Kapsamlı Büyücü Rehberi [Ceviz&Petcarar Tecrübelerinden]
Re: Kapsamlı Büyücü Rehberi [Ceviz&Petcarar Tecrübelerinden]
Güzel taktikler sağol.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
karsıdakı karakter eger hareket halınde ise çember islemiyor :?
auril & DoubleLift
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
işliyor.geçen gün test sunucusunda kurtları öyle indiriyordum.Drowxauril yazdı:karsıdakı karakter eger hareket halınde ise çember islemiyor :?
- patiklipenguen
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Hem tek büyü hem de direnç kırmasız bir büyücü düşünülemez. Verdiğin emek için sağol ama bu yetenekler hiç bir işe yaramaz.Petcarar yazdı:Yıldırım:
-Bozulmaması:
Büyüleri eskiçağ ve yeniçağ olarak ayırmıştım.Yıldırım yeni çağ büyülerindendir.Büyü bozma ile bozamazsınız.Büyü bozma anca elektrik etkilerini bozar fakat hasarı engelleyemez.Büyücü vs Büyücülerde kullanılması şiddetle tavsiye edilir.
BÜYÜCÜ vs. BÜYÜCÜ için önerilenler:
1-Ana büyünüz yıldırım olsun.
2-İkinci büyünüz zaten bozulacağı için vermenize gerek yok.(bir istisna var birazdan açıklayacağım)
3-15 büyü bozmanız olsun.
4-Puanınız yetiyorsa 15 küre verin.
5-Direnç kırma vermeseniz iyi olur.Zaten bozulacaktır.
6-Puan açığınız varsa elektrik bilgisine vermeyin.(açıklayacağım)
Zamanında Fevzi-Cev setli büyücüleri tek buz,(buz evet yıldırım bile değil) ile inlettiğim olmuştu.Yıldırımla çok daha kolay bunu başarmak mümkün.
Patiklipenguen
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
isteyen inanır istemeyen inanmaz.ben zamanında tek buzla birçok büyücü vssi yaptım.meranda en çok övülen büyücüleri indirdim.aynı dizilimle savaşcı da kesiyordum ayrıca.ki tek buzla karşımdaki işini bilse 100 canla ölebilirdim.yıldırımla çok daha rahat başarılır bu.patiklipenguen yazdı:Hem tek büyü hem de direnç kırmasız bir büyücü düşünülemez. Verdiğin emek için sağol ama bu yetenekler hiç bir işe yaramaz.Petcarar yazdı:Yıldırım:
-Bozulmaması:
Büyüleri eskiçağ ve yeniçağ olarak ayırmıştım.Yıldırım yeni çağ büyülerindendir.Büyü bozma ile bozamazsınız.Büyü bozma anca elektrik etkilerini bozar fakat hasarı engelleyemez.Büyücü vs Büyücülerde kullanılması şiddetle tavsiye edilir.
2-İkinci büyünüz zaten bozulacağı için vermenize gerek yok.(bir istisna var birazdan açıklayacağım)
Zamanında Fevzi-Cev setli büyücüleri tek buz,(buz evet yıldırım bile değil) ile inlettiğim olmuştu.Yıldırımla çok daha kolay bunu başarmak mümkün.
Yıldırım + Meteorit yapsam nasıl olur ?
Yetenek puanları neler olmalı ?
Hem vsci Hem grup bölgelerine girebilecek bir büyücü yapmanın imkanı var mı ?
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
Yıldırım meteorit dizilimi (grup bölgeleri boss zırhlarını bilmiyorum ancak dirençlerine yakındı diye anımsıyorum) grup bölgelerindeyken iki-üç yıldırımcıyla birlikteyken işi şov yapmaya kadar götürebilir.Yıldırım etkilerinin verdiği özellikleri söylemiştim.Boss keserken 3 yıldırımcı 20saniyeden sonra sabit bir 9 etkiye sahip olur, bu hiç kritik efsununuz yoksa %60 yıldırım büyü kritiği demektir.%80 de 3 kat etki demektir. 3/5'i 4/5 ile çarptığımızda 12/25 buluruz bu da %48'e denktir.özetle, 3 yıldırımcıyla girdiğinde boss keserken 20 saniyeden sonra 2 vuruşunuzdan biri 3 kat etki gider.direnç kırma ile düz 3 kat etki 8-9 bin vuruyordu sanırım grup bölgelerinde.bu da 3 saniyede yaklaşık 15-20 binlik bir hasar demek.grup bölgelerindeki boss enerjileri 200-300 binden fazla değil.sanırım gerisini hesaplamak kolay.boss keserken yıldırımın aşırı hasarından dolayı boş yere kudret harcamamak adına ikinci bir büyü kullanmamak en iyisi.XTIMURX yazdı:Yıldırım + Meteorit yapsam nasıl olur ?
bu oyun grup oyunu.eğer samimi arkadaşların varsa çember yıldırım maraton ayakkabı ile en iyi grup bölgesi dizilimi olacaktır.yaratıkları keserken çember, boss keserken yıldırım kullanırsınız.aslında maraton ayakkabı + çember savaşçılara karşı iyi bir dizilim olabilir.çember atarken durmuyorsun o yüzden savaşçı seni çok rahat yakalayamaz.fakat çembere alışmak uzun iş olduğu için pek düşüneceğini sanmıyorum.
savaşçı vsleri için, maraton ayakkabın varsa tek yıldırım atarak da kesebilirsin.
maraton ayakkabın yoksa tek buz atıp kesebilirsin.alıştıktan sonra çemberle bile kesilebilir.
büyücü vsleri için, yıldırım ağırlıklı oynamak gerekir.15 büyü bozma vermek gerekli.küre de yararlı olabilir.
şifacı vsleri için, çember aşırı kudret alacağı ve dirençliyse 3 kat etkimeyeceği için kullanılması zordur.maraton ayakkabın varsa yıldırım çok faydalı olur.yoksa buz.
not: eğer şifacı zehirciyse büyü bozma ile kurtulmanız çok kolay olur.kudretini erkenden bitirir düelloyu kapatırsınız.
eğer şifacı asitciyse çok zorlamamanızı tavsiye ederim.
aslında illa vs ve grup bölgesi bir arada olsun diyorsan en alternatif dizilim,
Azat+direnc(elektrik , buz yada zırh) takım + maraton ayakkabıyla,
15 Elektrik 15 Bilgi(bozulamayan menzilli tek büyücü büyüsü)
15 Büyü Bozma(rakibin 2 büyülü olduğunu düşünürseniz 1'ini yutarsınız 1'e1 kalırsınız)
15 Zihin(grup bölgelerinde, savaşçı vslerinde,şifacı vslerinde,belki büyücü vslerinde bile iş görür)
15 Direnç Kırma(grup bölgeleri için lazım.vslerde de)
15 Meditasyon(%5 kritik, %5 kritiktir)
5 Küre(normalde ben 15 verilmesinden yanayım.fakat şu zihinin yaratıklara 3 kat işleme zırvasından sonra 15 küre verirseniz rakip de zihinlerse yandı gülüm keten helva)
1 Meteorit(tek yaratık çekerken lazım olabilir)
1 Kutup(grup bölgelerinde de yararlı.vslerde de)
bu dizilim eskiden çok daha mükemmeldi ancak grup bölgeleri iki büyüye efsun veren eşyaları getirdiği için,zihini uzattığı için bir süre sonra 1200 büyü meteor ve 1200 büyü buzu olan adamlar türeyecek.bunları bu dizilimle kesmek imkansızlaşacak.işte o zaman geldiğinde hem g.bölge hemde büyücü kesmek için dizilim yapmak imkanı oldukça azalır.
edit: bu arada izmirliyi niye banladınız? :mrgreen:
Düşünülüyor ki yazdık.patiklipenguen yazdı:Hem tek büyü hem de direnç kırmasız bir büyücü düşünülemez. Verdiğin emek için sağol ama bu yetenekler hiç bir işe yaramaz.Petcarar yazdı:Yıldırım:
-Bozulmaması:
meteoride verdin mi direnç kırmayamı verecen ??patiklipenguen yazdı:Hem tek büyü hem de direnç kırmasız bir büyücü düşünülemez. Verdiğin emek için sağol ama bu yetenekler hiç bir işe yaramaz.Petcarar yazdı:Yıldırım:
-Bozulmaması:
MykonS
RealxMykonS
RealxPatroN
Diğer hesabım forumdan uzaklaştırıldığı için 14 Agustos Tarihine kadar bu üyelikteyim ..
RealxMykonS
RealxPatroN
Diğer hesabım forumdan uzaklaştırıldığı için 14 Agustos Tarihine kadar bu üyelikteyim ..
15 meteorit 15 bilgi
15 buz 15 bilgi
15 direnç kırma
5 ateş çemberi
10 yıldırım 8bilgi :mrgreen:
15 buz 15 bilgi
15 direnç kırma
5 ateş çemberi
10 yıldırım 8bilgi :mrgreen:
SEMTİMİZ KARTAL SEMTİ
AŞIK EDER HERKESİ