***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)

Mesaj gönderen ustax66 »

senolmadan yazdı:S A arkadaşlar hepinize günaydın gününüz aydın olsun güzel gün geçirmeniz dileğiyle Hepiniz A E O kolay gelsin sizlere
Aleyna Aleyküm Selam... Samimi dileklerin için eyvallah...
Resim
Resim

[right]Arif YAMAN[/right]
Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi

Mesaj gönderen ustax66 »

zaferexselam yazdı:Sizin loncanızdan bir şahısla ilgili bi maruzatım var okuyup ilgilenirseniz sevinirim;

Çölde maden çekerken geldi bu şahıs Börteçinexatilla "gel ws atalm kim kazanrsa o kalsın madende" tamam dedim kabul ettim ve wsyi kazandım.Ancak bu sözünde durmayıp yine geldi ve madende rahatsız etmeye devam etti.Bu arada bi lodos geldi ve bana dalmaya başladı (ne hikmetse tam bu atilla'yla tartıştığımz zaman geldi beni buldu) sonra bu geleni kestm 10 canım falan kaldı,tabi geçenki wsde ölmediğim için hala kabadayı modundaydım bu atilla moda geçip beni kesti.Sonra haklıymış gibi laf yapmaya başladı,hakaretlerle başladı lafı anama kadar getirdi.

Diycem o ki şu çocukla bi ilgilenin,aile terbiyesi almamış siz biraz terbiye verin "onur,haysiyet,sözünde durmak" gibi kavramları öğretin.
Okuyan herkeze teşekkürler

İyi forumlar...
''zaferexselam'' Değerli arkadaşım.Konu olan şikayet hakkında, Börteçinexattila arkadaşımızla konuştum. Olayı daha farklı anlattı, fakat kesinlikle küfür etmediğini ve küfür etmediğine şahit olarakta yanında duran arkadaşını arkadaşını gösterdi. Ben bu arkadaşı uzun süredir tanıdığım için küfür etmediğine inanmak istiyorum ve inanıyorum. Çünki loncamızda küfüre en çok kızan benim ve hepsinin ağabeyiyim yaşım itibarı ile, inşaallah arada yanlış anlama vardır. Şikayetininde şahit yada delili olmadığı için bu kadarla kalacağını bildiririm. Selametle...
Resim
Resim

Kullanıcı avatarı
Mertkan
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Börteçine

Mesaj gönderen Mertkan »

Arif abim forum takibi azaldı.. tatille beraber herkes oyuna girer dedik ama bu seferde herkesin tatile gideceği tuttu... biz gündüzleri oyundayız açıkçası foruma şu ara pek giremiyorum olduğum bilgisayarın durumundan dolayı Kolay gelsin sizlere daha sık girmeye çalışırım hem oyuna hemde foruma... Bu arada cansu geçmiş olsun
Resim
Resim

Resim

[right]Mertkan UĞURLU[/right]
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)
Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi

Mesaj gönderen ustax66 »

Mertkan yazdı:Arif abim forum takibi azaldı.. tatille beraber herkes oyuna girer dedik ama bu seferde herkesin tatile gideceği tuttu... biz gündüzleri oyundayız açıkçası foruma şu ara pek giremiyorum olduğum bilgisayarın durumundan dolayı Kolay gelsin sizlere daha sık girmeye çalışırım hem oyuna hemde foruma... Bu arada cansu geçmiş olsun
Eyvallah başkanım. Ama sana gelene kadar forum sayfamıza destek verecek epey bozkurdumuz var. Asenamız var. onların bu sayfaları alt üst etmesi lazım. Tatil dedinya ben hayatım boyunca ''Çocukluğum hariç'' tatil yapmadığım için, tatil duygusunuda pek bilmiyorum. Olsun kardeşlerime tatil helal olsun hepsi hak etmiştir tatili evvelallah. Ben şimdiye kadar uygulamam gereken aktifliği biraz rötarla yeni uygulamaya başladım. Usta çarları ve usta forum hesabını alparslana yasakladım ustalar lonca 2. başkan faaliyet mercii oldu öylede kalacak. Sen tatilin tadını çıkar nasılsa dönünce gereği kadar yorulacaksın. İyi dinlen ki liderlik yükü bunaltmasın. Birlikler ve topluluklar ne kadar çok olursa olsun liderin kapasitesi kadar güçlüdür. Börteçine loncasıda en güçlü loncalar arasında ise bunda en ağır sorumluluk yükü lider olarak sendedir. 2. Başkanında olsam ağabeyin de olarak samimi yazıyorum sen bize daha çok lazımsın iyi dinlen...
Resim
Resim

Kullanıcı avatarı
Mertkan
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Börteçine

Mesaj gönderen Mertkan »

Eyvallah abim.. verdiğimiz forum söcüsü söcülük yapmıyor tekrar sözcülüğü ben alıırm tatil dönüşü demek ki kardeşimizin işleri var.. Her konuda Börteçine Loncasının Aktif olması gekeli ki ite köpeğe meydan kalmasın
Resim
Resim

Resim

[right]Mertkan UĞURLU[/right]
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)
Kullanıcı avatarı
Azrailll
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Azrailll »

İbo duyuyonmu seni hep görüyom oyunda işinde yok görevine mukayet ol :D.............Çarım susturuldu yazamassam k.bakmayın
GündüzümXgECEM / xECEMxKENANx / ECEMxKENAN / EcemKenan
Resim

Sen Unutursun Unutulmak Zor
Unutulan Oldum Buda Bana Pis Kor
Her Gece İsyan Artık Bir Dur
O Salak Ciğerime Nikotin Doldur.
Kullanıcı avatarı
Tmlahmet07
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Tmlahmet07 »

Mertkan yazdı:Eyvallah abim.. verdiğimiz forum söcüsü söcülük yapmıyor tekrar sözcülüğü ben alıırm tatil dönüşü demek ki kardeşimizin işleri var.. Her konuda Börteçine Loncasının Aktif olması gekeli ki ite köpeğe meydan kalmasın
FORUM SÖZCÜSÜ MÜ ARIYOSUNUZ ABİ RİAMAX DEİL Mİ FORUM SÖZCÜSÜ
ıIYeRbAĞLeeIı
ıIByGuiLtYIı

Since 2008
Kullanıcı avatarı
thexlost2
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen thexlost2 »

Tmlahmet07 yazdı:
Mertkan yazdı:Eyvallah abim.. verdiğimiz forum söcüsü söcülük yapmıyor tekrar sözcülüğü ben alıırm tatil dönüşü demek ki kardeşimizin işleri var.. Her konuda Börteçine Loncasının Aktif olması gekeli ki ite köpeğe meydan kalmasın
FORUM SÖZCÜSÜ MÜ ARIYOSUNUZ ABİ RİAMAX DEİL Mİ FORUM SÖZCÜSÜ

eet forum sözcümüz riamax
Börteçinexanıl
Resim
Kullanıcı avatarı
Tmlahmet07
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Tmlahmet07 »

MERTKAN ABİ BU ARALAR OYUNA FAZLA GİREMİYORUM KUSURUMA BAKMAYIN... :(
ıIYeRbAĞLeeIı
ıIByGuiLtYIı

Since 2008
Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi

Mesaj gönderen ustax66 »

İbrahim son bikaç gün epey gerilim yaşadı, biraz kafası rahatlasın. Hem forum sözcüsünün oyundan çok forumla ilgilenmesi gerekmiyor. Tek ona kalırsa lonca sayfası, en büyük eksik olur. Lonca üyelerinin hepsinin, hergün en az bir iletisi olmalı forumda, lonca iletişiminin sağlıklı ve hareketli olması için. Hatta ilk toplantıda mensubiyet şartları arasına yazalım hergün en az bir iletinin forumdaki lonca sayfasında okunması şarttır diye. Hele şu tatilciler dönmeye başlasın, hareket başlar. Bakalım yavrukurtlarmı, bozkurtlarmı, asenalarmı yoksa ihtiyar kurtmu daha azimli, mücadeleci. Hodri meydan...
Resim
Resim

“Lonca İletişim” sayfasına dön