Oyundaki isteklerimiz dışında yapılan yenilikler gerçekden çok can sıkıcı ve oyudnan soğumamıza neden oluyor
2 sene önce 12 saat aralıksız oynadığım oyunu 3 saat belki oynar oldum
Konuşma kanalına filtre getirilsin dedik Şikayet butonunu koydular artı işleme girmesi için şikayet edilen kişinin oyundan çıkıp tekrar girmesi gerek zaten o küfürü yedikten sonra onun bi anlamı yok neyse Lonca sistemi gelsin dedik daha sonra bölgeden yöneticiler grup bölgelerimi gelsin yoksa lonca sistemimi gelsin die söyledi beklentimiz Lonca sistemiydi
ama nedense Ufak yazılımladan bile korkan yönetim sistemine sahip olan bu kişiler acaba sabahdan akşama kadar ne yapıolar ne söylesek adamlar tersini yapıolar meran şehre işporta istedik onu bile koymadılar bunların sorunu ne anlamadım ki kaç kişi plus alıyor bu paralarla ufak bi yazılım yazalamıyor mu bu kadar az mı plus alınıyor eğer böle bişey varsa bizleri bilgilendirsinler bizde ona göre plus alalım yeni çıkan ufak oyunlarda bile ne ararsan var ama biz türk kardeşlerimiz kazansın dioz bunlarda yüzümüze vuruolar ayıp gerçekden ayıp
Gm Ve YöNetime hitaben....
Re: Gm Ve YöNetime hitaben....
merana işporta şart ya sürekli ölmek zorunda kalıyoruz çanta dolunca
Gakgoşbey
-
TeknoBYraM
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ASiL
Re: Gm Ve YöNetime hitaben....
Arkadaşım çok özür dilerim ama senin kadar saçmalayan bi insan bu konuda görmedim. İLk olarak merana işporta konusu;)
Bi çok kişiden duydum olsa olsa diye benimde işime gelir. Lakin MERANDA İŞPORTANIN ne işi var. Güvenli bi bölge yoksa orda işporta olmaz. Mesela meteorda kaç tane var??? Adada???? Bunlar daha kolay bölgeler ve bunlarda bile 1er tane var. YERALTI olarak bakarsak olaya 1 tane var yani yeterlidir.
2. olarak plus alınca kendini oyunun sahibi zanneden herkese söylüyorum. Senin gibi şu şöyle olsa daha ii olur diyen herkesi dinlese bu adamlar zaten oyunun bi anlamı kalmıcak. Bunu istedik gelmedi şunu istedik gelmedi. Bakarsan insanlar test sunucusu hep açık kalsın rahatça kasalım kp derdimiz olmasında dedi. Şimdi bunu yaparlarsa oyun kaybeder. Saçma bi hal alır. Oyun oyun olmaktan çıkar:D 49 ol kp49 olsun ee itemleride çabucak versinler. Ne anladım oyundan???
Ayrıca lonca sisteminin gelmesi kesinlikle emin ol buna öyle ufak bi kod yazmayla olamaz. Programlamadan hiç anlamadığın burdan belli
Ayrıca gelicek lonca sisteminde tahminlerime göre kodların dışında bide GRAFİKSEL işler olacak. Bunlar oyuna adapte adilecek yeni yerler açılacak bunların kararlılığı denenecek........
Uzar gider bu liste
Umarım senin ve senin gibi düşünenlerin sorunlarını anlatabilmişimdir....
Bi çok kişiden duydum olsa olsa diye benimde işime gelir. Lakin MERANDA İŞPORTANIN ne işi var. Güvenli bi bölge yoksa orda işporta olmaz. Mesela meteorda kaç tane var??? Adada???? Bunlar daha kolay bölgeler ve bunlarda bile 1er tane var. YERALTI olarak bakarsak olaya 1 tane var yani yeterlidir.
2. olarak plus alınca kendini oyunun sahibi zanneden herkese söylüyorum. Senin gibi şu şöyle olsa daha ii olur diyen herkesi dinlese bu adamlar zaten oyunun bi anlamı kalmıcak. Bunu istedik gelmedi şunu istedik gelmedi. Bakarsan insanlar test sunucusu hep açık kalsın rahatça kasalım kp derdimiz olmasında dedi. Şimdi bunu yaparlarsa oyun kaybeder. Saçma bi hal alır. Oyun oyun olmaktan çıkar:D 49 ol kp49 olsun ee itemleride çabucak versinler. Ne anladım oyundan???
Ayrıca lonca sisteminin gelmesi kesinlikle emin ol buna öyle ufak bi kod yazmayla olamaz. Programlamadan hiç anlamadığın burdan belli
Ayrıca gelicek lonca sisteminde tahminlerime göre kodların dışında bide GRAFİKSEL işler olacak. Bunlar oyuna adapte adilecek yeni yerler açılacak bunların kararlılığı denenecek........
Uzar gider bu liste
Umarım senin ve senin gibi düşünenlerin sorunlarını anlatabilmişimdir....