Oyunda maden çekerken bazı arkadaşların madenin içine yattığını oturduğunu görüyorum.Şikayette ediyom.Ama bu bir işe yaramıyo.Onlara mesela maden çekememe cezası verilse çok hoş olurdu.Bu cezayı belli miktarda sürekli alanların ise süresiz maden çekememe cezası alması gerçekten iyi olurdu.
Çünkü emeğimize yazık.Biz saatlerce oturuyoz.Elimizin hızıyla maden çekmeye çalışıyoz.Beyfendiler madenin içine oturmuyolarda Yatıyolar!!
Madene Yatma Ve Oturma!!!!!
- SessizGemi
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Meran
Madene Yatma Ve Oturma!!!!!
-------Secretman--------
----------RÜZGARLAxKONUŞAN-------------
----------RÜZGARLAxKONUŞAN-------------
- basar2626
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gladio
Re: Madene Yatma Ve Oturma!!!!!
/katıl
öle caqall coqqq
öle caqall coqqq
Başar(49)

Her zaman BAŞARılı olacaksın !
Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)

Her zaman BAŞARılı olacaksın !
Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
lan super ben bunu aylardır dıyodum DESTEKSessizGemi yazdı: Oyunda maden çekerken bazı arkadaşların madenin içine yattığını oturduğunu görüyorum.Şikayette ediyom.Ama bu bir işe yaramıyo.Onlara mesela maden çekememe cezası verilse çok hoş olurdu.Bu cezayı belli miktarda sürekli alanların ise süresiz maden çekememe cezası alması gerçekten iyi olurdu.
Çünkü emeğimize yazık.Biz saatlerce oturuyoz.Elimizin hızıyla maden çekmeye çalışıyoz.Beyfendiler madenin içine oturmuyolarda Yatıyolar!!
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
peki ey yönetim biz bi taktik bulduk hızlı çekmede onun niye içine ettiniz....eğer hileye giriosa saçmalamayın lütfen hiç bir şeyi değiştirmioruz sadece sağ sol tıklıoruz..
/katıl /onay /evet ==== /sevin :ugeek: :ugeek:
Gel Ne Olursan Ol Yine Gel
- kaBocNn
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
yatmak oturmak gene iyi. Eğer ki tecrübeLiysen gene de çekersin madeni. Çekmeni engeLLiyemezLer.
Birde madenın dakıkasını tutup cıkamasına 5 sanıye kaLa kutup acan akıLLıLar var ve gene de çekemioLar
Maden yazısının değişik yerLerde çıkması getiriLdi.
Madeninde çıktığı çevre eLe aLınarak farkLı yerLerde çıkması sağLanabiLir. BöyLe akıLLıLar en azından böyLe hiLebazLık yapmazLar. katıLanLar Desteğe yoLLarsa sevinirm
Birde madenın dakıkasını tutup cıkamasına 5 sanıye kaLa kutup acan akıLLıLar var ve gene de çekemioLar
Maden yazısının değişik yerLerde çıkması getiriLdi.
Madeninde çıktığı çevre eLe aLınarak farkLı yerLerde çıkması sağLanabiLir. BöyLe akıLLıLar en azından böyLe hiLebazLık yapmazLar. katıLanLar Desteğe yoLLarsa sevinirm