tılsıma en çok lazım olan şey
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
tılsıma en çok lazım olan şey
arkadaşlar bana kalırsa tılsıma en çok lazım olan şey bir Gm dir oyunda sürekli 24 saat onlıne olabilecek bir kaç gm lazım bize sorunlarımıza yardımcı olacak mesela örnek vereyim ben eminönü sunucusana girdim oyun GM dolu ama tılsıma baktığımızda GM gören cennetlik buna bir care lazım
<)
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: tılsıma en çok lazım olan şey
Demekki tılsımda öyle profosyenel oyuncular varki yöneticiler gm ye gerek görmüyorlar. Tılsım kendi işini halleder diyolar.Reymond yazdı:arkadaşlar bana kalırsa tılsıma en çok lazım olan şey bir Gm dir oyunda sürekli 24 saat onlıne olabilecek bir kaç gm lazım bize sorunlarımıza yardımcı olacak mesela örnek vereyim ben eminönü sunucusana girdim oyun GM dolu ama tılsıma baktığımızda GM gören cennetlik buna bir care lazım

[right]Arif YAMAN[/right]
Re: tılsıma en çok lazım olan şey
ustax66 yazdı:Demekki tılsımda öyle profosyenel oyuncular varki yöneticiler gm ye gerek görmüyorlar. Tılsım kendi işini halleder diyolar.Reymond yazdı:arkadaşlar bana kalırsa tılsıma en çok lazım olan şey bir Gm dir oyunda sürekli 24 saat onlıne olabilecek bir kaç gm lazım bize sorunlarımıza yardımcı olacak mesela örnek vereyim ben eminönü sunucusana girdim oyun GM dolu ama tılsıma baktığımızda GM gören cennetlik buna bir care lazım![]()
![]()
haha güzel laf ..