Kurtlarxkadriye yazdı:Yeni imzam nasıl çok güzel dimi sizde kullanmak isterseniz aşağıdaki kodu kullanabilirsiniz... Tüm kurtlar bu imzayı kullanmalı bence roa veya pardus gibi...
Kurtlarxkadriye yazdı:iyi haftalar herkese.. öğlen arası kaçamak yaptım dedim bi foruma bakiyim :lol: ... Terminatör demişinizde zaten loncadaki savaşçılar, şifalar ve büyüler standartların üstünde değilmi... yani diğer kullanıcıların karekterleri insansa bizim karekterlerimiz terminatör olmalı :lol:
Senin Kulak iltihabı sorunun var Bana göre dünyadaki En İğrenç acılardan birisi Her denize girdiğimde veyaut havuza benim en büyük korkum olur.Çok acil hastaneye git ve kontrolünü yap ve hap kullanmaya başla gerçekten iğrenç bir durum geçmiş olsun acilen
Sariyerli yazdı:Berbat bir kulak ağrısı ile uykusuz sabahlayacağım... Herkese iyi geceler
1) Kullanıcı paneline gir kardeşim.
2)İmza bölümünü aç
3) yukarıdaki '' Yazı rengini gizle Quote Code List B u [*] Img ... Gibi yazıların olduğu yerdeki '' İMG'' ye tıkla
4)Kadiye ablanın dediği gibi Açtığın '' İMG'' bölümüne [/color]http://img517.imageshack.us/img517/7762/72499405.jpgVerdiği bu linki kopyalarsan olacaktır
ibrahimekim yazdı:
Kurtlarxkadriye yazdı:Yeni imzam nasıl çok güzel dimi sizde kullanmak isterseniz aşağıdaki kodu kullanabilirsiniz... Tüm kurtlar bu imzayı kullanmalı bence roa veya pardus gibi...