Hidra Kesim Taktiği...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Hidra Kesim Taktiği...

Mesaj gönderen Excellence »

Merhaba arkadaşlar.Sizlere sadece Türkoxhamster ' ın bildiği bu taktiği sunacağım.Kendisi sağolsun benimle paylaştı ve bende tüm oyuncularımız yararlansın diye burada paylaşıyorum.

2 grup olacak

1. Grup [Tank Grubu]

2 savaşçı
3 büyücü
1 şifacı

(2 büyücü 2 şifacıda olabilir farketmez)

2. Grup [DPS Grubu]

5 büyücü
1 şifacı

Şimdi bu tank grubundaki büyücüler full buz döşenmiş ve iksirli olacaklar.DPS grubundaki büyücüler ise diğer büyücüler kadar fazla vurmaması için daha mütevazi olmalılar mümkünse iksirsiz olmalılar.

95 cana kadar tank grubundaki 2 büyücü vuracak ve 2 savaşçı sürekli büyücülere hedef saptırma ve nara açacak.95 candan sonra tüm büyücüler vurmaya başlayacak ama dps grubundakiler her 15 canda menzil yapacak.Son 50 candan sonra bu 30 cana kadar çıkabilir.
Kadim hidranın hiddeti %70 e yakın 2 savaşçıda toplanacak.Ve bu savaşçılar 2 ayrı yöne çekilecek mümkünse hidranın menzili içersindeki en uç bölgelere.Kadim hidrayı tam ortalarına alarak kışkırtma atacaklar fakat hiç vurmayacaklar kadim hidra da sürekli bir o savaşçıya bir öbür savaşçıya gidip gelecek(süreki nara ve hedef saptırmayı unutmadan) bu şekilde kadim hidra kimseye vurmayacak.En büyük sorun son 9 canda başlıyor.Burada şifacılar işe giriyor ve büyücüler depremda kutup açtığı sırada hidra mecbur bir savaşçıya yüklenecek.bu yüzden büyücülerden önce kadimin hiddetinde kalan savaşçı kutuptan önce sarsılmaz açacak.sarsılmaz bitmeden 2 sn önce diğer savaşçı kışkırtma ile kendine alacak ve ölene kadar bu tekrar edecek.Eğer savaşçı sarsılmaz açmadan büyücü kutup açar ise şifacılar hemen buyu bozma ve ck yi halledecekki savaşçı ölmesin.Gerisi zaten kolay.Herkese bol şanslar...

ANKA //- türkoxHAMSTER

EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: Hidra Kesim Taktiği...

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Seni Allah a havale ediyorum.
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Rapkoliq »

turkoxHAMSTER yazdı:Seni Allah a havale ediyorum.
:mrgreen:
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

turkoxHAMSTER yazdı:Seni Allah a havale ediyorum.
Lan ne oldu şimdi niye böyle birşey yazdın ki ne yaptım bunu benle paylaşmasaydın o zaman salak herif paylaşmak suç mu bencil herkesle paylaşsan ne olacak bende seni Allah ' a havale ediyorum ne bu bencillik bırakta herkes yararlansın.Ayıp yahu...
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
shevchenko199410
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen shevchenko199410 »

Bunun için niye tartışıyorsunuz.Bunu bilmeyen kaldı mı ki :D
Whitelie

Tskxhxuğur

Nightkiss
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Tamam da bu adamın yaptığı hoş mu şimdi ben mi özel mesajla bu yazıyı yazdım turko yazdı benle paylaştı.Bu taktiği herkese açıklayamazmış bencil davrandı bende herkesle paylaştım ne var ki bunda Allah ' a havale edicek ne gibi bir durum var gelsin söylesin.
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Yav ben bunu başkasına yollamak istedim ama mesajlarınız altalta olduğu için sana yollamışım.İstersen asıl yollamak istediğim kişi burda açıklasın.Ben bilinmesini istesem konu açardım.Bencil olan sensin.Düşüncemi benden izinsiz yayımlayamazsın.Yaptığın buyuk terbiyesizlik.Ben yakında açıklayacaktım zaten ama kendim uygulamamışken açıklamak istemiyordum.Senin adın emek hırsızıdır.
Omzds
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Omzds »

turkoxHAMSTER yazdı:Yav ben bunu başkasına yollamak istedim ama mesajlarınız altalta olduğu için sana yollamışım.İstersen asıl yollamak istediğim kişi burda açıklasın.Ben bilinmesini istesem konu açardım.Bencil olan sensin.Düşüncemi benden izinsiz yayımlayamazsın.Yaptığın buyuk terbiyesizlik.Ben yakında açıklayacaktım zaten ama kendim uygulamamışken açıklamak istemiyordum.Senin adın emek hırsızıdır.
Yasal olarak dava açabilirsin. Kişi, izinsiz yayınladığını kabul eder nitelikte cevap yazmış bulunmaktadır.
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !
Kullanıcı avatarı
shevchenko199410
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen shevchenko199410 »

Omzds yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:Yav ben bunu başkasına yollamak istedim ama mesajlarınız altalta olduğu için sana yollamışım.İstersen asıl yollamak istediğim kişi burda açıklasın.Ben bilinmesini istesem konu açardım.Bencil olan sensin.Düşüncemi benden izinsiz yayımlayamazsın.Yaptığın buyuk terbiyesizlik.Ben yakında açıklayacaktım zaten ama kendim uygulamamışken açıklamak istemiyordum.Senin adın emek hırsızıdır.
Yasal olarak dava açabilirsin. Kişi, izinsiz yayınladığını kabul eder nitelikte cevap yazmış bulunmaktadır.
Yaptığı yanlış birşey fakat olayın bu kadar büyütmekde bir başka hata olur...
Whitelie

Tskxhxuğur

Nightkiss
Omzds
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Omzds »

shevchenko199410 yazdı:
Omzds yazdı:
Yaptığı yanlış birşey fakat olayın bu kadar büyütmekde bir başka hata olur...
Yaptığım, nesneldir, ben sadece belirli hakları ortaya dökmüş ve gerekli bilgilendirmeyi yazdım. Fakat, şahsi yorumumu sorarsanız ben de bu kadar büyütülmesi taraftarı olmam ama karar kendisindedir sevgili Furkan ' cığımın.
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !

“Genel Etkileşim” sayfasına dön