<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ibrahimekim
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen ibrahimekim »

izmirlixbela yazdı:sa koly gelsin

görev komtan yetkilleri akşama oyunda bi bana ularşısanız sevirim tek yapacayım görevlerşm olucak

sadece gorev komutanlıgına yuklenmeyelım buldugumuz yuksek lvl lı arkadaslar her daim yardımcı olacaklardır klan sorunu olursa klan grubuyla gorevlere destek verırler
Resim

**Kurtlarxhard* *Kurtlarxhardd* *Kurtlarxgenıus* *Hardthedevil**

*********LONCA ÜYE GÖZLEMCİSİ*********
*******http://www.kurtloncasi.com/*****
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

Sağolasın İbrahim Senle Birlikte İnşallah Görev takımı komutanlığını çok iyi yerlere getireceğiz.
ibrahimekim yazdı:Taşkın biliyorsun benim Kurtlarxgenıus u da senın hımayene adadım gerektıgınde benım ısmımıde kullanabılırsın Kurtlarxhard lar klanda ama sahsı buyucum her zaman yanında haberın olsun
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

kasaphasan06 yazdı:Senin Kulak iltihabı sorunun var Bana göre dünyadaki En İğrenç acılardan birisi Her denize girdiğimde veyaut havuza benim en büyük korkum olur.Çok acil hastaneye git ve kontrolünü yap ve hap kullanmaya başla gerçekten iğrenç bir durum geçmiş olsun acilen
Sariyerli yazdı:Berbat bir kulak ağrısı ile uykusuz sabahlayacağım... Herkese iyi geceler

biliyorum Taşkın ben ameliyat oldum gene kurtulamadım bu kulak iltihabı illetinden
sabah gittim hastahaneye hortumla çektiler içteki iltahabı damla ve hap verdiler ama ne yalan söyleyeyim pek rahatlamadı kulağım hala duymuyor doğru dürüst
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
kurtlarxferyat
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen kurtlarxferyat »

Merhabalar Hayırlı geceler....

Bu gün başımdan geçen olaydan sonra bundan sonra oyunda kim Kurtlarx Loncası hakkında ileri geri konusursa konussun diyaloga girmemeye karar vermiş bulunmakdayım.

iyi forumlar. Kurtlarxtayref & Kurtlarxferyat
Resim

Kurtlarxferyat

Kurtlarxscream

Kurtlarxsamaraa

Blackbeard

Dergahxferyat

Http://www.Kurtloncasi.com
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rescuer »

Herkese Günaydın !..
Bereketli, hayırlı, mutlu ve huzurlu bir gün geçirmeniz dileğiyle...

Herkese iyi forumlar...
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
izmirlixbela
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen izmirlixbela »

sa hayırlı günler
taşkın dün oyuna giremdim pc yi dün servisten alamadım adam cuma günü anca alırsın dedi pc yi cuma gününe kdar oyuna giremicem cuma akşamaı kesin oyundayım
KurtlarxFedakar
Kullanıcı avatarı
karopy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen karopy »

ibrahimekim yazdı:Yeni katılan arkadaşlarımız hos geldınız inşallah daimi ve hayırlı olur

Ufak bir oneri gunde en az 1 defa forumu takıp edın duyurulardan ve yeni konusmalardan haberdar olun

sağol kardeşim ibrahim.
foruma her gün girip bakıyorum takipçisiyim yani :)
MeTaNiZe

"Tarifi yok, dünyadaki sahipsizliğimin"
Kullanıcı avatarı
kurtlarxferyat
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen kurtlarxferyat »

Hayırlı Sabahlar...

Loncamızın Resmi web sayfası olarak Başknımız Kurtreiis ve ben Kurtlarxferyat Kurtlarxtayref Bu gün itibariyle Resmi sitemizi tasarlamaya başlamış bulunmukdayız.

Sitemizin ismi Şu anda Gizli tutulmaktadır.

Sitemizin içeriği

* Ana Sayfta - İletişim - Forum - Üyelerimiz - Bizden haberler - Resimler - Sohbet
* Lonca web sayfamızda kendımıze Ait Forum olacagından Forum içi Moderatör alımlarım olucaktır. Başvurular hakkında detaylı bilgi vereceğim.
* Lonca web Sayfamızda bulunan Sohbet bölümünde Kullanıcılarımız istediği vakit girip Sitemizde bulunan diğer kullanıcılarımızla sohbet edebilicekler. Düşüncelerimizde Lonca toplantılarınıda Sohbet bölümnde yapılmasıdır.
* İsteyen kişiye E-mail Destekli Lonca sitemizin adını Tasıyan Msn verilicektir. Örnk. isim@loncaadresimiz.com Şeklin
* Loncamızın Resmi sitesinde bulunan Resimler. Katagorisine istenilirse uyelerımızin kendi resimleri koyulucakdır.
* Loncamız ızın Oyun içerisinde ve gerçek haytta bulunan etkinlikleri Lonca resmi web sitemizin Ana sayfasından duyurulacakdır.
* Loncamızın Resmi sitesi tarafımca 21 Temmuz Saat 20:00 da yapılandırılmaya başlıyacakdır.
* Sitemizin üzerinde Ben + mezun oldugum kursdan 3 arkadaşımla beraber İKv nin en kaliteli en göz alıcı Web tasarımını çıkartıcağımızdan eminimdir.
* Web sitemizin tahmini Tamamlanma süreci Ortalama 10 gün olup 10 gun sonunda sadece 5 gün Siz lonca üyeleri ve Başkanımız Kurtreiis in önerilerini ele alarak site üzerisinde güncellemeler gerçekleştireceğim. Tamamen Aktif hale Gelmesi En geç 20 gün olarak diye bilirim sizlere .

Haydi şimdiden Hayırlı olsun herkeze. SAYGILAR.
Resim

Kurtlarxferyat

Kurtlarxscream

Kurtlarxsamaraa

Blackbeard

Dergahxferyat

Http://www.Kurtloncasi.com
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

Haydi bakalım güzel işler yapacağınıza inanıyorum...
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
ibrahimekim
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen ibrahimekim »

şimdiden elinize saglık ferhat

yaşanan sorun için de tabiki her zaman savunucu olacagız ama bir anda karşılasılan lonca içi sorunları bolge veya klan kanallarında yansıtmanızı kımse ıstemez gorenler loncanın ıcınde sorun var gıbı görüp loncanın bölünecegine dair bir sürü fikir veriyorlar.

Biz ilk günden beri loncanın bütünlüğü için çalışıyoruz bu bütünlüğü de kimsenin bozmasına izin vermeyiz. biliyorum ki sizde izin vermezsiniz ama tartışmaları lütfen benim yapmış oldugum gibi grup kanalından kendi aranızda yaparsanız hem siz hem biz hemde lonca zarar görmez
saygılarımla
Resim

**Kurtlarxhard* *Kurtlarxhardd* *Kurtlarxgenıus* *Hardthedevil**

*********LONCA ÜYE GÖZLEMCİSİ*********
*******http://www.kurtloncasi.com/*****

“Lonca İletişim” sayfasına dön