ZamanxYing Ws KholpashalixLoaa

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: ZamanxYing Ws KholpashalixLoaa

Mesaj gönderen DeathLord »

Bir büyücü stratejisidir.Az hasar almak için hedefe bir büyü atıp kaçılır.Vs mekanlarına bakıyorum , Loa devamlı geriye gidilemiyecek durumda.Az çok yaptıgın belli oluyor.
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Omerbeyxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Omerbeyxx »

Kholpashalixleo noktayı koymus ;)
BrothersxSaboTe
BrothersxPaRRazT
Omerbey
punq
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen punq »

KHoLPaSHaLiXLe0 yazdı:Loa yani Ömer bırkac gundur yurtdısında karakterindekı kısıde Face gercı bunu sızde bılıyorsunuz.
Gunlerdır konuları takıp edıyorum sureklı Loncamıza satasarak prim yapma peşindesiniz size ilk defa cevap yazıyorum.
Gidin cocuksu egolarınızı baska yerde tatmın edın gerçi kendıne ''Burhanabi'' diyen bırınden de baska ne beklenır. :D
Bu arada gercek bi ws yapmak ıstersen buyur hodrı meydan ama cocuk eglendırmesine degıl ciklet parasına da degıl ortaya 500m koyuyorum Şifacımla cıkıcam wsye senın neyle geleceginin önemi yok . . .
hala cevap yok :D
"Before you embark on a journey of revenge, dig two graves" Confucius
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Excellence »

Kendinizi ne sanıyosunuz ki.
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
burhanabi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen burhanabi »

punq yazdı:
KHoLPaSHaLiXLe0 yazdı:Loa yani Ömer bırkac gundur yurtdısında karakterindekı kısıde Face gercı bunu sızde bılıyorsunuz.
Gunlerdır konuları takıp edıyorum sureklı Loncamıza satasarak prim yapma peşindesiniz size ilk defa cevap yazıyorum.
Gidin cocuksu egolarınızı baska yerde tatmın edın gerçi kendıne ''Burhanabi'' diyen bırınden de baska ne beklenır. :D
Bu arada gercek bi ws yapmak ıstersen buyur hodrı meydan ama cocuk eglendırmesine degıl ciklet parasına da degıl ortaya 500m koyuyorum Şifacımla cıkıcam wsye senın neyle geleceginin önemi yok . . .
Büyücün Varsa Ws Teklifini Kabul ediyorum hakem olarak paraları kindara veririz ashablı şifacım olsaydı emin ol karşına çıkardım . . .
||~~ Atarlı Meranın Giderli Loncası ~~||
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ

Resim
Resim

Lonca içi başvuru ve şikayet için;
http://www.zamanteam.tr.gg
punq
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen punq »

burhanabi yazdı:
punq yazdı:
Büyücün Varsa Ws Teklifini Kabul ediyorum hakem olarak paraları kindara veririz ashablı şifacım olsaydı emin ol karşına çıkardım . . .
Kıvırma, Leo sana şifacın varmı diye sormamış, neyle gelirsen gel demiş, yemedi de geç kısaca...Ayrıca kasa hesabındaki o meshur parayla 2 dk da ashab üretirsin sen...
"Before you embark on a journey of revenge, dig two graves" Confucius
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Büyücüye büyücü hodri meydan diyor burhan siz siz şifayla büyücüsü yoksa kassın bi zahmet adam kendi sınıfınla vs yapmak istiyor daha doğru olmaz mı? Bence büyücüyle gelmesse esas korkak odur bana göre.
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
burhanabi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen burhanabi »

punq yazdı:
burhanabi yazdı:
punq yazdı:
Kıvırma, Leo sana şifacın varmı diye sormamış, neyle gelirsen gel demiş, yemedi de geç kısaca...Ayrıca kasa hesabındaki o meshur parayla 2 dk da ashab üretirsin sen...
Birincisi Şifacım yok ki Ashab Üreteyim İkincisi Yemedi Diyorsun Büyücüsü Varsa Gelsin Şifacılarla Ws Atmıyorum Ustum Büyücü Ws sine Göre Hadı Onu Bunu Geçtim Loncasındakı Bir Büyücü İle Gelsin . . . Vede Seni ilgilendırmez punq onla benim aramda
||~~ Atarlı Meranın Giderli Loncası ~~||
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ

Resim
Resim

Lonca içi başvuru ve şikayet için;
http://www.zamanteam.tr.gg
Kullanıcı avatarı
Geophal
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Geophal »

Arkdaslar Cok uzadı Bu Konu.Bırbırınızı Kırmaya Gerek Yok. Omer abı Gelınce Bıda Ws atılır. Hersey o zaman bellı Olur.

Iyı Oyunlar.
Bu Saatten Sonra Ugrasmam Dunumle.Ve Dunumdekılerle..Ben Yarına Bakarım Yarındakılerle .!

ReDsxGeo - GeopHaL -Xhsyn - Boltuver
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Geophal yazdı:Arkdaslar Cok uzadı Bu Konu.Bırbırınızı Kırmaya Gerek Yok. Omer abı Gelınce Bıda Ws atılır. Hersey o zaman bellı Olur.

Iyı Oyunlar.
Geophal haklı burada tartışmak yerine oyunda loaa ve ying bir kez daha vs atar ama bu sefer çarda kişinin kendisi olur biter.Büyütmeye gerek yok kim ak kim kara belli olur. ;)

İyi Forumlar...
EXCELLENCE

“Genel Sohbet” sayfasına dön