Yönetimi Suçlamaktan Vazgeçin !!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Yönetimi Suçlamaktan Vazgeçin !!

Mesaj gönderen rapper »

Yoyu yazdı:
Yazdığımı sanırım iyi okuyamamışsın önerilerini isyankar dille ifade ediyorlar . Sonuçta öneri yapmak yasak diye birşey söylemiyorum . Kapiş ?
Kendi yazdığına kendin inanmıyosun konunun başlığına bak buraya yazdığın şeye bak ''Sonuçta öneri yapmak yasak diye birşey söylemiyorum'' yönetimi suçlamayın ben böle şeyler yasak demiyorum :D. Buraya konu açmışın isteyen forum kuralları çerçevesinde istediği yorumu yapabilir ve kişisel kavgalar çıkarmıcak yorumlar yap kapiş falan komiklik yapmaya çalışma.
Kapiş anladınmı demek bir komiklik aracı değil . Merak etme komiklik yapmak isteseydim daha farklı şeyler yapardım ;) Ben sana öneri yapma demiyorum sürekli yönetimi suçlar bir dille yapma diyorum duvarlara söylesem bu kadar anlamıştı biliyo musun ? :) Neyse konuyu kapat, her konuyu tartışma konusu yapmayı çok seviyorsunuz !
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
Yoyu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Yoyu »

Kapiş anladınmı demek bir komiklik aracı değil .
Özenti olma senin türkçe diye bir dilin yokmu. Kapiş yazıcağına anladınmı yaz ok yerine tamam yaz şu göz kırpyadı bırak.
Yoyu

Resim

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen rapper »

Yoyu yazdı:
Buraya konu açmışın isteyen forum kuralları çerçevesinde istediği yorumu yapabilir
İstersem göz kırparım istersen başka birşey yazarım merak etme Türkçeyi de senden daha çok koruduğuma eminim ;) Gece gece istersen büyümesin bu tartışma kapatalım büyüklüğü ben gösteriyorum ok ?
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
Yoyu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Yoyu »

Bir özentilik gidiyor iyi bakalım büyük insan kapat konuyu :) .
Yoyu

Resim

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen rapper »

Yoyu yazdı:Bir özentilik gidiyor iyi bakalım büyük insan kapat konuyu :) .
Konuyu kapatırken bile iğneliyorsun. Sonra insanın susmasını bekliyorsun :S Ya sabır çekiyorum başka birşey değil ..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
gmgucu
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen gmgucu »

1-)Yalakalıkla GM olunmaz
2-)İmzanda Since Beta yazıyor ama charların beta charı değil. (Beta Sürüm level sınırının 29 olduğu zamanlar değildi daha da öncesiydi.Oyunda şuan beta hesabı kalmamış hepsi silinmiş ve sahiplerine 1 aylık plus paket verilmiştir zamanında)
3-)Anladın yanlış şeyler yazdığını konuyu saptırmaya da çalışma.
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen rapper »

gmgucu yazdı:1-)Yalakalıkla GM olunmaz
2-)İmzanda Since Beta yazıyor ama charların beta charı değil. (Beta Sürüm level sınırının 29 olduğu zamanlar değildi daha da öncesiydi.Oyunda şuan beta hesabı kalmamış hepsi silinmiş ve sahiplerine 1 aylık plus paket verilmiştir zamanında)
3-)Anladın yanlış şeyler yazdığını konuyu saptırmaya da çalışma.
1-İsteyen Yalaka desin isteyen başka birşey seviyesizleri takmayacağımı söyledim.
2-Beta çarlarım çalındı. Beta döneminde sınır 25 leveldi ve tüm beta çarları silindi . İllaki beta çarın olmasıyla betacı olunmuyor ordaki söyleme amacım betadan beri oynadığımı belirtmek . Biraz zekan olsa bunu anlayabilirdin ;)
3-Arkadaşla aramızda küçük bir diyalog geçti konuyu saptırmıyorum ayrıca 2 kişi konuşurken 3.ye ne yemek düşermiş ?

KAYBOL ŞİMDİ !
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
gmgucu
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen gmgucu »

sen betadan beri oynuyorsan oyunu yapan benim sdahduaddsuadduau
3. kisiye ne düşeceğini biliyorsan gm lere laf edenlere karışma çünkü 3. kişi oluyorsun kapiş?
mbunal
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen mbunal »

yönetimde bulunan insanda adam kayırmayacak,dürüst olacak,arkadaşlarına kıyakçılık yapmayacak.
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen rapper »

gmgucu yazdı:sen betadan beri oynuyorsan oyunu yapan benim sdahduaddsuadduau
3. kisiye ne düşeceğini biliyorsan gm lere laf edenlere karışma çünkü 3. kişi oluyorsun kapiş?
Gerizekalı ben başkalarının konularına sazan gibi girip karışmıyorum , kendi konumu açıyorum burda da 2 kişi falan yok ! Ne kuş beyinli insansın sen ezik misin nesin allah bilir düşük level çarınla artizlik yapıyosundur . Kaybol sımdı coluk colukla ugrasıoruz .. !
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön