Kapiş anladınmı demek bir komiklik aracı değil . Merak etme komiklik yapmak isteseydim daha farklı şeyler yapardımYoyu yazdı:Kendi yazdığına kendin inanmıyosun konunun başlığına bak buraya yazdığın şeye bak ''Sonuçta öneri yapmak yasak diye birşey söylemiyorum'' yönetimi suçlamayın ben böle şeyler yasak demiyorumYazdığımı sanırım iyi okuyamamışsın önerilerini isyankar dille ifade ediyorlar . Sonuçta öneri yapmak yasak diye birşey söylemiyorum . Kapiş ?. Buraya konu açmışın isteyen forum kuralları çerçevesinde istediği yorumu yapabilir ve kişisel kavgalar çıkarmıcak yorumlar yap kapiş falan komiklik yapmaya çalışma.
Yönetimi Suçlamaktan Vazgeçin !!
Re: Yönetimi Suçlamaktan Vazgeçin !!
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
Özenti olma senin türkçe diye bir dilin yokmu. Kapiş yazıcağına anladınmı yaz ok yerine tamam yaz şu göz kırpyadı bırak.Kapiş anladınmı demek bir komiklik aracı değil .
Yoyu

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.
İstersem göz kırparım istersen başka birşey yazarım merak etme Türkçeyi de senden daha çok koruduğuma eminimYoyu yazdı:Buraya konu açmışın isteyen forum kuralları çerçevesinde istediği yorumu yapabilir
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
Bir özentilik gidiyor iyi bakalım büyük insan kapat konuyu
.
Yoyu

Konuyu kapatırken bile iğneliyorsun. Sonra insanın susmasını bekliyorsun :S Ya sabır çekiyorum başka birşey değil ..Yoyu yazdı:Bir özentilik gidiyor iyi bakalım büyük insan kapat konuyu.
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
1-)Yalakalıkla GM olunmaz
2-)İmzanda Since Beta yazıyor ama charların beta charı değil. (Beta Sürüm level sınırının 29 olduğu zamanlar değildi daha da öncesiydi.Oyunda şuan beta hesabı kalmamış hepsi silinmiş ve sahiplerine 1 aylık plus paket verilmiştir zamanında)
3-)Anladın yanlış şeyler yazdığını konuyu saptırmaya da çalışma.
2-)İmzanda Since Beta yazıyor ama charların beta charı değil. (Beta Sürüm level sınırının 29 olduğu zamanlar değildi daha da öncesiydi.Oyunda şuan beta hesabı kalmamış hepsi silinmiş ve sahiplerine 1 aylık plus paket verilmiştir zamanında)
1-İsteyen Yalaka desin isteyen başka birşey seviyesizleri takmayacağımı söyledim.gmgucu yazdı:1-)Yalakalıkla GM olunmaz
2-Beta çarlarım çalındı. Beta döneminde sınır 25 leveldi ve tüm beta çarları silindi . İllaki beta çarın olmasıyla betacı olunmuyor ordaki söyleme amacım betadan beri oynadığımı belirtmek . Biraz zekan olsa bunu anlayabilirdin
3-Arkadaşla aramızda küçük bir diyalog geçti konuyu saptırmıyorum ayrıca 2 kişi konuşurken 3.ye ne yemek düşermiş ?
KAYBOL ŞİMDİ !
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
sen betadan beri oynuyorsan oyunu yapan benim sdahduaddsuadduau
3. kisiye ne düşeceğini biliyorsan gm lere laf edenlere karışma çünkü 3. kişi oluyorsun kapiş?
3. kisiye ne düşeceğini biliyorsan gm lere laf edenlere karışma çünkü 3. kişi oluyorsun kapiş?
yönetimde bulunan insanda adam kayırmayacak,dürüst olacak,arkadaşlarına kıyakçılık yapmayacak.
Gerizekalı ben başkalarının konularına sazan gibi girip karışmıyorum , kendi konumu açıyorum burda da 2 kişi falan yok ! Ne kuş beyinli insansın sen ezik misin nesin allah bilir düşük level çarınla artizlik yapıyosundur . Kaybol sımdı coluk colukla ugrasıoruz .. !gmgucu yazdı:sen betadan beri oynuyorsan oyunu yapan benim sdahduaddsuadduau
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~