LaStSIN Birkere olsada kesebilirsin o LaStSIN utanacağı yada rencide olucağı bir şey değil ama unutmaki senin hırsız olduğunu cümle alem biliyor.
1.) Asıl senin utanman rezil olman lazım hırsızlık yaptığın için.
2.) Sonra Kuklacı sunucusunda kendinin adam gösterme.
3.) Arzlara laf yapıcağına Lodoslardan kaçtane hırsız cıkıyor sor bakalım bunlardan biride sensin...
LaStSIN *vs* Byölüm [ Sunucuda Kesilemeyen Adam(!) ]
- anilklc
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: LaStSIN *vs* Byölüm [ Sunucuda Kesilemeyen Adam(!) ]
Ecelinşifası
Kalıcc [Ecel Getiren ^]
eSeNBeYIII [Latif ^]
Kalıcc [Ecel Getiren ^]
eSeNBeYIII [Latif ^]
-
- İskele Babası
- Klan: Lodos
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
arkadaşlar ben sizin gibi süslü sembollü yazı yazamam ama şunu belitrmek isterim Byölüm önüne gelene dalan ayrıca kp kasan 25 lvl de dahil olmak üzere LaStSIN ise kendine dalmayan kendinden küçük levellere dalmayan ayrıyetten kücük level lodos lara bile görevlerinde yardım eden kişidir burada Byölüme katılmıyorum ben her nekadarda lodos olsamda dogruya dogru ..........saygılar. config------alayınaisyankar---------muconex--------Imdmustafa
Nasıl söze başlasam ki
Arkadaşımız kesmiş olarak görünüyor ve enerjisi %72 sunucuda herkes herkesi iyi biliyor..V.s sırasında geri çekilip duran ne oldu niye durdun dediğimde tam oturacağım sırada vurmaya başlayıp kendi kendine V.s de sadece 1 el kazandığını sayan bir arkadaş :lol:
Bazı konularda gerçekten saçmalıyorsunuz..
''Aynı Zamanda Bu Kişi Arkadan Dalmak Gibi Kalleşlikler Yaparakda Birçok Kez Görülmüştür''
Bu laf nedir
İki klan arasında oldukca bir rekabet var Lodos gördüğümde dön önünü kesicem mi yazmam gerekiyor ki beni teke tek nerede görsen hep kaçtığını biliyorum
Başkalarından yalancı şahitlikte istemişsin yendiğimi yaz oraya diye bak kendi klanında ki kişi bunu yazıyor.Böyle konuları acarak beni küçültemezsin aksine beni büyütürsün.
Lodos klanında ki hemen hemen tüm savascılarla v.s yaptım ve bu v.s leri bir çok kişi izledi.Bu sunucuda hiç bir susturma ya da ban cezası almadım tek yaptığım çok normal olan Lodos ve Arzlar arasında ki savasta Arzları savunmak ..Oyunu bu kadar ciddiye alarak ithamları ağır hale getirmeyin..Amaç eğlenmek gülmek iyi vakit geçirmek.Birbirimizi kıracaksak Oyunda olmanın bir amacı olmaz
İyi oyunlar herkese
Ayrıca iyi dilekleriyle yanımda olan tüm kardeş ve dostlarıma Teşşekür ederim.
Arkadaşımız kesmiş olarak görünüyor ve enerjisi %72 sunucuda herkes herkesi iyi biliyor..V.s sırasında geri çekilip duran ne oldu niye durdun dediğimde tam oturacağım sırada vurmaya başlayıp kendi kendine V.s de sadece 1 el kazandığını sayan bir arkadaş :lol:
Bazı konularda gerçekten saçmalıyorsunuz..
''Aynı Zamanda Bu Kişi Arkadan Dalmak Gibi Kalleşlikler Yaparakda Birçok Kez Görülmüştür''
Bu laf nedir
Başkalarından yalancı şahitlikte istemişsin yendiğimi yaz oraya diye bak kendi klanında ki kişi bunu yazıyor.Böyle konuları acarak beni küçültemezsin aksine beni büyütürsün.
Lodos klanında ki hemen hemen tüm savascılarla v.s yaptım ve bu v.s leri bir çok kişi izledi.Bu sunucuda hiç bir susturma ya da ban cezası almadım tek yaptığım çok normal olan Lodos ve Arzlar arasında ki savasta Arzları savunmak ..Oyunu bu kadar ciddiye alarak ithamları ağır hale getirmeyin..Amaç eğlenmek gülmek iyi vakit geçirmek.Birbirimizi kıracaksak Oyunda olmanın bir amacı olmaz
İyi oyunlar herkese
Ayrıca iyi dilekleriyle yanımda olan tüm kardeş ve dostlarıma Teşşekür ederim.
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu ülkelerde,güneş batmak üzeredir...
...şak oğlu ...şaksın adam gibi konuş sen kimsin kime laf atıyorsun adamdan hileyle 1 el almışsın buraya konu açmışsın seni 39 level zamanındada bilirim yine eskisi gibisin ilk önce insan olacaksın insan! Biri senin bir kirli çamaşırını çıkartmış ona laf atıyosun hemen kes sesini oyununa bak. Bu pc nin bozuk olmasına bu kadar çok üzülmemiştim meydanı sizin gibilere bıraktım ona yanıyorum ben! Cihadxuğurcan'ın birine abi çektiği falan yok o sen değil LaSTHiN i 39 level zamanında pek görmedim Cihadxuğurcan da görmedi. Yani tanıyalı 1 ay bile olmuyo anladınmı velet beni? Cihadxuğurcan'ın bir yeri kalkmadı ama seninki tavana çıkmış ( arka tarafın ). Dikkat et sonunda indirirler...Hacketxxx yazdı:Cihad seninde Birilerine Abi Ayağı Çektiğin Belli Ne Kadar ...şak Olduğunu gördüm)
Ama Bir Tarafın Kalktıysa İndirmesini İyi Biliriz
NoT: Burada LaSTHiN i haklı olsada savunmuyorum zaten haklı, Cihadxuğurcan a atılan haksız laf için yorum yaptım yoksa zaten yorum yapılacak bir konu değil Byölüm ün kim ne olduğunu biliyor...
ve ve ayrıca çar isimlerinde bir hata yapmışsam şimdiden pardon diyeyim
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Byölüm-Byöümxbüyüymüş ztn senı bılıolar olm ısteyen yazsın bölgeden kımlerı dolandırdıqın çıkıo hatta qerılerde bı konu vardı bırınıde dolandırmışın kaç tane dolandırdıqın adam orda çıktı ne olduqun 3 sayfa bırden açıldı bıde yazmışsın kı kanıtınız varsa koyun konuşmayın en az 10 adam dolandırmışın saolsun bırıde ordan kanıt koyduda sustun
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Tebrik ederim kardeşim.Lodoslara yakışır bir şekilde kesmişsin ellerine sağlık.
Saygılar Sevgiler ...
Saygılar Sevgiler ...
Mavitürkxyeska GLadioxyeska
[MT]Yeska

http://yeskant.blogspot.com/
[MT]Yeska

http://yeskant.blogspot.com/
- Chatlaqs
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Bence Konu qereksiz kesiLmeyen oyuncu yoktur Konuya kiLit qerek
iyi forumLar
Chatlaqs
iyi forumLar
Chatlaqs
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Nefer Team
Hacketxxx yazdı:Arkadaşlar Bu Kişi Oyunda Herkese Abilik Taslayıp " Bu Sunucuda Beni Kesen Yok " Gibi Laflarla Milletin Gözünü Boyuyordu
Ws ye Çağırdığımda İse 50 M Bul Öyle Ws Atalım Dedi
1.si Biz O kadar Karaktersiz Değiliz
2.sİ Paramız Olmasada Yüreğimiz Var !
NOT/color] Aynı Zamanda Bu Kişi Arkadan Dalmak Gibi Kalleşlikler Yaparakda Birçok Kez Görülmüştür.
İşte Buyrun Sunucuda Teke Tek Kesilemeyen Adamın Hali![]()
TKT FARKIYLA LODOS GÜCÜ. Serhat tbrk ederim kardeşim.
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
Selcük koLpası sen bu ws ıslerıne karısma derım bence yaptın koLpaLıkları forumda herkes gördü hala ws konularında ötüp duruorsun forumdaSelamlar,
Sen Bir Kere LaStSIN'i Kestin diye Onu kesiyomu sayılırsın?Oyunumzda hayli bi lag'lı lagg olmuycağı ne malum??Bi Vs den hiç bir şey anlaşılmazSen bi Arz'ı keserek arzlar hep böyle ezik diyorsun ama Takıo Serhat akrdeşim defalarca parasına vs yaptı ama her seferinde 2. vs nin yarısında alt f4
50m ye vs demişsiniz sende 50m yokdu anlaşılan kaybedince vermiyceğin malum
Sunucuda kesilmeyen yoktur
2.vs de ne depar kullanmışsın ne bir şey ve canın 72 hayli bii şüpheli durum :lol:

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
LeoNaR
Sunucuda Kesilemeyen Adam "(!)" Bu Ünlem işareti Demek Alay Konusu Demektir.Biraz Türkçeniz Varsa Yazım Kurallarına Bakıp Bunu Anlayabilirsiniz.Kesilemeyen adam dememdeki amaç kişinin tabirini yalanlamış olup onu kesmiş olmamdır lütfen gözünüzle okuyun şu konuyu !
Ayrıca Teşekkür Ederim Lodos Kardeşlerim ve TkT
Ayrıca Teşekkür Ederim Lodos Kardeşlerim ve TkT