!...:::... Drowx Loncası Üyeleri ...:::...!
Re: !...:::... Drowx Loncası Üyeleri ...:::...!
drowların aLayı hırsız heLe morfin aLayı hırsız puhahaha :mrgreen: :mrgreen:
xDxDxD !
NE BAKIYON LAN DEĞİŞİKKKKKKKKKKKKKKKK xD
NE BAKIYON LAN DEĞİŞİKKKKKKKKKKKKKKKK xD
Drowxkurt Denetime Alınmıştır.
Drowxdumanyak Denetime Alınmıştır.
Drowxsisliqece Loncamıza Hoşgeldin Sevcan.
Drowxdumanyak Denetime Alınmıştır.
Drowxsisliqece Loncamıza Hoşgeldin Sevcan.
...
DavuTT yazdı:Drowxkurt Denetime Alınmıştır.
Valla zoruma gitti yaa ufak 1 hata yaptım abi onuda telafi ederim
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !
Denetim Nedir?
Lonca üyelerimizin yaptığı hataları düzeltmesi için yada bir iftiraya maruz kalması gibi konuların araştırılıp üyeminiz hakkı üstümüzde kalmamasını sağlamak amacıyla verilecek devam yada ayrılma gibi konuların verilme aşaması anlamına gelmektedir.
Lonca üyelerimizin yaptığı hataları düzeltmesi için yada bir iftiraya maruz kalması gibi konuların araştırılıp üyeminiz hakkı üstümüzde kalmamasını sağlamak amacıyla verilecek devam yada ayrılma gibi konuların verilme aşaması anlamına gelmektedir.
...
Sevcan hangi şehirde oynuyor ve kaç yaşında söyleyebilir misiniz bi ark vardıdı başlıcam diodu ?DavuTT yazdı: Drowxsisliqece Loncamıza Hoşgeldin Sevcan.

New StyLe
DavuTT yazdı:Denetim Nedir?
tmm abi anlaşıldı ama yaptığım 1 hataydı tekrar söylüyorum ..
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !
bodrumdan arkadaşım daha önceden oynuyorduk beraber tekrar başladı ben yokken yardım edin şikayet ederse oyarım hepinizi :lol:ematema yazdı:Sevcan hangi şehirde oynuyor ve kaç yaşında söyleyebilir misiniz bi ark vardıdı başlıcam diodu ?DavuTT yazdı: Drowxsisliqece Loncamıza Hoşgeldin Sevcan.
...
DavuTT yazdı:bodrumdan arkadaşım daha önceden oynuyorduk beraber tekrar başladı ben yokken yardım edin şikayet ederse oyarım hepinizi :lol:ematema yazdı:Sevcan hangi şehirde oynuyor ve kaç yaşında söyleyebilir misiniz bi ark vardıdı başlıcam diodu ?DavuTT yazdı: Drowxsisliqece Loncamıza Hoşgeldin Sevcan.
Ederiz

New StyLe
Davut Drowxolympos noLdu ben Gencozzyxx ?
KnackkoutxD yazdı::twisted:morfinx35 yazdı:Davut Listeyi Güncellermisin ..
ABİN LEN O :lol: DAVUT 15 YASINDA SEN 10 :lol: :mrgreen:
Bu cocuk salak yaa yemin ediorum salak zekasız bu mal yaa harbiden bunda ne beyin var neden düşünebilme yeteneği dicek laf yok adam yüzsüz qq... :evil: :evil:
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !