Karakterlerinden başka hiçbir karakterim bulunmamaktadır.
Bu gün oyuna girdim ve tanımadığım oyunda ilk defa gördüğüm adam benla KANKA olduğunu söyledi :mrgreen:
Daha sonra neymiş ben urfalıymışım Neymiş onun kankasıymışım da karakterini çalmışım. :mrgreen:
Plus paketler ucuz satıldığından beri herkes birbirine oyunda bölgeden iftira atmakta.
Geçenlerde bana küfür eden bir adam ben onu yasakladım diye bölgeden benim hırsız olduğumu söylemiş.
Adamın küfrü üzerine şikayet ettim 3 gün sus yemiş.
4 Yıldır bu oyunu oynuyorum. Kuklacı sunucusu benim ne hırsızlığımı ne düzenbazlığımı gördü, sorarım burdan bütün sunucuya.
Adam bana hakaret ediyor sonra oyundan çıkıyor. Ne şikayet edebiliyoruz ne bir şey yapabiliyoruz. Plusumuz yoksa daha da kötü cevap da veremiyoruz. Bu şikayet sistemi ya düzenlensin ya da oyuna oyun içi gözlemciler tekrar gelsin.
Bu iftira atma sorunu sadece benim başıma gelmiyor. Her gün görüyorum oyunda millet birbirine yok şu hırsız yok bu hırsız diye çamur atıyor.
Katılıyorum.Bencede oyun içi gözlemcilerin tekrar geri gelmesi ŞART böyle zor oluyor gerçekten.Bide su Mobill ödeme ve kutu içerisindeki plus paketler canımı sıktı.
Evet böyle şahıslardan sıkıntı geldi.Gelip iftira falan atarlar , hakkında yalan söylerler.. Cevabı ver ve engelle geç yapıyorum ben ama yönetım şuna da bir çare bulmalı.
cevap vermene gerek yok zaten Timur. seni tanıyan tanımıştır. bölgeden 2 kelime yazman seni temize çıkartacak diye birşey söz konusu değil. aksine seni onun seviyesine indirmekten başka hiç bir işe yaramaz.
ayrıca uygunsuz hareketler segileyip şikayet bile edemeden oyundan çıkan arkadaşlarımızı hala ekran görüntüsü yardımı ile şikayet edebiliyoruz. oyun içi gözlemci olayına bende sıcak bakıyorum açıkçası. sorun çözmede daha hızlı davranılabilir bu sayede.
Malesef onda da bir şey yapmıyorlar.
Adamın biri karakterini satıyordu fotoğraf ile şikayet bildiriminde bulundum. "Şikayet Et" sistemini kullanın diyorlar.
Fotoğrafla şikayet bildirimi yapılmıyormuş.
Karakterlerinden başka hiçbir karakterim bulunmamaktadır.
Bu gün oyuna girdim ve tanımadığım oyunda ilk defa gördüğüm adam benla KANKA olduğunu söyledi :mrgreen:
Daha sonra neymiş ben urfalıymışım Neymiş onun kankasıymışım da karakterini çalmışım. :mrgreen:
Plus paketler ucuz satıldığından beri herkes birbirine oyunda bölgeden iftira atmakta.
Geçenlerde bana küfür eden bir adam ben onu yasakladım diye bölgeden benim hırsız olduğumu söylemiş.
Adamın küfrü üzerine şikayet ettim 3 gün sus yemiş.
4 Yıldır bu oyunu oynuyorum. Kuklacı sunucusu benim ne hırsızlığımı ne düzenbazlığımı gördü, sorarım burdan bütün sunucuya.
Adam bana hakaret ediyor sonra oyundan çıkıyor. Ne şikayet edebiliyoruz ne bir şey yapabiliyoruz. Plusumuz yoksa daha da kötü cevap da veremiyoruz. Bu şikayet sistemi ya düzenlensin ya da oyuna oyun içi gözlemciler tekrar gelsin.
Bu iftira atma sorunu sadece benim başıma gelmiyor. Her gün görüyorum oyunda millet birbirine yok şu hırsız yok bu hırsız diye çamur atıyor.
Katılıyorum tımur çamurcu çoqaldı oyunda fınk atıolar
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Bu arada Timur'a hırsız diyen Büyücüxyasin şerefsizidir.
Hırsızlığını ispatla dedim.Bekleyin foruma foto atacağım dedi.
Ve doğal olarak yaklaşık 1 haftadır beklenen fotolar gelemedi.
Hayırdır upload uzun mu sürdü lan