alın yazıları falan filan kadime gidipte boş dönmek, düşen plussuzların oyuna geri girememesi ve kenan yada junona çok az kalmışken grubun dağılmasına çoğu zaman neden olmuştur.Beni en çok ayar eden 2 konu var biri şu sarı yazı konusu diğeri ise plussuzların oyuna girememesi ... Eminönü sunucusunda oynuyordum şimdi karakterim arkadaşlarımın hesabında neyse oyuna tekrar başlayımda arkadaşlarıma az da olsa katkım olsun dedim yeni üyelik aldım oyuna giremiyorum!!! mübarek knight online sanki 10 milyon oyuncusu var da serverlara girilmiyor... Hadi ben 5 ila 10 dkda girdim diyelim grup bölgelerinde plussuz biri düştü mü grup zaten direk dağılıyor...Geçen gürhan arkadaşıma gittim hatta isim de vereyim (Dangerousxs kendisi betadan beri bu oyunu oynuyor.) gürhanla birlikte Züntikam'ın partisiyle beraber grup bölgesine girdik ... birinde motoru geçtik kenanın dönemecinde biri düştü hayda adam 10 dk oldu gelemedi daha sonra keseriz fln dedik başka biri daha düştü neyse dağıttık bi daha girdik motorini geçtik biri daha düştü .... insan ister istemez usanıyor Allah'tan plus varda oyuna girebiliyoruz diyoruz.Bu ne iştir ya insanlar sırf plus alsın diye bu kadar zorlanılır mı ?? Oyunda zevk falan kalmadı millet cebini doldurma telaşında olmaya başladı .. Hade onları bırakalım maden çekelim diyoruz madende 3 4 kişi herkes madenin üstüne YATMIŞ bulunmakta.. fotoğraf çekip gönderiyoruz ama cezayı hak getire...
Oyunda üst düzey yetkiye sahip olan kişilerin böyle yapması insanı ayar ediyor.Bu oyun yüzünden arkadaşım geçen klavyesini kırdı.Sinir hastası olmamak imkansız.Ben valla eskiden bu oyunu sevmiştim ama artık bu dandik oyunu oynayacağıma Knight Online yada Sro da Koxpsuz takılmayı yeğler hale döndüm.Bide millet başkaları para peşinde derler bu oyunu oynayan çoğu insanın gözünde at gözlüğü var ... ŞİMDİ YAZMIŞ OLDUKLARIMI KİMSE KABUL ETMEZ ZATEN KABUL ETMESİ DE BEKLENEMEZ OLSUN BEN BUNLARI YAZINCA RAHATLADIM....
BU YAZDIKLARIM BÜYÜK İHTİMALLE YÖNETİCİLER TARAFINDAN KİLİTLENİP ÇÖP KUTUSUNA YOLLANACAKTIR...AMA KONUYU SİLMEDEN ÖNCE BELKİ OKURLARDA İNSAFA GELİRLER...asla unutmamaları gereken bişey var aslında ama farkında değiller PAPAZ HER GÜN PİLAV YEMEZ!!!elbet millet bir gün usanacak
Bol Bol İkv'li saatler dileyip sözüme burada son vermek istiyorum...
Yetti artık!!!!
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yetti artık!!!!
Yeter artık Sobee ! Nasıl para kazanıcağınızı şaşırdınız.45 dkdır ardı ardına deniyorum plus yok diye oyuna almıyor.Maaf ettiniz oyunu.Kardeşim bu sözlerine harfi harfine katılıyorum.Plusu olmayan adam değil oyunda.Sobee ve yetkili kişiler resmen oyunu kayırıyosunuz.Sonra ise temiz bir İKV için el ele adamlar küfür ettimi suçlu oluyorlar.En kısa zamanda çare bulunması dileğiyleKafamgusel yazdı:Bu güncellemeden sonra oyun bi hayli dağıldı oynanmaz hale geldi.Sürekli gelen sarı ikv kutusunu satın alın yazıları falan filan kadime gidipte boş dönmek, düşen plussuzların oyuna geri girememesi ve kenan yada junona çok az kalmışken grubun dağılmasına çoğu zaman neden olmuştur.Beni en çok ayar eden 2 konu var biri şu sarı yazı konusu diğeri ise plussuzların oyuna girememesi ... Eminönü sunucusunda oynuyordum şimdi karakterim arkadaşlarımın hesabında neyse oyuna tekrar başlayımda arkadaşlarıma az da olsa katkım olsun dedim yeni üyelik aldım oyuna giremiyorum!!! mübarek knight online sanki 10 milyon oyuncusu var da serverlara girilmiyor... Hadi ben 5 ila 10 dkda girdim diyelim grup bölgelerinde plussuz biri düştü mü grup zaten direk dağılıyor...Geçen gürhan arkadaşıma gittim hatta isim de vereyim (Dangerousxs kendisi betadan beri bu oyunu oynuyor.) gürhanla birlikte Züntikam'ın partisiyle beraber grup bölgesine girdik ... birinde motoru geçtik kenanın dönemecinde biri düştü hayda adam 10 dk oldu gelemedi daha sonra keseriz fln dedik başka biri daha düştü neyse dağıttık bi daha girdik motorini geçtik biri daha düştü .... insan ister istemez usanıyor Allah'tan plus varda oyuna girebiliyoruz diyoruz.Bu ne iştir ya insanlar sırf plus alsın diye bu kadar zorlanılır mı ?? Oyunda zevk falan kalmadı millet cebini doldurma telaşında olmaya başladı .. Hade onları bırakalım maden çekelim diyoruz madende 3 4 kişi herkes madenin üstüne YATMIŞ bulunmakta.. fotoğraf çekip gönderiyoruz ama cezayı hak getire...
Oyunda üst düzey yetkiye sahip olan kişilerin böyle yapması insanı ayar ediyor.Bu oyun yüzünden arkadaşım geçen klavyesini kırdı.Sinir hastası olmamak imkansız.Ben valla eskiden bu oyunu sevmiştim ama artık bu dandik oyunu oynayacağıma Knight Online yada Sro da Koxpsuz takılmayı yeğler hale döndüm.Bide millet başkaları para peşinde derler bu oyunu oynayan çoğu insanın gözünde at gözlüğü var ... ŞİMDİ YAZMIŞ OLDUKLARIMI KİMSE KABUL ETMEZ ZATEN KABUL ETMESİ DE BEKLENEMEZ OLSUN BEN BUNLARI YAZINCA RAHATLADIM....
BU YAZDIKLARIM BÜYÜK İHTİMALLE YÖNETİCİLER TARAFINDAN KİLİTLENİP ÇÖP KUTUSUNA YOLLANACAKTIR...AMA KONUYU SİLMEDEN ÖNCE BELKİ OKURLARDA İNSAFA GELİRLER...asla unutmamaları gereken bişey var aslında ama farkında değiller PAPAZ HER GÜN PİLAV YEMEZ!!!elbet millet bir gün usanacak
Bol Bol İkv'li saatler dileyip sözüme burada son vermek istiyorum...
Fühmühler
-
- Acemi Savaşçı
Fühmühler kardeşim insanın senin gibi destekçisi olunca sırtı yere gelmez.Bu haklı davamda bana yardım ettiğin için saol.Aman 45 dk denemişsin olmamış bu saatten sonra denesen ne artık ..Hem giriceksin de ne olacak ha! Oyunda kimse yoktur Allah bilir ama gıcıklık ya plussuzlar oyuna hala giremez!!!
Ben de katılayım bari .
+ /katıl
+ /katıl
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !
-
- Acemi Savaşçı
Kardeşim hafif alaycı yazmış olsanda yazdıklarında bir bıkkınlık hissediyorum ondan dolayı bari sözcüğünü istemeden yazdığını dikkate alıyorum...Desteğin için saol...
yahu kardşm bu kadar ayar oluyorsanız bırakın oyunu ben senelerdir plus kullanan bir üyeyim ama son zmanlarda oyundan zerre kadar zevk almamaya başladım ve bıraktım oyunu ara sıra forumdan takip ediyom plusuda iptal ettirdim ttnetten
Gakgoşbey
-
- Acemi Savaşçı
SESİNİZİ DUYURUN ARKADAŞLARIM !!! PLUSU OLAN OLMAYAN HERKES BU EZİYETE HAYIR DEMELİ !!! DEMOKRATİK BİR HAKKIMIZI KULLANARAK BURADA SESİMİZİ ÇIKARMAZSAK KİMSE BU AYIBI DÜZELTMEYE ÇALIŞMAZ!!!
-
- Acemi Savaşçı
Gakgos yazdı:yahu kardşm bu kadar ayar oluyorsanız bırakın oyunu ben senelerdir plus kullanan bir üyeyim ama son zmanlarda oyundan zerre kadar zevk almamaya başladım ve bıraktım oyunu ara sıra forumdan takip ediyom plusuda iptal ettirdim ttnetten
hocam bende senin gibi oyunu bırakanlardanım ama bırakmışken oyunda zevk almadığım şeyleri dile getirdim ki tek suçu bu oyunu oynamak olan arkadaşlarımın daha fazla eziyet çekmemesini istedim....
Sana destek verip Katılıyoruz , Bir de azar işitiyoruz , teşekkür alacağımıza !İstemeden yazmışım yooo tereddüte düşen insan "bari" diyebilir ben de bu kadar güzel bir oyun bize sunuluyor ama hakkaten bunlarda doğru diye düşünmüştüm ama ohoo ; Sana destek vereceğime , Mykonsa destek veririm yaw .Kafamgusel yazdı:Kardeşim hafif alaycı yazmış olsanda yazdıklarında bir bıkkınlık hissediyorum ondan dolayı bari sözcüğünü istemeden yazdığını dikkate alıyorum...Desteğin için saol...
/kaba
Omzds katılımını geri çekti.
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !
-
- Acemi Savaşçı
yok yha kardesim katılıyım bari dedin yha sanki döverek seni katıyormusum gibi hissettirdi banadaOmzds yazdı:Sana destek verip Katılıyoruz , Bir de azar işitiyoruz , teşekkür alacağımıza !İstemeden yazmışım yooo tereddüte düşen insan "bari" diyebilir ben de bu kadar güzel bir oyun bize sunuluyor ama hakkaten bunlarda doğru diye düşünmüştüm ama ohoo ; Sana destek vereceğime , Mykonsa destek veririm yaw .Kafamgusel yazdı:Kardeşim hafif alaycı yazmış olsanda yazdıklarında bir bıkkınlık hissediyorum ondan dolayı bari sözcüğünü istemeden yazdığını dikkate alıyorum...Desteğin için saol...![]()
/kaba
Omzds katılımını geri çekti.