Hayırlı uğurlu olsun kardeşlerim .. Hepinizi çok özledim inş en kısa zamanda aranızdayım.. telden internete girdikçe bakıyorum foruma .. Görüyorum ki Bayaa değişiklik var .. Esat gerçekten çok şaşırttı beni .. Loncaya alındığı gün beraberdik demekki yolunu seçmiş allaha emanetsin kardeşim görüşmek üzere .. Alımlar döndüğüm zaman tüm hızıyla devam edicek arkadaşlar .. Paneldeki yerimide almamla beraber aklımda olan bir kaç arkadaşa teklif göndericem .. Sonrasında mevlana loncası süre gelen yeniliklerle ilerlemeye tüm hızıyla devam edicek .. Görüşmek üzere herkeze iyi forumlar
Öncelikle Ben Loncaya Girdigimden Beri Bir GÖreV bİR Toplantı Bİr Öncellik Olmuyor O Yüzdün Loncadan AYrılma Kararı ALdım! TÜm Lonca Kişilerinee Başarıların Devamını Dİlerim !
oyun hayatında başarıLar dılerım ben lonca olarak bır cok göreve ımza attım ve emınımkı bundan sonra secıcı davranacaz az ve öz oLucaz kendı kendımıze yetecez ayrılmanı beklıordum acıkcası ayrıLan bır ısım war yaptı karekterıszlı suraya fotolarla atsam neyse değmez onu tanıyan tanıdı saten
Bu konuda kesinlikle katılıyorum ahmete.. Ayni zamanda esat, sen keremlerle migrat yapip kaynastigin siralar biz sığınak yapiyoduk lonca olarak guzel kardesim.. Yeni yapılanan bir lonca olarak birçok şey yaptık.. Timur bile oyuna girmekten ziyade forum yapmakla video hazırlamakla uğraşıyodu.. Sen ne bekliyodun yeni yapılanan bi loncadan onu anlamadım .. Neyse giden gitmiştir kalan sağlar bizimdir Gittiğin yerde başarılar