oyundaki sınıf ayrımı
- BuRSaSpoRLu
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
oyundaki sınıf ayrımı
şahaeser ayrımı yapılması bnce çok yanlış sadece ejderlileri alıyorlasr ashablılarıda diğer oyuncular niye oynuyor ozaman

GrandXTexaS
GrandXŞiFa
GRAND
GrandXNitroJeN
Re: oyundaki sınıf ayrımı
salak herif ne alaka post kasma allahın malı
Xxjoker-Xjokerx-Ucube-Ucubee-ROWxUCUBE /////jopjoker\\\\
Her Gece Pub Larda Muzlu Süt İçen Uqur Varya O Benim İşte
PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE

Her Gece Pub Larda Muzlu Süt İçen Uqur Varya O Benim İşte
PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE
- shevchenko199410
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Sen GB lerinden bahsediyorsun herhalde.Bendede ejder yok fakat girebiliyorum.Bu iş şaheser işi değil oyundaki çevrenin olmasından kaynaklanıyor...Şahesersizleri almamalarıda bana göre normal.Çünkü şaheserli biri ile şahesersiz biri arasında çok fark var...
Whitelie
Tskxhxuğur
Nightkiss
Tskxhxuğur
Nightkiss
ashab ım yok ama nedense GB lerde rahatça yer bulabiliyorum 
auril & DoubleLift
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
kardeşim ne alaka bnm şaheserim yok ama şaheserli çoğu kişiyi yatırıorum?shevchenko199410 yazdı:Sen GB lerinden bahsediyorsun herhalde.Bendede ejder yok fakat girebiliyorum.Bu iş şaheser işi değil oyundaki çevrenin olmasından kaynaklanıyor...Şahesersizleri almamalarıda bana göre normal.Çünkü şaheserli biri ile şahesersiz biri arasında çok fark var...
- shevchenko199410
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Helal olsun ne diyeyim.Bu arada ws lerden bahsetmiyorum.Sığınakta veya migratta en önemli faktörlerden biri kudret ve gerek ejder gerek de ashab daki kudret yenilemesini hiçbir şeyle karşılayamazsınSagopakajmeran yazdı:kardeşim ne alaka bnm şaheserim yok ama şaheserli çoğu kişiyi yatırıorum?shevchenko199410 yazdı:Sen GB lerinden bahsediyorsun herhalde.Bendede ejder yok fakat girebiliyorum.Bu iş şaheser işi değil oyundaki çevrenin olmasından kaynaklanıyor...Şahesersizleri almamalarıda bana göre normal.Çünkü şaheserli biri ile şahesersiz biri arasında çok fark var...
Whitelie
Tskxhxuğur
Nightkiss
Tskxhxuğur
Nightkiss