bir şefersizlik daha

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Sivaslliyigido
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

bir şefersizlik daha

Mesaj gönderen Sivaslliyigido »

1seneyi aşkın tanıdığımız sevdiğimiz Sylar isimli şifacı bu gün arkadaşımızın çarını çalmıştır.Kesinlikle alışveriş muhattap olunma gibi bir temkinde bulunmayınız.
Adam bildik aramıza aldık HIRSIZ SYLAR
Resim
::L::O::D::O::S::::::::::::::K::A::S::I::R::G::A::S::I
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Re: bir şefersizlik daha

Mesaj gönderen Vandervaart »

Daş yokmu daş
Grand
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Grand »

Kanıt olmadan birini karalamak ne kadar kolay değil mi ? Böyle bir kanıtsız konu açarak başlıkta yazdıgın sıfatı hakediyorsun ;)
LordSouza-Reflexlordsouza-İmzaxlordsouza-Heduanx-Firewall-Iqlox-IqloxII-IqloxIII-Darkness-Update-Deepblue-------vs.
Kullanıcı avatarı
hicretsidan
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen hicretsidan »

Sivaslliyigido yazdı:1seneyi aşkın tanıdığımız sevdiğimiz Sylar isimli şifacı bu gün arkadaşımızın çarını çalmıştır.Kesinlikle alışveriş muhattap olunma gibi bir temkinde bulunmayınız.
Adam bildik aramıza aldık HIRSIZ SYLAR
Sivaslı Lafına dikkat et syları çok iyi tanırım ve kendisine kendimden çok güvenirim Millete iftira atma...

İstersen oyunda beni bul Konuşalım.
..
/f Rockxmanisa
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini

Mesaj gönderen MORDuMan »

doktorunun numarasını versene yiğido biz snn dilinden anlamıoz doktorunla konuşalım bi he ne dersin kuzum
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Excellence »

Sivaslı senin o Sylar dediğin kişi yaşı büyük saygın abilerimizden biridir.Öyle birşey yapacağını sanmam.Eğer birini karalıyorsan ortaya kanıtta koyacaksın kanıt koymadan bu bir iddia dan başka birşey değildir.İddia ' nında gerçek bir yanıda yoktur.O yüzden kanıtını ortaya koy inceleyelim öyle bir kişiyi karalayalım tamam mı sivaslı hadi bakıyım şimdi bak oyununa kimi karalıcağınıda bir daha 2 kere düşün.
EXCELLENCE
Sylar06
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Sylar06 »

Karalama kampanyası mı başladı beni üretim listem artınca ?? yoksa birisi mi kıskandı??kiminkini çalmısım ki merak ettim doğrusu hadi calıcak olsam 2-3 senedir oynuyorum ne üretimler oldu ne aktarımlar yapıldı neden beklemişim ki acaba ??
Neyse beni zaten tanıyan tanır çalmıycağımı bilir cok lafa gerek yok it ürür kervan yürür diyorum

printf(" Sylar ");
Kullanıcı avatarı
Sivaslliyigido
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Excellence yazdı:Sivaslı senin o Sylar dediğin kişi yaşı büyük saygın abilerimizden biridir.Öyle birşey yapacağını sanmam.Eğer birini karalıyorsan ortaya kanıtta koyacaksın kanıt koymadan bu bir iddia dan başka birşey değildir.İddia ' nında gerçek bir yanıda yoktur.O yüzden kanıtını ortaya koy inceleyelim öyle bir kişiyi karalayalım tamam mı sivaslı hadi bakıyım şimdi bak oyununa kimi karalıcağınıda bir daha 2 kere düşün.
bende biliyorum ve bende tanıyorum o kişiyi ama böle bir şerefsizlik yapacağını ben tahminetmezdim.Çaldığı karakter bozkurtbeyxali,bozkurtbeyşifa dır.oyunda görürseniz eğer kişisel bilgilerini isteyin bana sunun.bakalım doğrumu bilgileri.su ana kadar kimseye iftira atmadım atmam da o syların saygınlığını kullanarak yapmış olduğu bu hareket onun saygınlığının sonudur.
Yani öle bi şey ki tel no su bile var bende o kadar sağlam ilişkimiz olan biri gelip çar çalıyor yaw :?
Resim
Kullanıcı avatarı
Sivaslliyigido
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Sylar06 yazdı:Karalama kampanyası mı başladı beni üretim listem artınca ?? yoksa birisi mi kıskandı??kiminkini çalmısım ki merak ettim doğrusu hadi calıcak olsam 2-3 senedir oynuyorum ne üretimler oldu ne aktarımlar yapıldı neden beklemişim ki acaba ??
Neyse beni zaten tanıyan tanır çalmıycağımı bilir cok lafa gerek yok it ürür kervan yürür diyorum

printf(" Sylar ");
amacım seni karamalk değil nedensede oyunda olmuyorsun su an.niye yani çevrendekilere zarar veriyorsun ki.
Ha şöle olmuştur.kardeşin arkadasın çarına girip arkadasımın çarını çalmış olabilir ama unutmaki üyelik şahsidir.gene sende bir sorumluluk var.Bende bozkurtbeyxdj in amca oğluyum.Şimdi düşün madem sen çalmadın çarına giren başkası kimse o ondan al
Resim
Kullanıcı avatarı
iygi
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen iygi »

Sivaslı calan Sylar isimli carın leveline baktınızmı ? bizde soyulan 2 tane carı cakma carlar caldı.. Karalama yapma lütfen.. Behzat oyle bir sey yapmaz...
Doğruların kaderidir yalnızlık... Kargalar sürü ile kartallar yalnız uçar.....

“Genel Sohbet” sayfasına dön