LaStSIN *vs* Byölüm [ Sunucuda Kesilemeyen Adam(!) ]

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
anilklc
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: LaStSIN *vs* Byölüm [ Sunucuda Kesilemeyen Adam(!) ]

Mesaj gönderen anilklc »

LaStSIN Birkere olsada kesebilirsin o LaStSIN utanacağı yada rencide olucağı bir şey değil ama unutmaki senin hırsız olduğunu cümle alem biliyor.

1.) Asıl senin utanman rezil olman lazım hırsızlık yaptığın için.
2.) Sonra Kuklacı sunucusunda kendinin adam gösterme.
3.) Arzlara laf yapıcağına Lodoslardan kaçtane hırsız cıkıyor sor bakalım bunlardan biride sensin...
Ecelinşifası
Kalıcc [Ecel Getiren ^]
eSeNBeYIII [Latif ^]
xxmusonxx
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos
Lonca: The Lodos Of Ottoman

Mesaj gönderen xxmusonxx »

arkadaşlar ben sizin gibi süslü sembollü yazı yazamam ama şunu belitrmek isterim Byölüm önüne gelene dalan ayrıca kp kasan 25 lvl de dahil olmak üzere LaStSIN ise kendine dalmayan kendinden küçük levellere dalmayan ayrıyetten kücük level lodos lara bile görevlerinde yardım eden kişidir burada Byölüme katılmıyorum ben her nekadarda lodos olsamda dogruya dogru ..........saygılar. config------alayınaisyankar---------muconex--------Imdmustafa
Kullanıcı avatarı
LaStSiN
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen LaStSiN »

Nasıl söze başlasam ki :)

Arkadaşımız kesmiş olarak görünüyor ve enerjisi %72 sunucuda herkes herkesi iyi biliyor..V.s sırasında geri çekilip duran ne oldu niye durdun dediğimde tam oturacağım sırada vurmaya başlayıp kendi kendine V.s de sadece 1 el kazandığını sayan bir arkadaş :lol:

Bazı konularda gerçekten saçmalıyorsunuz..

''Aynı Zamanda Bu Kişi Arkadan Dalmak Gibi Kalleşlikler Yaparakda Birçok Kez Görülmüştür''

Bu laf nedir :) İki klan arasında oldukca bir rekabet var Lodos gördüğümde dön önünü kesicem mi yazmam gerekiyor ki beni teke tek nerede görsen hep kaçtığını biliyorum :P

Başkalarından yalancı şahitlikte istemişsin yendiğimi yaz oraya diye bak kendi klanında ki kişi bunu yazıyor.Böyle konuları acarak beni küçültemezsin aksine beni büyütürsün. ;)

Lodos klanında ki hemen hemen tüm savascılarla v.s yaptım ve bu v.s leri bir çok kişi izledi.Bu sunucuda hiç bir susturma ya da ban cezası almadım tek yaptığım çok normal olan Lodos ve Arzlar arasında ki savasta Arzları savunmak ..Oyunu bu kadar ciddiye alarak ithamları ağır hale getirmeyin..Amaç eğlenmek gülmek iyi vakit geçirmek.Birbirimizi kıracaksak Oyunda olmanın bir amacı olmaz

İyi oyunlar herkese

Ayrıca iyi dilekleriyle yanımda olan tüm kardeş ve dostlarıma Teşşekür ederim.

Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu ülkelerde,güneş batmak üzeredir...
Kullanıcı avatarı
Timurlenk
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Timurlenk »

Hacketxxx yazdı:Cihad seninde Birilerine Abi Ayağı Çektiğin Belli Ne Kadar ...şak Olduğunu gördüm :))

Ama Bir Tarafın Kalktıysa İndirmesini İyi Biliriz ;)
...şak oğlu ...şaksın adam gibi konuş sen kimsin kime laf atıyorsun adamdan hileyle 1 el almışsın buraya konu açmışsın seni 39 level zamanındada bilirim yine eskisi gibisin ilk önce insan olacaksın insan! Biri senin bir kirli çamaşırını çıkartmış ona laf atıyosun hemen kes sesini oyununa bak. Bu pc nin bozuk olmasına bu kadar çok üzülmemiştim meydanı sizin gibilere bıraktım ona yanıyorum ben! Cihadxuğurcan'ın birine abi çektiği falan yok o sen değil LaSTHiN i 39 level zamanında pek görmedim Cihadxuğurcan da görmedi. Yani tanıyalı 1 ay bile olmuyo anladınmı velet beni? Cihadxuğurcan'ın bir yeri kalkmadı ama seninki tavana çıkmış ( arka tarafın ). Dikkat et sonunda indirirler...

NoT: Burada LaSTHiN i haklı olsada savunmuyorum zaten haklı, Cihadxuğurcan a atılan haksız laf için yorum yaptım yoksa zaten yorum yapılacak bir konu değil Byölüm ün kim ne olduğunu biliyor...

ve ve ayrıca çar isimlerinde bir hata yapmışsam şimdiden pardon diyeyim :)
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.

Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Kullanıcı avatarı
IxcerenxI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen IxcerenxI »

Byölüm-Byöümxbüyüymüş ztn senı bılıolar olm ısteyen yazsın bölgeden kımlerı dolandırdıqın çıkıo hatta qerılerde bı konu vardı bırınıde dolandırmışın kaç tane dolandırdıqın adam orda çıktı ne olduqun 3 sayfa bırden açıldı bıde yazmışsın kı kanıtınız varsa koyun konuşmayın en az 10 adam dolandırmışın saolsun bırıde ordan kanıt koyduda sustun
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Kullanıcı avatarı
yeska46
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen yeska46 »

Tebrik ederim kardeşim.Lodoslara yakışır bir şekilde kesmişsin ellerine sağlık.

Saygılar Sevgiler ...
Mavitürkxyeska GLadioxyeska
[MT]Yeska
Resim

Resim

http://yeskant.blogspot.com/
Kullanıcı avatarı
Chatlaqs
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen Chatlaqs »

Bence Konu qereksiz kesiLmeyen oyuncu yoktur Konuya kiLit qerek

iyi forumLar

Chatlaqs
Resim

20 Aralık 2010'dan beri RoA
24 Mart 2007'den beri İKV
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen tokyo2drift »

Hacketxxx yazdı:Arkadaşlar Bu Kişi Oyunda Herkese Abilik Taslayıp " Bu Sunucuda Beni Kesen Yok " Gibi Laflarla Milletin Gözünü Boyuyordu

Ws ye Çağırdığımda İse 50 M Bul Öyle Ws Atalım Dedi
1.si Biz O kadar Karaktersiz Değiliz
2.sİ Paramız Olmasada Yüreğimiz Var !

NOT :[/color] Aynı Zamanda Bu Kişi Arkadan Dalmak Gibi Kalleşlikler Yaparakda Birçok Kez Görülmüştür.
İşte Buyrun Sunucuda Teke Tek Kesilemeyen Adamın Hali :)

Resim

Resim

TKT FARKIYLA LODOS GÜCÜ. Serhat tbrk ederim kardeşim.
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen EnSoNxLeonar »

Selamlar,
Sen Bir Kere LaStSIN'i Kestin diye Onu kesiyomu sayılırsın?Oyunumzda hayli bi lag'lı lagg olmuycağı ne malum??Bi Vs den hiç bir şey anlaşılmaz ;) Sen bi Arz'ı keserek arzlar hep böyle ezik diyorsun ama Takıo Serhat akrdeşim defalarca parasına vs yaptı ama her seferinde 2. vs nin yarısında alt f4 ;) 50m ye vs demişsiniz sende 50m yokdu anlaşılan kaybedince vermiyceğin malum :) Sunucuda kesilmeyen yoktur ;) 2.vs de ne depar kullanmışsın ne bir şey ve canın 72 hayli bii şüpheli durum :lol:
Selcük koLpası sen bu ws ıslerıne karısma derım bence yaptın koLpaLıkları forumda herkes gördü hala ws konularında ötüp duruorsun forumda ;)
Resim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..

LeoNaR
Hacketxxx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Hacketxxx »

Sunucuda Kesilemeyen Adam "(!)" Bu Ünlem işareti Demek Alay Konusu Demektir.Biraz Türkçeniz Varsa Yazım Kurallarına Bakıp Bunu Anlayabilirsiniz.Kesilemeyen adam dememdeki amaç kişinin tabirini yalanlamış olup onu kesmiş olmamdır lütfen gözünüzle okuyun şu konuyu !

Ayrıca Teşekkür Ederim Lodos Kardeşlerim ve TkT
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön