ihtiyarın gm olmasını ıstıyen arkaaslar telefonlarının mesaj bölümüne ihtiyar yazıp 7979'a yollasın nah melodısı cebıne ındırdıkten sonra oylama gerceklestırılmıs oluyor
Not: Mesaj Ücretsizdir
Onu ben de merak ediyorum abi..Cesurzade yazdı:Allah akıl dağıtırken sizler neredeydiniz ,çok merak ediyorum ???
hangi Salagın arkadaşı gm olmadı diye intihar edecegini merak ediyorum zaten intihar eden olursa düz salak ..BlackJacker yazdı:eğer ihtiyar gm olmazsa oyunda toplu intihar yaparız adamlarımız da hazır ıhtıyar gm olmazsa toplu oyun bırakıcaz ve 24 saat iiçinde toplu intihar edicez :evil:
++kasaphasan06 yazdı:Bence ihtiyarın haberi bile yoktur bunlardan Adamı rezil ediyorsunuz farkında değilsiniz
ya sen malmısın yaa gerçekmi sanıyorsun yaş kaç acaba muahah ne salaksın yaaMykonS yazdı:hangi Salagın arkadaşı gm olmadı diye intihar edecegini merak ediyorum zaten intihar eden olursa düz salak ..BlackJacker yazdı:eğer ihtiyar gm olmazsa oyunda toplu intihar yaparız adamlarımız da hazır ıhtıyar gm olmazsa toplu oyun bırakıcaz ve 24 saat iiçinde toplu intihar edicez :evil:
Siz intihar edince ikv yönetimi ay çok korktuk ihtiyarı gm yapalım mı diyecekler sanıyorsunuz