ÖNCELİKLE İİRDYUM KAÇ AY ÖNCESİNDEN 10M Dİ ŞİMDİ ADAM DİOKİ 6M DEN ALINIR 8M E SATAN VAR YANİ -2M
KADIM HİDRA PENÇESİ ESKİDEN 75M E SATILDIĞINA ŞAHİT OLDUM ŞİMDİ 60-65M HATTA 40M E BİLE ALMAK İSTİYEN VAR ETTİ SANA -(ORTALAMA)-10 İLA 20M
VE DAHA BİRÇOK MADEN-MATERYAL BÖYLE İTEMLERİN FİYATI GİTGİDE ARTIYOR MADENLERİN FİYATI GİTGİDE AZALIYOR KARLI ÇIKAN SİLAHTARLAR-ZIRHÇILAR ZARARLI ÇIKANLAR MADENCİLER VS. NEDEN BU KADAR AZALIYOR Bİ AÇIKLAYABİLECEK ?
BU KADARDA OLMAZZZZ
- heroolcay0620
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
BU KADARDA OLMAZZZZ
Donvitocarleone(49)
Xxscorpionxx(45)
Scorpionxxxxxxx(42)
Rooneyy(43)
Scorpionxxxxx(46)
Hpotter(42)
Xxscorpionxxx(25)
Xxscorpionxx(45)
Scorpionxxxxxxx(42)
Rooneyy(43)
Scorpionxxxxx(46)
Hpotter(42)
Xxscorpionxxx(25)
Re: BU KADARDA OLMAZZZZ
Sanırım karadenizdeki dağların denize paralel uzanmasından ve balkanlardan gelen alçak basınç sisteminin Türkiyenin ekonemik duruma oluşturduğu baskıdanın oyuna yansıması olsa gerek.

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
- Firelife
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
1453 yazdı:Sanırım karadenizdeki dağların denize paralel uzanmasından ve balkanlardan gelen alçak basınç sisteminin Türkiyenin ekonemik duruma oluşturduğu baskıdanın oyuna yansıması olsa gerek.![]()
- heroolcay0620
- İskele Babası
- Klan: Lodos
1453 yazdı:Sanırım karadenizdeki dağların denize paralel uzanmasından ve balkanlardan gelen alçak basınç sisteminin Türkiyenin ekonemik duruma oluşturduğu baskıdanın oyuna yansıması olsa gerek.![]()
Donvitocarleone(49)
Xxscorpionxx(45)
Scorpionxxxxxxx(42)
Rooneyy(43)
Scorpionxxxxx(46)
Hpotter(42)
Xxscorpionxxx(25)
Xxscorpionxx(45)
Scorpionxxxxxxx(42)
Rooneyy(43)
Scorpionxxxxx(46)
Hpotter(42)
Xxscorpionxxx(25)
İşin esprisi ordaheroolcay0620 yazdı:1453 yazdı:Sanırım karadenizdeki dağların denize paralel uzanmasından ve balkanlardan gelen alçak basınç sisteminin Türkiyenin ekonemik duruma oluşturduğu baskıdanın oyuna yansıması olsa gerek.![]()
![]()
KONU İLE ALAKASI NE BUNUN YAA
![]()
D

BiNDiK BiR AlaMeTe GiDiYoRuz KıyaMete...
Kinggold/KaSaTooRa
TeŞKiLaT
Çok yanlışsın..heroolcay0620 yazdı:ÖNCELİKLE İİRDYUM KAÇ AY ÖNCESİNDEN 10M Dİ ŞİMDİ ADAM DİOKİ 6M DEN ALINIR 8M E SATAN VAR YANİ -2M
KADIM HİDRA PENÇESİ ESKİDEN 75M E SATILDIĞINA ŞAHİT OLDUM ŞİMDİ 60-65M HATTA 40M E BİLE ALMAK İSTİYEN VAR ETTİ SANA -(ORTALAMA)-10 İLA 20M
VE DAHA BİRÇOK MADEN-MATERYAL BÖYLE İTEMLERİN FİYATI GİTGİDE ARTIYOR MADENLERİN FİYATI GİTGİDE AZALIYOR KARLI ÇIKAN SİLAHTARLAR-ZIRHÇILAR ZARARLI ÇIKANLAR MADENCİLER VS. NEDEN BU KADAR AZALIYOR Bİ AÇIKLAYABİLECEK ?
Bi kere iridyumu 8m'den aşağı satan olmaz eğer satan varsa ya kazıklanmayı çok istiyor yada piyasayı bilmiyor..
2.si Kadim Hidra Pençesi 75m civarı satılıyodu ilk çıktığında sonra düştü sonra Kadimin Canının arttırılmasından sonra tekrar aynı fiyata satılmaya baslandı. 40m'e almak isteyen de avcunu yalar heralde ..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
Sanırım karadenizdeki dağların denize paralel uzanmasından ve balkanlardan gelen alçak basınç sisteminin Türkiyenin ekonemik duruma oluşturduğu baskıdanın oyuna yansıması olsa gerek.![]()
Evet Doğru söylüyorsun iridyumu artık bu günden itibaren 7-8 mden satan bir çok kişi var buda gösteriyorki iridyuma olan talep az ve o yüzdende ucuz bu kadar basit fiyatının düşme nedeni.
Büyük insanların idealleri , sıradan insanlarınsa hevesleri vardır.
Ejderbey[Ashab-ı kehf]
Ilxejderbeyxll [Ejder asa]
Illxejderbeyxlll

tüm millet sığınaklar ve miğrata yöneldi hiç bişeiyn farkında deil bu aradada madenciler madenleri stoklasınlar benden demesi madenler fırlıcakejderbey yazdı:Evet Doğru söylüyorsun iridyumu artık bu günden itibaren 7-8 mden satan bir çok kişi var buda gösteriyorki iridyuma olan talep az ve o yüzdende ucuz bu kadar basit fiyatının düşme nedeni.
100%100 katılıyorum eski arkadaşlar kütük alcaktım eskiden 500.000dı şimdi 2m :lol: ucuzlatsanıza biraz parayı düşünmeyin :mrgreen: :geek: :geek: :geek:
her konuma yanlışlıosunuz.forumda 1 kere söylicem son kere bidaha söylemicem hadi bakalım