ZamanxYing Ws KholpashalixLoaa
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ZamanxYing Ws KholpashalixLoaa
Bir büyücü stratejisidir.Az hasar almak için hedefe bir büyü atıp kaçılır.Vs mekanlarına bakıyorum , Loa devamlı geriye gidilemiyecek durumda.Az çok yaptıgın belli oluyor.
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Kholpashalixleo noktayı koymus 
BrothersxSaboTe
BrothersxPaRRazT
Omerbey
BrothersxPaRRazT
Omerbey
hala cevap yokKHoLPaSHaLiXLe0 yazdı:Loa yani Ömer bırkac gundur yurtdısında karakterindekı kısıde Face gercı bunu sızde bılıyorsunuz.
Gunlerdır konuları takıp edıyorum sureklı Loncamıza satasarak prim yapma peşindesiniz size ilk defa cevap yazıyorum.
Gidin cocuksu egolarınızı baska yerde tatmın edın gerçi kendıne ''Burhanabi'' diyen bırınden de baska ne beklenır.![]()
Bu arada gercek bi ws yapmak ıstersen buyur hodrı meydan ama cocuk eglendırmesine degıl ciklet parasına da degıl ortaya 500m koyuyorum Şifacımla cıkıcam wsye senın neyle geleceginin önemi yok . . .
"Before you embark on a journey of revenge, dig two graves" Confucius
- Excellence
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
Büyücün Varsa Ws Teklifini Kabul ediyorum hakem olarak paraları kindara veririz ashablı şifacım olsaydı emin ol karşına çıkardım . . .punq yazdı:hala cevap yokKHoLPaSHaLiXLe0 yazdı:Loa yani Ömer bırkac gundur yurtdısında karakterindekı kısıde Face gercı bunu sızde bılıyorsunuz.
Gunlerdır konuları takıp edıyorum sureklı Loncamıza satasarak prim yapma peşindesiniz size ilk defa cevap yazıyorum.
Gidin cocuksu egolarınızı baska yerde tatmın edın gerçi kendıne ''Burhanabi'' diyen bırınden de baska ne beklenır.![]()
Bu arada gercek bi ws yapmak ıstersen buyur hodrı meydan ama cocuk eglendırmesine degıl ciklet parasına da degıl ortaya 500m koyuyorum Şifacımla cıkıcam wsye senın neyle geleceginin önemi yok . . .
||~~ Atarlı Meranın Giderli Loncası ~~||
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ

Lonca içi başvuru ve şikayet için;
http://www.zamanteam.tr.gg
Kıvırma, Leo sana şifacın varmı diye sormamış, neyle gelirsen gel demiş, yemedi de geç kısaca...Ayrıca kasa hesabındaki o meshur parayla 2 dk da ashab üretirsin sen...burhanabi yazdı:Büyücün Varsa Ws Teklifini Kabul ediyorum hakem olarak paraları kindara veririz ashablı şifacım olsaydı emin ol karşına çıkardım . . .punq yazdı:hala cevap yokKHoLPaSHaLiXLe0 yazdı:Loa yani Ömer bırkac gundur yurtdısında karakterindekı kısıde Face gercı bunu sızde bılıyorsunuz.
"Before you embark on a journey of revenge, dig two graves" Confucius
- Excellence
- Teşkilat Neferi
Büyücüye büyücü hodri meydan diyor burhan siz siz şifayla büyücüsü yoksa kassın bi zahmet adam kendi sınıfınla vs yapmak istiyor daha doğru olmaz mı? Bence büyücüyle gelmesse esas korkak odur bana göre.
EXCELLENCE
Birincisi Şifacım yok ki Ashab Üreteyim İkincisi Yemedi Diyorsun Büyücüsü Varsa Gelsin Şifacılarla Ws Atmıyorum Ustum Büyücü Ws sine Göre Hadı Onu Bunu Geçtim Loncasındakı Bir Büyücü İle Gelsin . . . Vede Seni ilgilendırmez punq onla benim aramdapunq yazdı:Kıvırma, Leo sana şifacın varmı diye sormamış, neyle gelirsen gel demiş, yemedi de geç kısaca...Ayrıca kasa hesabındaki o meshur parayla 2 dk da ashab üretirsin sen...burhanabi yazdı:Büyücün Varsa Ws Teklifini Kabul ediyorum hakem olarak paraları kindara veririz ashablı şifacım olsaydı emin ol karşına çıkardım . . .punq yazdı:hala cevap yokKHoLPaSHaLiXLe0 yazdı:Loa yani Ömer bırkac gundur yurtdısında karakterindekı kısıde Face gercı bunu sızde bılıyorsunuz.
||~~ Atarlı Meranın Giderli Loncası ~~||
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ

Lonca içi başvuru ve şikayet için;
- Geophal
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
Arkdaslar Cok uzadı Bu Konu.Bırbırınızı Kırmaya Gerek Yok. Omer abı Gelınce Bıda Ws atılır. Hersey o zaman bellı Olur.
Iyı Oyunlar.
Iyı Oyunlar.
Bu Saatten Sonra Ugrasmam Dunumle.Ve Dunumdekılerle..Ben Yarına Bakarım Yarındakılerle .!
ReDsxGeo - GeopHaL -Xhsyn - Boltuver
ReDsxGeo - GeopHaL -Xhsyn - Boltuver
- Excellence
- Teşkilat Neferi
Geophal haklı burada tartışmak yerine oyunda loaa ve ying bir kez daha vs atar ama bu sefer çarda kişinin kendisi olur biter.Büyütmeye gerek yok kim ak kim kara belli olur.Geophal yazdı:Arkdaslar Cok uzadı Bu Konu.Bırbırınızı Kırmaya Gerek Yok. Omer abı Gelınce Bıda Ws atılır. Hersey o zaman bellı Olur.
Iyı Oyunlar.
İyi Forumlar...
EXCELLENCE